+1 oy
328 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (493 puan) tarafından

Doktora bir akrabam var ona sordum ben dıyetdekı motıvasyonumu kaybettım napsam da artık olmuyor yanı en profesyonel dıyetıde denesem yapamıyorum artık bozuyorum dedım  belkı bu durumu ıllakı aramızds yaşayan olmuştur  neyse bana dedıkı Prozac  kullan e dedım bu antidepresan olsun dedı iştahı kapatıyor ayrıca takıntılı durumlarına da ıyı gelır dedı inanamadım. Hatta bende içiyorum zayıflamak isteyınce dedı  acaba serotonıni arttırıp duygusal aclıgı  gıderıp beyıne ben tokum sinyali mi verıyor.   Yanı inanamadım ama   dene gör dedı  akrabam hanı benı nıye kandırsın  kendısı hatta çok zayıf  fit  birde ozempic saxenda   var göbekten yapılan enjeksıyonlqr bunları  dıydunuz mu

11 Cevaplar

+3 oy
(3,376 puan) tarafından

Bacim zayiflicam diye antidepresan mi icecen iyi misin sen 

(493 puan) tarafından

Yok  psikolojik sorunlarım olduğumu için dıyet yapamıyorum  hem psikolojim duzelıcek hem zayıflıycam  

(3,376 puan) tarafından

Ha rahatsizsan ic taviki de zayiflamak icin canina yazik etme derim 

(7,541 puan) tarafından

iç de her doktorun dedidigi de icilmez . psikolojik ilac icin pskolog psikiytriye git. alaninda uzmn dr görsun oyle  versinde kullan.  ben calisirken maasim asgari ucrettn fazlaydi 1340 tl aliyirdum ozaman. 1500 tl verip iç bacaklarima bisey enjekte ettrdim lipoliz ignesi diyolardi teee 2011 yili falan . ama bir halta yaramadi😂😂 dusun bir asgari ucretten daha fazla olan maasimdann bile daha yuksekti ignenin fiyati.fiyati o yuzden maasimi dedim.

bir halta yaramio yani igne ile zayiflma gibi bisey 

(7,541 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

kuzum ole cuk cuk cuk diye sadece gobek yagini emiyorlar liposaksinla.  ister yaglari attir isterden popoya koydur 😂😂 popoya koydurursan buna 360 BBL  deniyor birezilyan but. birezilya poposu yani. sirttan mideden gobekden 360 derece o kisimdan aliolar yaglari incecek bel dumduz gibus yanlardan fiskirmayan bir bel ve firlak guzel sekilli bir popo oluyir. hayalimdeki islem bu benim annem izin verse kocami zaten kandiiririm da annemden korkuyorum . kocami ekna etmek kolay😂😂 gizik soyle oluyor yani bel kavisi yan yaglar sirt kirt gobek gidio hepsi popoya gelio tas gibi vucut oluo

(493 puan) tarafından

Yani liposuctıon mı yap diyorsun  ama bebem küçük bakacak kımsem yok başka bsıy onerın hocam lütfen

(7,541 puan) tarafından

o zaten ole kolay bi ameliyat degil bi 3 hafta 4 hafta boyunca bakima muhtac olunuyor kolay bise degil kuzu. biz caresizler olarak tutacaz bigazimizi yapacaz sporumuzu artik gittigi kadar gitmedigi kader yaglarin gobisun😂

(493 puan) tarafından

Guzellık merkezlerinde bırseyler var andulasyon ems degısık ısımleei var onlar işe yarar mı 

(7,541 puan) tarafından

andulasyonu denemedim .

ems de pek bir faydasini gormedim .  artik tobeliyim zayiflama bolgrsel incelme aletlerinin makinalarinin alayi yalan dolan😂 kendime soz verdim daha kanmicam bunlara. denemedigim bi andulasyon ve vaculife kaldi daha da davosa gelmem dedim inat ettim denemiyorum bu ikisinide. nasilsa bosa para tuzagi digerleri gibi diye dusunuyorum

(493 puan) tarafından

O zaman bana bir yol kalması tok tutan kahve alam bari hahahah ne alacam kı ben   burnun nasıl kız güzel oldu mu

(7,541 puan) tarafından

istedigime benzer olacak gibi suanlik sis odemli ama bu hali bile begendim. sen benim mevzumu bilionmu ne halt ettim. burun ameliyatina nasilsa gircem. dr bisektomi de yapabilir kbbciler yapiyor ya. asistanla konustum parayi yolladim 20 bin  bisektomi icin gizli o onu esim falan bilmicek dedim.  zaten ameliyat onceden belkiydi ya biriktirdim parayi babamin bana aldigi ev var kirasini aliom ya kira gelirim var ordan az harcama yaptim birikti. .neyse burun testleri icin kan icin gttigimde 5 bin odedim ameliyat gunu 75 burun icin odeyecek esim.  burun 80 bin besini verdim 75 kaldi bilio yani esim. beyse gttik vezneci 25 odenmis demesinmi . esim uykulu allahtan anlamadi. yok dedim berrin hanimin haberi var 5 odedim siz burdan 75 daha alacaksiniz dedim. bisektomi icin ayrica verdigim 20 bin azdaha ortaligi karistiriodu. neyse ordan gectik. odaya geldik asistan geldi dioki 3 islem yapicaz kaburgadan kikirdak alinacak burun birde bisektomi😂 esim gene anlamadi. sonr dr geldi gorusmeye o da bisektomi dedi. dr cikdi esim dioki bisektomi ne yaa herkes bole dio😂😂 aman dedim antin kuntin isimleri var burun ameliyati sekillerinin oyle biseydir. hahaha safim benim inandi. ben olsam google yazar bakarim merakimdan. neyse bisektomide yapti dr yanaklarimdan yag yastikciklarindan aldi . yanaklarim daha ince ve çökuk duruyor yanak cene cizgim daha belirgin oldu tombalaklik gitti yanaklarimda bahaneyle onuda aradan cikardim. kimsenin haberi yok agiz icinden yapiliyor ya belli olmuyor diştan agzimin icinde dikis vardi yanaklarda . 1 hafta sivi beslendim corbayla agzim acilmio vunku. burnum cignerken acio dedim bizimkilerede 😂

(493 puan) tarafından

Yaaa çıldırıcam şimdi sen nasıl cesaretli özgüvenli korkusuz    bi insansın hz Hamzanın bir sözü var gözümün gördüğü hiçbirseyden korkmam dıyor yanı senınde o hesap allah askına yanına gelekde el falan sür banada gecsın  benım de kocam bana karısmaz parada veır bi mıktar  ama gel gör kı sa.lak olan benım  psikolojım bozuk benjm ya ben karar verdim begenıyorum karar verıyorum ama gıdıp yaptırmıyorım hep boyleyım   seni tebrık ve taktır edıyorum azimle sı.çan duvarı delermiş azmine hayranım   sen  nasıl böyle korkususzsun burcun ne ikizler mi kova mı   senın bence kuzenın bu yüzden seni kıskanıyor   senin gıbısı yok çünkü. Anam maşallah dıyeyım de nazar olmasın. Eee noldu şimdi manken hanım ıyıce guzelleştin mı kocan da demıyor bu karı böyle güzel benı bırakıp gıtmesşn erkek olsam asla ızın vermem    sen guzellıkte gectın herkesi valla  

(7,541 puan) tarafından

kiz allah iyiligini versin övgulere gell🙈😃😃🧿❤️❤️yaptogim iyi bir halt degil aslinda yalan soylemek ve ve durust olmamak ovunulecek bisey degil aslinda. ama gozum karadir kafama koydugumu ole yada boyle yaparim . yani aslinda bu bisektomi olayi 2021 yilinda ekimde randevu aldim yaptiracakdim o ay hamile kaldim kazayla. ozamanlar 3 bindi. esimden almistim parayida ne gerek var falan filan desede yok yapriramassin demedi ozaman randevuyu aldim bi hafta once hamile kaldigimi ogrenmistim randevuyu iptal ettim . o yizden simdi icimde kalmisti. esim ogrense bile bahanem vardi tam yaotiracakken bi hafta once hamile kalmistim simdi firsati degerlendirdim derdim . ogrenmedi. cokta belli olcak bisey degil yuz hatlarim inceldi sadece goren nekadar cok zayiflamissin diyor yuzume bakarak.😂 esimde zayifladigimi dusunur en fazla diye dusunerek korkusuzca giristim bu olaya.😂 aslinda esimden degil annemden i.t gibi korkarim annem anlarsa azima scar diye tirsiyorum da annemde islemin ne oldugunu bilmez zaten muhtemelen o da zayifladim diye dusunecek. suan yuzum gozumun sisligi yeni yeni iniyor. yeni yeni anlasilacak degisim bugun gorcek annem bakalim zayifladin falan divekmi😂

(7,541 puan) tarafından

bi lokma kalmis suratin diyo degisik bi kiz olmussun dedi😂 annem anlayip ogrenmedikden sonra hic sorun degil. amandan korkarim bi ben 😂😂😂

(493 puan) tarafından

Senın annen baskın galıba sızın ailede ☺ Ben de Forex 5 var ya oraya Mesaj attım işte sizden kahve aldım bir kutu bir daha bir kutu daha aldım ilk kutu çok güzel Tok tuttu Ama 2 kutu 3 kutu Aslında Tok tutmadı diye yazdım O da yazmış ki bana Birinci kutuda Evet o etki oluyor ama vücut alıştıktan sonra o etkiyi göremiyorsunuz yazmış yani o yüzden bir daha almaya gerek yok sen demiştin ya sahte mi aldım diye falan bir yerlerden daha aldım demiştim sahte değilmiş yani vücudu alıştığı için artık tepki vermiyormuş O yüzdenmiş ne alacağız ya böyle tok tutan bir yeni bir kahve çay bildiğin var mı bir 10 kilo vermem lazım da

(7,541 puan) tarafından

aynen annem baskindir. aynn muhtemelen iyle bende gogle da cikan resmi satis musteri hizmetlerini arayip aldim yinede ise yaramadi demekki vucut gercekten alisiyir.  ben 3 bucuk kilo verdim ameliyat haftasi bisey yiyemedim corba morba etsuku tavuksulu ilikli kemiksulu etli corbalar. didiklenmis etli corbayi bile yutamadim kati olarak bisektomiden sebep . blendirdan biztlattim oyle ictim bi hafta. sehriyeli tavuksuyu vorbayi sehriyeleri falan icemedim blendirda biztlattim  puruzzuz sekilde olunca pipetle icebildim . o hafta verdim kilo😃suan o verdigimi koruyabilsem yeter simdilik bana bir ay kadar en azindan korusam bayrama kadar . 

-Reklam-
+1 oy
(587 puan) tarafından

İlginçmiş. Ben ne kadar antidepresan kullanan gördüysem hep iştahları açıldı ve kilo aldılar. (Kendim de dahil) ama prozac kullanan olmadı. Bir de bu ilaçlar unutkanlığa yol açıyor uzun süreli kullanımda. Dikkatli olmak lazım

(587 puan) tarafından

Ah canım keşke sadece kötü anılar silinse ne iyi gelirdi tabii ki. Ama seçimimize göre değil tamamen rastgele yani güzel anılardan da silinen oldu kötülerden de. Kardeşim çocukluk anılarımızdan anlatıyor beynimi yokluyorum sanki hiç yaşanmamış gibi hiçbir karesi gelmiyor o anın. Ablamda da aynı şekilde iyilerden de kötülerden de silindi. 

(493 puan) tarafından

Markası neydı nasıl bu kadar etkı ettı kaç ay kullandın. Gerçekten iştah mı actı pekı ben çok sinirli  gergin stresli bagıran  sert  konuşan biriyim  antidepresan benı bıraz yumusatır dıye düşündüm ama bende çok sıcak bakmıyorjm sadece seçenek bulamadım baska

(587 puan) tarafından

2 yıl kullandım yaklaşık. Paxera aslında en hafif ilaçlardan biri ama işte gene de böyle oldu. Eşim ve kuzenim lustral kullandı ablama değişik değişik yazmıştı doktor hatırlamıyorum onları. Ben de çok stresli ve gergindim. Bir de öğretmen olunca lisede çocuklara bağırmak hoş olmuyordu. Sakinleştirdi bir anda. Ama ilk günler AP. tal gibiydim. Sınıfı yıkıyorlar ben masada oturuyorum sanki başka bir alemdeyim onları duymuyorum :) bir de panik atak vardı onun için yazdı doktor. (Kardiyolojiden bir şey çıkmayınca psikiyatriye git demişti) sonra dedim ömür boyu ilaç mı kullanacağım ben, her şeyi unutursam ne olacak. Bir tanıdığımız dua yazdı, boynumda taşıdım ve her gün zikir çektim. Panik atağım geçti öyle çok şükür. Bir daha da öyle sinirli bir insan olmadım sakinleştim sabrım arttı. İlaç bir daha kullanmadım. Yemenin ardında da psikolojik bir sebep var onu bulup çözmek lazım. Mide çakrasında sorun olabilir. Aslında zayıflamak için de bir dua duymuştum ama hatırlamıyorum ve denemedim işe yarar mı. Ama insan beyni çok güçlü onu iyi biliyorum. Sigarayı bırakmaya karar verdim ve bırakabildiğim için bu işlerin kafada bittiğini düşünüyorum. 

(493 puan) tarafından

Sen süper bi insansın vallahı süpersin yazdıkların bana akıl fikir oldu  beni zayıflatacak bsıy bul o zaman hocam ya

(587 puan) tarafından

Estağfurullah o senin süperliğin :) şimdi o arkadaş başka şehre taşındı ama İnternette araştırsan çıkar. Mesela yemekten sonra 100 kere subhanallah zikri çekmek metabolizmayı hızlandırıyor diye duymuştum. Bunun gibi dua, zikir, belirli ayetler filan var canım 

+1 oy
(1,587 puan) tarafından

Zamanında antidepresan  kullanan biri olarak söylüyorum beni in.tihara sürükledi. İlla olacak diye birsey demiyorım ama yan etkilerinde bu var ve sen keyfi içeceksin sakın diyorum 

(493 puan) tarafından

Kız bu nasıl doktor muş manyak şeyler önerdi bana

(1,587 puan) tarafından

Her meslek sahibi işini düzgün yapmıyor malesef. Bu nasıl bir doktormuş bende anlamadım

+1 oy
(227 puan) tarafından

Benim de acil diyete başlamam lazım ama antidepresan filan kullanmam tabi 

0 oy
(6,943 puan) tarafından

Şükür saglikliyim ne regerk var böyle yollara illaki verilir 

0 oy
(640 puan) tarafından

İyi bir doktorun önerisi dışında birşey kullanılmaz. Antidepresan hiç kullanılmaz. Psikolojik sıkıntılar olabilir bunun için doktora gitmek doğru olan. 

0 oy
(2,110 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Prozac bir çok kişi kullanıyor mutluluk hormonu veriyor bende bir dönem kullandım gerçekten işe yaramıştı reçetesiz bile satılıyor ama kullan demem yani doktoruna sor başka doktora sor 

(493 puan) tarafından

Çok sağolun cidden  sizde mutluluk verdi mı ben çok karamsar negatıf biri oldum depremden sonra  hem kaygılı   biriyim içimde hep vesvese   mutsuzum  

(2,110 puan) tarafından

Ben düzenli kullandım eczaneden direk aldım sürekli ağlıyordum mutsızdum herşeye olumsuz davranıyordum toparlamıştım

0 oy
(1,066 puan) tarafından

Sana tavvsiyem kullanma bende kullandım ismini tam hatırlamıyorum ama tok tutuyordu sürekli uyuyordum mantığını kullanamiyorsun mutlu mutlu ortada geziyorsun ama herseye mutlu oluyorsun arkadaşlarım bilmiyordu yurtta kalıyordum sen de bi tuhaflık var diyorlardi insanlara boş gözlerle bakıyorsun sorunların varsa tabi destek al bu tür ilaçlar da masum değil ben kendim bıraktım belirli süre sonra da o ilaca bağımlı hale geliyormussun 

0 oy
(617 puan) tarafından

Bunun cevabını burdan alamazsin anditepresan için psikolog ile görüşme saglamalisin kesinlikle kafana göre kullanma zararı büyük olur söyleyim

0 oy
(313 puan) tarafından

Prozac asiti mutluluk veren, biraz insanı laylaylom umursamaz yapan bir ilaç. Evet duygusal yeme sorunun varsa buna iyi gelebilir ama en neticede antidepresan... İlla mi başka bir şekilde zararı olur, bu arada o ağır bence ve reçete ile satılıyor. Onun yerine duygusal yeme, mutlu olmak için yeme durumun varsa reçetesiz lustral satılıyor onu kullan. O daha masum

(493 puan) tarafından

Aaaa sen ciddi misin prozac lustralden daha mı ağır bunu bılmiyordum  . Çok sağolun güzel bir konuya degındınız bende stres var herseyınkafama takıp bagırıp cagırıyorum  bunada ıyı gelır mi

(313 puan) tarafından

Evet evet. Annem hemşire benim, onun çevresinde neredeyse herkes farklı bir antidepresan kullandığı için öğrendim hepsini. Annemin öfke problemi vardı bir dönem o da prozac kullandı. Böyle kuzu gibi oldu ama algısını da yavaşlattı, israrimiz üzerine onu birakmisti. Lustral i benim arkadaşım öyle aradı stresli olunca icerdi. Onda belirgin bir fark girmezdik, kendi içinde onu rahatlatıyordu. Stres, kaygı, takıntı gibi durumlar için sizi mutlaka rahatlatır hem alginiz tepkileriniz falan da değişmez. Sadece düzenli kullanin

0 oy
(488 puan) tarafından

Ah ne gerek var bunlara yap diyetini yap sporunu dışarı çıkabilirsen bol bol yürü dirayetli ol az zayıflayacağım diye sağlığından olma 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 618 göst.
24 Aralık 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 2,128 göst.
0 oy
23 cevap 575 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Huthut (894 puan) tarafından soruldu