+2 oy
176 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (173 puan) tarafından

2 gün geciktim agrı sancı yok test yaptım başta baya silik çıktı ama şuan baya belirgin bu testlerın yanlış çıkma olasılığı nedır artımed marka aşmıştım normal gebelık testı

image

7 Cevaplar

+2 oy
(2,616 puan) tarafından

En iyisi kan ver netleşsin herşey

(173 puan) tarafından

Haftasonu yarın bır test daha aldım yıne boyle silik çıkarsa varmı demek tanıyormuşum 

(2,616 puan) tarafından

Evet eğer silik çizgi gene çıkarsa yüzde 50 var demek ama kan tahlili vermeden net bişey diyemeyiz canısı 

(173 puan) tarafından

Yarına kaldı benim iş hayırlısı olsun teşekkür ederım ☺️

(2,616 puan) tarafından

Amin kardeşim ve rica ederim 

-Reklam-
+2 oy
(1,657 puan) tarafından

Bı test daha al tekrar bak yada kan tahlili ver

(173 puan) tarafından

Yarın sabah için bir test daha aldım ama silik çıkınca var demek mi oluyor

(1,657 puan) tarafından

Testin bozuk değilse evet var demek oluyo yarını beklenen gerek yok testin varsa tekrar yap 

(173 puan) tarafından

Negatif regl beklıcem olmazsa tekrar yaparız inşallah gelir 😀

+2 oy
(6,013 puan) tarafından

Yanilma payı var bizim arkadaş hamile olduğu halde nagatif sonuç veriyordu 

(173 puan) tarafından

Daha önce böyle görüp sonra negatif olduğu olmuştu çok guvenemıyorum silik pozitif mi yoksa yanılma payı varmı bılemedım

(6,013 puan) tarafından

Tabiki var ilk fırsatta kan ver

(173 puan) tarafından

Yarın için bir test daha aldım ondada silik vs çıkarsa pazartesi kan vericem inşallah 

+2 oy
(678 puan) tarafından

Gebelik eğer 1 2 haftaliksa böyle silik çıkıyor kan ver ama gebesin canim

(173 puan) tarafından

Çok zor oldu benımde oglum 4. Gebeliğimdi düşük kürtaj çok yaşadım yıprandım rabbim oğluma uzun ömürler versın ikinci plansız olur olursa yoksa hiç zorlamıcam dıye söz verdım kendıme 2 yılı kendıme zehır ettım 

(678 puan) tarafından

Bende spiral var bu ay gecikti 15 gün benimde hemen dk gittim emzirdigin içinde arada böyle olabilir dedi eve geldim hasta oldum yani emzirme sitres etkiliyor🦋

(173 puan) tarafından

Depremi yaşadık stres oldum sanırım ondan gecikti beklicem artık teşekkür ederım ☺️

(678 puan) tarafından

Oğlunu kokla kötü anıları unut🦋

(173 puan) tarafından

Hep yaptığım şey ❤️☺️

+2 oy
(54 puan) tarafından

Adetime 14 gün falan vardı aynı bu marka ile silik şekilde öğrendim bende canım. Sen bi tane daha aldıysan sabah ilk idrarinla yap ama orta idrarın olsun. O da silik çıkarsa ptesi günü gidip kan verirsin netleşir

(173 puan) tarafından

Plansız bi gebelik oldu oglum 2.5 yasında daha şok içindeyim yarın sabah belli olur varsa hayırlısı olsun diyorum şuan 🤦🏻‍♀️

(54 puan) tarafından

Büyük oğlum 4 bucuk yaşındaydı öğrendim bu şekilde. 1.5 yıl boyunca ikinci çocuğumuz olsun diye denemiştik nasip olmamıştı sonra sağlık sorunlarım oldu doktorum kesinlikle korunmalisin dedi bizde korunuyorduk ilaca baslayacaktim 2 hafta sonra ama hamile olduğumu öğrendim bende şok geçirdim hala şok geçiriyorum 9 aylık şu an :) hala eşimle konuşuruz bu nasıl oldu diye :D hastaligim da bitti inanır mısınız bir sürü teste girecektim biyopsi yapılacaktı vs vs vs diyorum Allahtan gelen mucize ikinci bebeğim 

(173 puan) tarafından

Çok sevindim sizin adınıza oğlum daha çok küçük gurbetteyim 4-5 yaşına gelınce düşünüyorum ikinci gebeliği ikisinde eşit zaman ayırabiliyim kardeşin kardeş olduğunu bilsin istiyorum inşallah öyle olur ajanlık negatif sabah test yaptım gelmezse bi kaç gün sonra tekrarlıcam testı 

+2 oy
(62 puan) tarafından

Bende de böyle bir çizgi göründü ama yok dendi sonra erken gebelik testi de aldım yaptım onda net tek cizgiydi o zaman anladım olmadığını ki normalde reglim düzenli diye ikinci gün gidip kan testi verdim geç döllenme olabileceğini söylediler sonra tekrar bekledim toplamda 7 gün gecikmenin sonucunda regli oldum 

Eğer ki gebelik istiyorsan Rabbım nasip etsin Hayırlısıyla canım sana da bana da

(173 puan) tarafından

Daha önce bu markada pozıtıf gorup regl olmuştum sanırım bu markada sorun var sabah tekrarladım negatif ıkı buçuk yaşında oğlum var suan düşünmüyoruz zaten ama silik bile olsa pozitif korkuttu beni rabbim kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah canım ☺️

0 oy
(965 puan) tarafından

Artimed için silik bile bu çizgi hamile olmayina 6 aylık hamile gibi çizgi çıkartır o marka 

(173 puan) tarafından

Sabah tekrar yaptım negatif daha öncede bu markada bu korkuyu yaşadım gerçekten sıkıntı test

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 97 göst.
0 oy
1 cevap 79 göst.
+4 oy
9 cevap 199 göst.
0 oy
7 cevap 230 göst.

Kategoriler

1,450,536 soru

23,818,592 cevap