+2 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından

Yakında 6-7 saatlik bir uçak yolculuğu yapacağım nasipse. 8 aylık oluyor o zamana kadar bebeğim. İlk defa bu kadar uzun yolculuğa çıkacağım. Dikkat etmem gereken kesinlikle yanımda bulundurmam gereken neler var? Birde yemek olarak ona ne hazırlarsam yolculukta bana zorluk çıkarmayacak şekilde verebilirim? 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,221 puan) tarafından

Yoğurt çorba al yanına oyuncak al bı kitap al ilgisini çekiyor sa , suluğunu al  emziği varsa  al yanında peçete bulunsun 

(161,585 puan) tarafından

alakasi yok helin sise inceleme falan sivi yasak net kural bu

(100 puan) tarafından

Valizler cihazdan geçtikten sonra birde açma olmuyor değil mi? İlk yolculukta hiç böyle şeyler yaşamadık ya 

(100 puan) tarafından

Anladım canım değişik değişik şeyler. sevvalice'ninkini almamışlar mesela havayolu firmasına göre de mi değişiyor acaba 🙃

(161,585 puan) tarafından

ucaga bineceginiz havaalaninda valizleri verdikden sonra o buyuk valizler (gerekli gorulurse ) acilir acarlarsa etiket yaparlar kontrol edildi diye yolculuk bittiginde ucagin indigi havaalaninda pasaport kontrolden sonra bir kontrol noktasi vardir gorevliler suphelenirde sizi durdurur valixinizi acar yasakli bisi gorurse alir atar bu kadar tatlim

(100 puan) tarafından

Tmm canım teşekkür ederim. 

-Reklam-
+1 oy
(100 puan) tarafından

Bilgisi olan yok mu kızlar? 

(4,650 puan) tarafından

Pankek, haşlanmış sebzeler veya meyve de alabilirsin. Firmaya göre değişmekle beraber thy istediğinde küçük boy meyve sebze püresi veriyor. Suluğu unutma, iniş kalkışlarda ya su ver ya da emziriyorsan mutlaka emzir. Yanına çorba al, uçağın içine alamazsın ama binmeden havaalanında verirsen kafan birkaç saat rahat olur. Sevdiği 1-2 oyuncak al yanına. 

(100 puan) tarafından

Teşekkür ederim. Emzirmiyorum. Ağzına emzik veririm veya su veririm o esnada öyle düşünüyordum.  Ha birde bebekler için ayrı koltuk vermiyorlar değil mi? 

(4,650 puan) tarafından

8 aylık için koltuk vermiyorlar, bebek kemeri verecekler kendi kemerine takıp kucağında tutacaksın. 

(100 puan) tarafından

Hım anladım teşekkür ederim 

+1 oy
(4,638 puan) tarafından

Biz de 11 aylıkken uçak yolculuğu yapıcaz. Bildiğim yanına daha önce hiç görmediği sevebileceği oyuncak malzeme vs alman. Tek tek sırayla çıkar. Sıkıldıkça değiştir. Işıklı ama ses çıkarmayan oyuncaklar da olabilir. Sizin yolculuk uzunmuş o konuda belki tecrübesi olan vardır yazarlar.

(100 puan) tarafından

Mantıklı. Bayağı oyalanır öyle. Etrafı izlemeyi çok seviyor cam kenarı denk gelirse inşallah sessiz durur. 

0 oy
(3,726 puan) tarafından

Sık sık uçakla yolculuk yapan biri olarak yemekle uğraşma bozulma ihtimali oluyor ben hic hazır yedirmem ama böyle gunlerde marketten kavanoz mama al 1 tane yeter 1 tane muz bebegin seviyorsa bir de meyve kompotlari var onların şekersiz koruyucusuz olanları var asiri pratik oluyor daha 3 gün önce yaptık yolculuğumuzu bunlar yeterli oldu. Biskuvi kek pankek gibi şeyler dökülüyor ediliyor her yere bulaşıyor özellikle biskuvi. Yan koltuğunuz boşsa ya da bosalirsa koltuga battaniye serip kenarlarını ondeki masa kısmına sıkıştırın yatak gibi oluyor. Sevdiği 2 oyuncak 1 kitap yeter. Zaten emzirdim ettim uçak kalktı bebek uyudu uyandi derken zaman geçiyor. Ilk kalkista bir de inişte emzirmeye çalış kulakların tıkanma ihtimaline karşı. Demek artık dönüyorsunuz:)) hayırlısı olsun hakkınızda inşallah 

(100 puan) tarafından

Evet malesef dönüyoruz artık. Amin inşallah.  Konsolosluktan haber bekliyoruz  bebek için geçici kimlik ve pasaport çıkaracaklar. bu hafta içinde gideriz yüksek ihtimalle.  Bu arada çok teşekkür ederim yorumunuz çok faydalı. Dediğiniz gibi yapacağım. Umarım sorunsuz geçer bu yolculuk. İlk uzun yolculuk olunca insan strese giriyor ya. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 157 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (3,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 293 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Elif34 (355 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 282 göst.
0 oy
13 cevap 275 göst.

Kategoriler