Ben 3 yaşındaki kızımla beraber duş aldığım için kovaya su koyup öyle yıkanıyorum. Sorum şu, başıma tasla suyu dökerken beynime ve gözlerime o anlık bir basınç ve ağrı giriyor su btince ağrı da kesiliyor. Ama her döktüğüm tasta aynı basıncı hissediyorum gözlerim yerinden çıkacak gibi ağrıyor. Hep böyle yıkanırdımmama bu son 1_2 aydır böyle oluyor neden olabilir acaba?
Birde 2 aylık hamileyim onla alakalı değildir herhalde
Neden beraber duş alıyorsunuz 🙄
Bebeğim küçükken yıkayacak kimse olmadığı için öyle alıştırdım göğsüme yatırıp yıkardım O zamandan beri öyle alıştık beraber yıkanıyoruz. Bir problem mi var?
Canım cicuk artık 3 yaşında sence hala öyle devam etmen doğru mu
Her zaman beraber yıkanmıyoruz eşim evde olduğunda genelde bakar ama evde tekken beraber yıkanıyoruz, kızımı evde tek bırakıp rahatca duş alamam. Olsun ben onun annesiyim yeri gelicek yaşlanıcaz altımızı bile onlar alıcak belki. Anne kız gibi değil arkadaş gibiyiz kızımla
Yok artık ya herşeyde mana aramayın ne var kızıyla yıkanmasında ben anlamadım sankı kızının yanında kötü bsıy mı yapmısş herkes böyle yani
Ne manası hersyede atliyorsunuz olması gerekeni soyledim
Hiç bilmiyorum bunu hiç duymadım ama bende mum üflerken yada sıcak yemeğe üflerken başım dönüyo gibi oluyo hamile filanda değilim
Muma üflerken bilmiyorum da bir ara kızımın doğum gününde balon şişirmiştim kulaklarım çınlamıştı bayılacak gibi olmuştum 🤣
Bence beraber duş almayın karar sizin anne sizsiniz ama çocuk doğruyu yanlışı öğrenemez
Tek yıkadığım zamanlar da oluyor ama kendi duş alacağım zaman evde tek bırakmak istemiyorum O yüzden mecbur yanımda benimle beraber yıkanıyor
bende de suya gireceğim an böbreğime sancı giriyor ama hiçbir şey yok gittim doktora . psikolojik olabilir belki
Yok benimki psikolojik olduğunu düşünmüyorum suyu dökmemle o basıncın Ağrı yapması bir oluyor
Hamileliğinden dolayı sıcak suyun verdiği basınçla olan bir durum ve çok normal canım korkulacak birşey yok
Ben de hamilelikten olup olmadığını karar veremedim çünkü bir iki ay öncesine kadar böyle bir şey yoktu hamileliğimden beri var acaba kan dolaşımı falan mı hızlı sıcak su da ona etki ediyor. Bir de ben bayağı bir sıcak su ile yıkanıyorum
Canım evham yapma 1-2 ay oncekı gebelıkle şuan kı aynı degıl zaman gectıkce gebelıkte degısıyor bılmen lazım
İlk hamileliğimde böyle bişey yaşamadım. Ne olur ne olmaz ben bi nörolojiye görüneyim
Degisikmis gerçekten hamilelik belki yada değil ama.suanda doktora gitsende ne yapacaklardı ne filme girebilirsin ne tomografisi acaba çok yakından dokmesenmi suyu yada ılık.yap suyunu
Birde ılık deneyeyim bakayım fark edecek mi
Tansiyonun oynuyor olabilir
Valla bende anlamadım ki
Migren varsa ondan olabilir benimde atakların geldiği dönemlerde öyle oluyor bazen özellikle kışın
Netten araştırdım migrenden de kaynaklı olabilir yazıyor
Bence bunu doktora sormalisin. Hiç böyle bişey duymadim. İhmal etme
Aynen doğru nörolojiye görüneyim ben iyisi
Ortam ısısı suyum sicakligi kafada basınç yapıyor olabilir mi acaba ? Aklıma tansiyon geldi. Duş sırasına suyun ve ortamın ısısı suyun kafada olan basınç ile alakalı diye bisey okumuştum sanki. Hatta duşta çok sıcak su ile duş almanın kafa ici basınca etki ettiği hakkında da eskiden biseyler okumuştum. Buna bağlı olarak da olabilir. Sinüzit varsada sanki etki eder.
Senin için merak ettim bakicam tekrar
Aa evet bende sinüzit var ve suyum çok sıcak şekilde yıkanıyorum hatta sırf bu yüzden kafam hep kepek oldu
1,494,986 soru
24,423,378 cevap
351,749 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın