Daha bugün taşındık sağlık ocağı değişimi için başvuru falan yapamadık ama 2 hafta sonrası oluyor sanırım 14 ü ayın kızın boy kilo takibi ve aşısı var 4 ay acaba gitsek direk yaparlar mı napabiliriz hemen gitsek veya bu hafta içinde alabilirler mi ki evin yakınında sağlık ocağına
E nabız da kendin alabilirsin, aile hekimini degistirme seçeneği var mahalledeki sağlık ocagini seçip orada bosluk olan doktoru secebiliyorsun.
Onu biliyorum canım eğer doluluk varsa alamıyoruz ya gidip başvuru yapıyoruz formla oda 1 2 haftayı buluyor 14 ü aşısı ve boy kilo takibi var çocuğun almadan yaparlar mı bende kan sonucu ve ilaç yazcaktım çünkü anı taşınma olunca sağlık ocağı sıkıntı oldu
İkametgah adresini değiştirince sağlık ocağında değişiyor diye biliyorum ben
Yok otomatik değişmiyor başvuru gerekiyor da şimdi başvuru olana kadar günü gelse yaparlar mı onu bilmiyorum aşı falan
İnternetten yapılıyor e- nabızdan galiba
Eşim sağlık ocağına gitti öyle hal etti kaynanam onlarda gelince sağlık ocağına gidip kayıt açtılar
Bakalım olmadı bizde öyle Yapcaz olmazsa artık günü gelince alınmazsa da yapcak bişey yok götürürüz o şekilde yaparlar herhalde aşı
1,488,410 soru
24,329,773 cevap
345,643 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın