0 oy
552 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
zamanımda eşim ve annesi bana cok kötüydü babamın evine sıqındım hamile olduqumu öqrendim eşimi affettim ama kendi memleketime eşimi çaqırdım ve qeldi 2 yıl kadar orda oturduk kirada şimdi eşim kendi memleketinde iyi bi iş buldu annesi kendi oturduqu evide bize verdi ama ben korkuyorm aynı seyleri yasarsam diye ve ailemde izin vermiyo qitmeme acıkcası benimde cok qönlüm yok bir yasındada bi oqlum var ya ailemi secicem ya kocamı ne yapacam bilemedi 

8 Cevaplar

0 oy
(557 puan) tarafından
Mantıklı karar sende cnm iyi dusun
-Reklam-
0 oy
(1,357 puan) tarafından

Canım bence bizi dinleme içinden ne gelirse onu yap <3

0 oy
tarafından
Eşin iyiyse eğer değiştiyse esinle git bence...
tarafından
Sana öyle diyorsa gitme bence ...guzel güzel konuşup ikna edebilir yani o nedemek öyle sana da baban baksın falan ...bozma düzenini bence
tarafından
evi toplar qetirim diyor ailen karısırsa onlar suclu haneye tecavüz diyor amabn bileziklerimi satıp herseyi yaptm beyaz esyadan tut oturma qrubu perde de dahil kaynbabam sadece iki halı bide fırın aldı evlenirken beş bilezik taktılar iki tanede amcaları taktı zaten 2 tanesi eşimin borcuna qitti kolyem vardı annem yaptı onuda caldı yedi yani onlardan qelen bilezijle esyamı yaptım diyorlar bizim
tarafından
Onlardan gelse de o senin hakkın .onların değil senin zaten .eşya falan götüremez ama iş o raddeye gelmez inşallah .otursun kıçının üstüne şimdi ne iş yapıyorsa ona devam etsin.daha iyisi varsın orda kalsın.anladigim kadarıyla güvenip peşinden gidilecek bir eş değil sanki
tarafından
aynn öyle
tarafından
O eşya götürürüm derken ayrılırım demeye getiriyor galiba ama kusura bakmasın öyle kolay değil o işler.mahkeme kararı olmadan iğne bile alamaz ay sinir oldum adama ya
0 oy
tarafından
Ben olsam gitmem
tarafından
bi yandan oqlumun qeleceqi için diyorm bi yandanda ailem var biz yanında deqiliz diyorlar bizi ezip qitme diyorlar onları üzmekte istemiyorm qitmekte istemiyorm blmiyorm ya
tarafından
Yapan bidaha yapar
tarafından
evin esyaları ben bileziklerimi satarak yaptım evi qetirecem diyor ailen karısırsa haneye tecavüz diyor onlar suçlu cıkar
tarafından
Hayır haneye tecavüz diye bir şey yok götüremez
0 oy
tarafından
Ben olsam gitmem...Cok kötü şeyler yapan insanlar asla tamamen deismez unutma canm bunu...Simdi huzurluysan huzurunu bozma.Calismak isteyenr heryerde is var.Yasadiginiz yerde bulmaya calissin.
tarafından
artık yasadıqımız yere qelmem diyor evin twk oqluyum burda kalıcam diyor qercekten işi cok iyi devlet memuru qibi bişi
tarafından
10bin lira maas alsa ben huzursuz olacagimi hissettigm yere gitmezdim.Yinede sen bilirsn canm.
0 oy
(163,286 puan) tarafından
Ne desem bilemedim senin bilicen bisi 
0 oy
tarafından
kocan duzeldiyse sana güven veriyosa e işi de iyi diyosun aileni yani eşini ve çocuğunu seç ama yok hala aynı gidince de değişir diyorsan terci h sun eşine ya kal devam edelim dersin yada sen kalıp anne babani secersin
0 oy
tarafından
Koca her zaman bulunur da aile bulunmaz. İnsan korkuyor tekrar aynı şeyleri yaşayacağım diye haklısın. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım ☺

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,975 soru

24,024,168 cevap

328,356 kullanıcı

...