+1 oy
80 göst.
Diğer kategorisinde (2,512 puan) tarafından

Hayırlı günler kızlar geçen hafta fetal mr çektirdim bebeğin beyninde genişleme vardı yaklaşık 1 aydır bunu düşünüyorum sonucu çıkmış benim anladığım kadarıyla herşey yolunda yani tüm herşeyi normal gibi geldi anlayan var mı benim anlamadığım bişi var mı ya da? Yorum yaparsanız çok mutlu olurum dua edin birde Allah rızası için 🤲🤲🤲❤️❤️

image

3 Cevaplar

+1 oy
(105 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım. Aynen öyle her şey normal görünüyor gibi.

(2,512 puan) tarafından

Umarım öylede olur ya şuan içim çok daha rahat etti mr kesin sonuç verir diyorlar çünkü 🤲🤲

-Reklam-
0 oy
(2,512 puan) tarafından

Post yukarı.. 

0 oy
(3,419 puan) tarafından

Ah cicegim anlasam da soylesem hakkinizda hayirlisi olsun insaAllah 

(2,512 puan) tarafından

Özele gitmiştim ya o doktora attım raporu normal dedi sordum tekrardan büyümeye devam eder mi diye sanmıyorum takipte kalın dedi 🤲🤲🤲❤️

(3,419 puan) tarafından

Oh cok sukur su ozel klinik dimi aylin mi ne demistin iyi guvendigin yerden duyduysan cok şükür cicegim gelmis gecmis olsun 

(2,512 puan) tarafından

Evet canım Aylin totan kadın sağolsun cevap verdi ilgilendi Allah razı olsun 🤲 birde Allah nasip ederse oğlumda gittiğim doktora gidecem liv hospitala geçmiş Sincan lokman hekimdeydi o adamda çok bilgili prof.  İnsanın içini rahatlatıyor hem eşimde o adamı çok seviyordu illa gidelim dedi hemde genel bi bebeğe bakar doğum yaklaşıyor ya ölçülerini felan biliriz ona göre birkaç bişi daha alırız dedi oğlum 4.kilo doğdu yenidoğan hiç bişi olmamıştı😅 bu nasıl olur büyük mü. Küçük mü bakalım dedik 

(3,419 puan) tarafından
+1

En iyisini dusunmussunuz cicegim rabbim kalbinize uzuntu vermesin evlatlariniz yuzunden ♥️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 116 göst.
22 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ervaaa (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 226 göst.
0 oy
6 cevap 85 göst.
0 oy
5 cevap 263 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (12,495 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,176 soru

23,854,442 cevap

320,032 kullanıcı

...