2 aylık bebeğim var dün bebeğimi emzirirken sağ göğsünün altında bı sertlik hissettim ağrı yok şuanda adet görüyorum kanser gibi bişey olabilirmi
Hemen kötü düşünmeyin yağ bezesi olabilir, süt birikmiş olabilir, zararsız bir kitle olabilir. Biraz takip edin büyüme hassasiyet falan var mı diye sonra doktora gösterebilirsiniz, bende de vardı emzirirken farketmiştüm misket gibi önemli bişey değilmiş , onun yanında başka bir çok şeyde çıktı ama elhamdülillah kötü değiller 6 ayda bir kontrol ettiriyorum
Süt kanalların tıkanmış olabilir cnm emzirme sonrası olabilir
Ama yuvarlak gibi fındık kadar agrimiyorda
Oynuyor mu yoksa sabit mi sabit ise korkma
Süt birikmiştir telaşlanma o bölge kızarırsa mastittir oraya masaj yaparak sağ veya emzir hiç kalmaz küçükse eğer. O bahsettiğin sertlik mememin yarısını kaplamıştı aile hekimi direkt doktora git demişti korkup koşa koşa gitmiştim doktor mastit demişti. Emzirme döneminde olabiliyor.. Ha mastit ne dersen sıtma gibi titreme tutuyor ateş 40 buluyor bolca sağ veya emzir
Hepimiz aynı bacı sağ meme olmazsa sol memein için şişiyor 😂
Göster istersen bence süt kanalları o memeni tam bosaltamiyorda olabilirsin emzirmeden sonra sagsan
Ablamın arkadaşı kızını sütten kesti sert bir şey var dedi hepimiz süt birikti daha yeni sütten kestin dedik ağrı hassasiyet hiç bir şikayet yoktu yok dedi ben emin olmak için doktor gideceğim 2.evre meme kanseri bence git doktora kadın da öylesine gitmişti
1,492,894 soru
24,392,826 cevap
349,429 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın