Devlet benimle dalga geçiyor , sürekli 400-450 bandında geliyordu, bu zamana kadar destek çıkmamış herşeye kendinden pay çıkarmaya çalışıyor kendi paramla bana artislik yapıyor 😂😂
Ahahhaha aklınca ödedik rahat ol yapiyolar oysaki öyle fatura yok sadece adları geçmesi için bilmeyenler ne dua ediyordur sjsjsj
Kız bilmeyenlerde ***** değildir herhalde her ay gelen fatura belli 😂 hadi %25 zam geldi 420 TL'nin %25'i 525 TL 😂
Bizede heray 300 400 arası gelirdi.bu ay 1000 üstü geldi.işte devlet desteği ile ödemeniz 450 tl dir.bende şaşırfım nerden çıktı bu diye
Anlamayan kişi işte yaşlı fln saf insanın kafasına bilr dank eder durum 🤣 daha devlet bize el atmadı bakalım ne zmn destek olacak bize sjsj
Bizim de doğalgaz da yaptılar aynısını hep aynı ayarda hatta daha düşük yaktım 3 gelen fatura 5 bin küsur gelmiş lütfedip 2 bini ödemiş yersen işte 🤣 ne yaptım da 2 bin fazla geldi Allah için saf saniyorlar 🤣
Tabi tabi kullanım miktarına bakıyorsun aynı sjsjsj
Aaa bize de aynısı oldu düşük yaktık 5750 TL fatura gelmiş bende diyorum bu doğal gaz niye yüksek normal de 50 derece de yaktiğım zaman 3000 geliyordu 2750 TL si devlet tarafından ödendi yazıyordu bende ne alaka filan dedim çünkü yardım başvurusu filan yapmadık eşime de kombi bozuk heralde fazla gelmiş demiştim
Hahaha 🤣 herkese aynı numarayı çekmişler desene 🤣 bizim de 5700 gibi bı seydi
Öyle olmuş belki de elektrik de aynı daha faturayı yazdirmadik o yüzden ona bakamadım bende bu ay biraz az gelir diyordum görünce bi şok geçirdim ay kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi 🤣🤣
Benim aklıma geldi görünce 🤣
Devlet hep dalga geçti bizlerle ve emeklilerle...
Dünyada en erken emekli olan vatandaşlar Türkiye'de canım , o konuda yorum yapmayacağım ama iyileştirme olabilir, yaşlılara ayrı miktar genç olanlara ayrı gibi gibi
Onun haricinde Silivri soğuk ve ben devlet memuruyum o yüzden yorum yok 😂😂
Sende haklısın canm ne diyim
Evet bizimde 600 gelen fatura 1000 tl gelmiş yarisini devlet ödemiş inandik bizde
Kelime oyunları ve algı operasyonu 😊😇😇
Yersen 😁
Valla yemem çok şükür 😁
İki aydır doğalgaz ve elektrik de böyle yazıyor nedense
Benim ilk defa böyle geldi 😁 sinirlerim bozuluyor
Ya hehe anasını. Sanki fabrika çalıştırıyoruz hee.
Aynı mesaj bana da geldi aaa ne güzel ya " yersen tabi"!!
😂😂 2+1 evde yaşıyoruz altı üstü 😁
Senin yanlışın var bacim ödedim diyor yalan mı dicek dövlet: 😀😃
Yeni taktik önceden daha az iken şimdi araya zammı koyup bak indirim yaptık diyerek zamlı bir şekilde geldi faturalar
Tabiki , geçen ay 420 TL gelmişti ve hep bu civarlarda geliyordu 380-450 bandında
Bende ,4 yıllık evliyim ilk kez elektrik faturam 360 TL geldi
Az mı cokmu 😁
Çok gelmis
Bizimde cnm 1000 gelen doğalgaz 2500 gelmiş 800 gelen elektrik 2 bın gelmiş dalga geçiyor lar
Canım elektriğe %25 zam geldi , 800 olan 1025 TL falan oluyor. Devlet 1000 TL'yi geçen faturaya 1000 TL daha koyuyor o yüzden tüketimi azaltmazsanız her ay böyle fatura ödeyeceksiniz
Hem elektrik hem doğalgaz da böyle yaptılar bu ay ya şimdiye kadar bana gelmeyen fatura gelmiş gibi gösterip aynı parayı aldılar
Yardım ediyoruz he canım he 😂
Doğalgazda yapmamışlar bana onu 😁😁 sinir oluyorum zaten uçan kuşun vergisini bile bizden çıkarıyorlar . Babasının hayrına kendi ödemiş gibi göstermesi yok mu kahroluyorum
He kız ya bizimki de o gün öyle geldi o kadar güldüm ki kışın ortası benim elektriğim 700 gelirdi faturada yazmış bilmem 1200 falan gelmiş devlet karşılamış sadece 400 lira ödeyeceksiniz halbuki gerçekten faturam 400. Doğalgaz için de aynısı geçerli kışın ortasında yapmıyorlar geçen gün yazmış 2000 civarı gelmiş sözde ilkbaharın ortasında 1.100 ödeyeceksiniz diye zaten kışın ortasında Ben 1.700-1600 civarında ödüyordum Mart ile nisan ayı zaten neredeyse açmadım bile ki o kadar gelsin insanları resmen ***** yerine koyuyorlar
Ya işte parmağım var nidalarıyla dolaniyorlar
Bizede 300 gelen fatura 680 geldi 380 tlsini develt ödemiş ne hikmetse
Tabi tabi yersen 😁😁
Ağam bizle egleniy 😂😂 bizimde aynı e devlete gir bak faturalara zaten senin ödediğin miktar yazıyor faturada :)
Faturaların 2si benim üzerime kız 😁
Silivrinin soğuklugu umrumda bile değil yazacagım çok şey var ahh 657 ahhh yakıyorsun beni 😂😂😂
Allah razı olsun devletimden yardım etti 😂😂😂
Geç kalmış😂😂😂
Kesinlikle bir destek olduğunu düşünmüyorum kış boyunca gelmeyen 5700 TL doğalgaz faturası yakmadığım halde gelmiş güya onu indirip 2500 yapmışlar aklımızla mı oynuyorlar kesinlikle anlamıyorum
Yok be olmuyorlar zaten hatta tüm aylara göre 120 TL fazla gelmiş . Tüketim aynı degisen sadece rakamın yükselmesi
Hahaahah 6 yıllık evliyim ilk defa banada 900geldi 400 devlet oduyecekmis hahaha
Sjsjsjsjsj seçime daha 5 sene var ama
Ne bu anlamadım
Geçen ay 420 TL fatura geldi bacım ondan önce 484, 473, 465 vs vs bunlar geçmiş dönem elektrik faturam. Bu ay da 527 TL geldi. Ama normalde güya 1185 TL gelmiş ama devlet kalanı ödemişmiş 😂 ilk defa 500ü geçti faturam
Kışın gece gündüz klimam açıktı 900 1000 gelirdi geçen ay hiç açmadık hatta eşime ddm 400 falan gelir bi baktım 1300 gelmiş ben şok😂 ulan naptık da bu kadar yüksek geldi ddk destekle 600 ödedik resmen aklımızla dalga geçiyorlar
😂😂😂😂😂😂 bende ilk öyle tepki verdim sonra sonunu okudum püh dedim 😁
Bizede sözde 4622 TL doğalgaz faturası gelmiş onun 2600 TL sini onlar vermiş sözde
Biz zaten bir hafta evde yoktuk e hava sıcak olduğu günlerde de kombiyi kökten kapatıyorduk ama bizede boyle gelmişti mesaj
Diyorum ya kendi paranla rezil oluyorsun 😁
1,459,747 soru
23,937,393 cevap
324,542 kullanıcı