0 oy
519 göst.
Diğer kategorisinde (4,483 puan) tarafından

Ben 3 yaşındaki kızımla beraber duş aldığım için kovaya su koyup öyle yıkanıyorum. Sorum şu, başıma tasla suyu dökerken beynime ve gözlerime o anlık bir basınç ve ağrı giriyor su btince ağrı da kesiliyor. Ama her döktüğüm tasta aynı basıncı hissediyorum gözlerim yerinden çıkacak gibi ağrıyor. Hep böyle yıkanırdımmama bu son 1_2 aydır böyle oluyor neden olabilir acaba?

Birde 2 aylık hamileyim onla alakalı değildir herhalde 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Neden beraber duş alıyorsunuz 🙄

(4,483 puan) tarafından

Bebeğim küçükken yıkayacak kimse olmadığı için öyle alıştırdım göğsüme yatırıp yıkardım O zamandan beri öyle alıştık beraber yıkanıyoruz. Bir problem mi var?

tarafından

Canım cicuk artık  3 yaşında sence hala öyle devam etmen doğru mu 

(4,483 puan) tarafından

Her zaman beraber yıkanmıyoruz eşim evde olduğunda genelde bakar ama evde tekken beraber yıkanıyoruz, kızımı evde tek bırakıp rahatca duş alamam. Olsun ben onun annesiyim yeri gelicek yaşlanıcaz altımızı bile onlar alıcak belki. Anne kız gibi değil arkadaş gibiyiz kızımla 

(608 puan) tarafından
+3

Yok artık ya herşeyde mana aramayın ne var kızıyla yıkanmasında ben anlamadım    sankı kızının yanında  kötü bsıy mı yapmısş  herkes böyle yani 

tarafından

Ne manası hersyede atliyorsunuz olması gerekeni soyledim

-Reklam-
0 oy
(1,064 puan) tarafından

Hiç bilmiyorum bunu hiç duymadım ama bende mum üflerken yada sıcak yemeğe üflerken başım dönüyo gibi oluyo hamile filanda değilim 

(4,483 puan) tarafından

Muma üflerken bilmiyorum da bir ara kızımın doğum gününde balon şişirmiştim kulaklarım çınlamıştı bayılacak gibi olmuştum 🤣

0 oy
(1,717 puan) tarafından

Bence beraber duş almayın karar sizin anne sizsiniz ama çocuk doğruyu yanlışı öğrenemez 

(4,483 puan) tarafından

Tek yıkadığım zamanlar da oluyor ama kendi duş alacağım zaman evde tek bırakmak istemiyorum O yüzden mecbur yanımda benimle beraber yıkanıyor

0 oy
(9,330 puan) tarafından

bende de suya gireceğim an böbreğime sancı giriyor ama hiçbir şey yok gittim doktora . psikolojik olabilir belki

(4,483 puan) tarafından

Yok benimki psikolojik olduğunu düşünmüyorum suyu dökmemle o basıncın Ağrı yapması bir oluyor

0 oy
tarafından

Hamileliğinden dolayı sıcak suyun verdiği basınçla olan bir durum ve çok normal canım korkulacak birşey yok 

(4,483 puan) tarafından

Ben de hamilelikten olup olmadığını karar veremedim çünkü bir iki ay öncesine kadar böyle bir şey yoktu hamileliğimden beri var acaba kan dolaşımı falan mı hızlı sıcak su da ona etki ediyor. Bir de ben bayağı bir sıcak su ile yıkanıyorum

(608 puan) tarafından

Canım evham yapma  1-2 ay oncekı gebelıkle şuan kı aynı degıl zaman gectıkce gebelıkte degısıyor bılmen lazım  

(4,483 puan) tarafından

İlk hamileliğimde böyle bişey yaşamadım. Ne olur ne olmaz ben bi nörolojiye görüneyim

0 oy
(6,153 puan) tarafından

Degisikmis gerçekten hamilelik belki yada değil ama.suanda doktora gitsende ne yapacaklardı ne filme girebilirsin ne tomografisi acaba çok yakından dokmesenmi suyu yada ılık.yap suyunu

(4,483 puan) tarafından

Birde ılık deneyeyim bakayım fark edecek mi

0 oy
(1,015 puan) tarafından

Tansiyonun oynuyor olabilir

(4,483 puan) tarafından

Valla bende anlamadım ki

0 oy
(7,735 puan) tarafından

Migren varsa ondan olabilir benimde atakların geldiği dönemlerde öyle oluyor bazen özellikle kışın 

(4,483 puan) tarafından

Netten araştırdım migrenden de kaynaklı olabilir yazıyor

0 oy
(24,261 puan) tarafından

Bence bunu doktora sormalisin. Hiç böyle bişey duymadim. İhmal etme

(4,483 puan) tarafından

Aynen doğru nörolojiye görüneyim ben iyisi

0 oy
tarafından

Ortam ısısı suyum sicakligi kafada basınç yapıyor olabilir mi acaba ? Aklıma tansiyon geldi. Duş sırasına suyun ve ortamın ısısı  suyun kafada olan basınç ile alakalı diye bisey okumuştum sanki. Hatta duşta çok sıcak su ile duş almanın kafa ici basınca etki ettiği hakkında da eskiden biseyler okumuştum.  Buna bağlı olarak da olabilir. Sinüzit  varsada sanki etki eder. 

Senin için merak ettim bakicam tekrar 

(4,483 puan) tarafından

Aa evet bende sinüzit var ve suyum çok sıcak şekilde yıkanıyorum hatta sırf bu yüzden kafam hep kepek oldu 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 494 göst.
8 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kbrpymylmz (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 497 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde 1995 (1,422 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,201 göst.
0 oy
31 cevap 2,219 göst.
11 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Prensesmr (290 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,986 soru

24,423,378 cevap

351,749 kullanıcı