Dünden beri geçmeyen baş ağrısı
Kulakta çınlama
Bogazlarımda su bile içemeyecek kadar ağrı
Aşırı üşüme titreme ateş yok
Hiç halim yok
Eşim dün acilden götürecekti ama ben istemedim sabah 6 da işe gitti saat 10 da çok yorgundur diye bugünde 7 de geri gitti kan falan alırlar işimiz uzun sürer diye gitmedim ama yarın calişmayacak gelmesini bekliyorum bana yatış falan yaparlar mı acaba bide 9 haftalık gebeyim ultrason istesem bakarlar mı Alanya Gazipaşa
Kendin gitseydin derseniz ben hiç kendi başıma otobüse binmedim 3 yaşında kızım var zor olur diye gitmedim
Birde iç ateş diye bişey olur mu kafam yanıyor gibi ama ateş yok
İç ates için nefesini kontrol et ama kendini pek belli etmeyen bi ateştir hastanede belli olur iç ateş yatış değil bi serum ve iğne yaparlar gönderirler geçmiş olsun
Çok sağolun inşallah işe yarar
Yapmazlar canım çünkü hamilesin. İlaç bile yazmayacaklar . Muhtemelen orta kulak iltihabı olmuşsun bende atlattım çok kötü bir durum . Belki hamilelere göre ilacı vardır
Enfeksiyon diye düşünüyorum inşallah iğne yada serum yaparlar böyle nane limon içmekle düzelemem
Sakın içme nane limon erken doğumu tetikliyo
Hamileyken bitkisel şeyleri içmekte zararlı canım
Bilmiyordum kü çevremdeki herkes onu önerdi bende öyle yaptım içmeyeyim o zaman sağolun
Yatış yapmazlar hatta ilaç bile vermeyebilirler bi parol serum takarlar gönderirler
Serum bile takmadılar ya parol dedi bende onu evde kendimde kullanırım dedim hiç bişey vermediler
Tahmin etmiştim acil hiçbirsey yapmıyor parol kullan bitti gitti ben nefes alamıyorum durumum çok kötü dediğim halde birşey yapmadılar göğüs polikliniğine gittim adam bana 8 gün yatış verdi zaature olmuş dedi çok zor da kalmadığın sürece sana tavsiye acile gitme
Geçmiş olsun canim bakarlar tabikide gebesin sonuçta
Ay Alanya gazipasayi görünce sevindim bi bende gazipasaliyim
Çok sağolun bakmadılar ama ya gebe olunca ilaçta vermediler doktor yokmuş o yüzden bakmadılar ultrasyonla alltan muane istedi ben kabul etmedim kalp sesi duyulmazmıs oyle 🥰
Demirtaşda oturuyorum ben
Evet çok iyi.biliyorum orayı alanyanin çıkışı gazipasanin girişi antalya merkezden gidince
Aynen cnm
1,488,516 soru
24,331,603 cevap
345,683 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın