+2 oy
119 göst.
önce Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından

Hanımlar merhaba bişey sormak istiyorum ablam hamile kalıyor testte çift belirgin çizgi çıkıyor gecikme 10 gün 15 günü tamamlıyor adet oluyor diğer gebeliklerde  6.7 haftayı tamamlamadn düşüyor bu şekil 5.6 defa tekrarliyor sizce nedir sebebi bu durumu yaşıyan varmı 

3 Cevaplar

+3 oy
önce (479 puan) tarafından

Kimyasal gebelik oluyor 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,401 puan) tarafından

Benim ablam böyle oluyordu sübyan musallatı demişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum bilen varsa bu konuyu detaylı aydınlatsın

önce (24 puan) tarafından

O nedirki üç harfli gibi biseymi

önce (1,507 puan) tarafından

Tabiki oncelik doktor ama bu dediğiniz şeyi ben hiç inanamazsın yaptirdim sürekli kimyasal oluyordu gerçi benim yaşım var diye böyle yorumluyorum..evdekiler ısrar edince gittim hocaya yazdi taşıdım 1 sene geçmedi hamile kaldim suan bebegim var 3.5 aylik

Oda denenebilir birşey kaybetmiyorsunuz

Ablamda gitmişti hocaya ardından 2 düşük yaşadı 

+1 oy
önce (4,574 puan) tarafından

Canım bu anlattığın kimyasal gebelik bende hep yaşıyorum bunu doktor her kadının başına geldiğini söylüyor belirli bir tedavisi yok ama 2 den fazla olursa altında sebep arayıp araştırıyorlar hoş araştırdılar yine hiç bir şey çıkmadı bende 6 kere geçirdim yani 

Rahimle ilgili bir sorunmu acaba veya vücutmu artık kabul etmiyo hamileligi 36 yaşında ablam 4 kızı var

Rahimle ilgili bir sorun değil canım bu her kadının başına geliyormuş sadece farkına varmiyorlarmis doktor sağlık sorunu olarak görmüyor araştırdılar ama ondada bir şey çıkmadı araştırmanın sebebi ise kan pıhtılaşması falan var mı diye baktılar ama hiç bir şey çıkmadı 

Canım vucutlada alakası yok ben de 27 yaşındayım bir kızım var ve yine kimyasal yaşıyorum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
0 oy
4 cevap 159 göst.
0 oy
14 cevap 339 göst.
+2 oy
6 cevap 97 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ozgen (1,087 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,699 soru