0 oy
452 göst.
Diğer kategorisinde (1,981 puan) tarafından

Kizlar sağlık ocağına gittim çıkmamış sala yada Çarşamba çıkacakmış,hafta sonu olduğu için doktor ddi sala yada Çarşamba çıkacak mis bende kadın doğuma sıra aldım am 15.00 da gidip kan versem cikarmi yoksa ertesi günemi kalır 

3 Cevaplar

0 oy
(2,756 puan) tarafından

e nabıza ertesi gün düşer ama kan laboratuarda işleme alınırsa eğer devlet hastanesinin kendi laboratuar sonuç sisteminde 2, 3 saat sonra çıkıyor

(1,981 puan) tarafından

Acaba gitsemmi beklesem mi saglik ocağıda salı çarşamba çıkar dedi 

(2,756 puan) tarafından

salı çarşamba demesi bana biraz tuhaf geldi. ben hep sağlık ocağından kan verdim her defasında 2, 3 saate çıktı. yani kanı uzun süre tutmaları imkansız çünkü bozuluyor diye biliyorum. mecbur işlemeleri gerekiyor. işlenince de hastanenin sistemine düşüyor. 

acaba bi devlet hastanesinin laboratuar sisteminden kontrol mü etseniz?

bizim burda devlet hastanesi laboratuar yazınca google da tahlil sonuçları görülüyr

(1,981 puan) tarafından

Hayır doktor dedi haftasonu olduğu için çalışmamışlar  kanda .olmadı gideym en iyisi 

(2,756 puan) tarafından

çalışmadılarsa o kan bozulmuştur. 2 gün beklemez ki

(1,981 puan) tarafından

Bende bilmiyorum öyle ddi en iyisi gideyim hastanede vereyim

-Reklam-
0 oy
(6,405 puan) tarafından

Acilden gıdince 2 saatte ama diğer türlü verınce aynı günün akşamına veya sabahına çıkıyor 

(1,981 puan) tarafından

Raddevu aldm

0 oy
tarafından

Ertesi güne çıkıyor eğer sabahtan gidip kanı verseydin öğleden sonra saat 2 veya 3 gibi çıkardı 

(1,981 puan) tarafından

Neyse yine gidip vereyim daha bişe olmaz ne yapayım 

tarafından

Aynen canım olmaz sa sağlık ocağı gidipde bastırabilirsiniz hastaneye gidemezseniz mesala

(1,981 puan) tarafından

Sabah gittim sağlık ocağına kan sonuçları çıkmamış salı çarşamba çıkar diyor bana cuma kan verdim ama iki gündür kan nasıl çalışılmışyor devletten sıra aldım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 211 göst.
0 oy
2 cevap 200 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
8 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Hemdemm (654 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.

Kategoriler

1,507,721 soru