Kizlar sağlık ocağına gittim çıkmamış sala yada Çarşamba çıkacakmış,hafta sonu olduğu için doktor ddi sala yada Çarşamba çıkacak mis bende kadın doğuma sıra aldım am 15.00 da gidip kan versem cikarmi yoksa ertesi günemi kalır
e nabıza ertesi gün düşer ama kan laboratuarda işleme alınırsa eğer devlet hastanesinin kendi laboratuar sonuç sisteminde 2, 3 saat sonra çıkıyor
Acaba gitsemmi beklesem mi saglik ocağıda salı çarşamba çıkar dedi
salı çarşamba demesi bana biraz tuhaf geldi. ben hep sağlık ocağından kan verdim her defasında 2, 3 saate çıktı. yani kanı uzun süre tutmaları imkansız çünkü bozuluyor diye biliyorum. mecbur işlemeleri gerekiyor. işlenince de hastanenin sistemine düşüyor.
acaba bi devlet hastanesinin laboratuar sisteminden kontrol mü etseniz?
bizim burda devlet hastanesi laboratuar yazınca google da tahlil sonuçları görülüyr
Hayır doktor dedi haftasonu olduğu için çalışmamışlar kanda .olmadı gideym en iyisi
çalışmadılarsa o kan bozulmuştur. 2 gün beklemez ki
Bende bilmiyorum öyle ddi en iyisi gideyim hastanede vereyim
Acilden gıdince 2 saatte ama diğer türlü verınce aynı günün akşamına veya sabahına çıkıyor
Raddevu aldm
Ertesi güne çıkıyor eğer sabahtan gidip kanı verseydin öğleden sonra saat 2 veya 3 gibi çıkardı
Neyse yine gidip vereyim daha bişe olmaz ne yapayım
Aynen canım olmaz sa sağlık ocağı gidipde bastırabilirsiniz hastaneye gidemezseniz mesala
Sabah gittim sağlık ocağına kan sonuçları çıkmamış salı çarşamba çıkar diyor bana cuma kan verdim ama iki gündür kan nasıl çalışılmışyor devletten sıra aldım
1,507,721 soru
24,609,654 cevap
364,016 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın