+2 oy
571 göst.
Diğer kategorisinde (3,829 puan) tarafından

Kızlar oğluma tuvaleti ögrettim daha büyük Bi dert var şimdi sürekli kaynanan hani bakayım kiloduna ac bakayım diyo dün akşamda bana geldiler kaynanna ve eşimin babaannesi cocuga sürekli pi.pi uyuyo mu hani bakayım oğluma demiştim ben kimse elliyemez gösteremezsin ayıp sadece annen baban ve doktor amca bakabilir demişti onun aklında ayıp kelmşse acma ma kaldı ama ilk başta ayıp olmaz dedi oğlum hani bakayım nasıl uyuyo deyince dikkatini cekti actı baktı elledi pi. Pisine kaynana falanda gülüyo bakayım bende diyo bende kızdım napıyo sunuz siz başkasının yanındada yapıcak göstericek dedim göstermez diyolar bugunden beri oğlum da bak anne pipi deyim setine dokunuyor ilgisi olmayan cocugun ilgisi haline getirdiler 

20 Cevaplar

+11 oy
(209 puan) tarafından

Resmen taciz 

(209 puan) tarafından

Eşimin halası kızımın altinu açmış ben yokken beni çağırdı aldım bezi aldım 

Kaynanamda meraklıydı bu tür şeylere sunu söyledim 

Bokunu yiyecekler ne varsa bu çocukların özelinde dedim birdaha kaynanam dokunmadı o kadına gelecek olursak

Görüşmüyoruz 

-Reklam-
+7 oy
(1,734 puan) tarafından

oğlun tacize uğramış. net. tepkini sert ve net şekilde vermelisin. herkesin içinde bir yetişkin açıp gösterip oynatmıyorsa bir çocuk da açıp gösterip oynatmaz. 

ne demek uyuyor mu? babası da açsın göstersin ozaman uyuyor mu uyanık mı? çocuğa ne öğrettiklerini farkedebiliyor musun? bugün ayıp değil diye anlarsa büyüdüğünde de ayıp değil diye bilinç altına kodlayıp sapık olabilir... kız çocuğu olsa açıp elleyecekler miydi? bir sonraki sefere bunu sorabilirsin bence

ya bide bi insanın durduk yere kulağıyla oynuyor musunuz? hayır. neden durduk yere cinsel organıyla oynansın ki? her tarafından saçma

+5 oy
(21,543 puan) tarafından

Tam dayaklıklar. Sinir oldum 

+5 oy
(4,719 puan) tarafından

Ne kadar sapkın gerizekalı insanlar var ya hayret ediyorum gerçekten 

+5 oy
(4,201 puan) tarafından

Bizim ülkedeki zeka seviyesi.. tovbe estağfurullah çok meraklıysa gitsin kocasınkiyle oynasın 

+4 oy
(5,199 puan) tarafından

Net sekilde ben istemiyorum diyeceksin bu kadar basit.

+4 oy
(2,640 puan) tarafından

Eşi sağ ise gitsin eşininkine baksın uyuyo mu diye tövbe tövbe yaş aldıkça beyinsizleşen insanlarla doldu etraf 

+4 oy
(2,622 puan) tarafından

Çok ayıp yaa bir çocuğa bu denir mi, madem o kadar meraklılar kendi şeylerini birbirlerine açsaydilar, tövbe yarabbim tövbe yaa zorla ağzımı açıyorlar, 😡

+4 oy
(1,581 puan) tarafından

ne bu yaşlıların pipi merağı ya tövbe tövbe 

+3 oy
(1,117 puan) tarafından

Aynı benım kaynana sürekli eşimin yiğenine oğlum güccük uyuyor mu napay güccük çabalay mı oğlum felan diyor çocuk ortaokul 4 e gidiyor hala aynı kadın kafa değişmez benım kızımın da genital bölgesinden öpmüştü 3 aylıkken eşime söyledim kızdı

(1,734 puan) tarafından

kaynananıza, "içinde kalan fantazilerin varsa gidip kocanla yaşa anne" demeyi denediniz mi?

(1,117 puan) tarafından

Yok bu 2.kocası 5 yıl oldu evlenelı herkes uyarır onu kızı oğulları vs ama kadın aynı beyni böyle çalısıyor eşim dedi şu çocugu şöyle sevmeyı bırak yoksa ilerde sana yüzünü göstermem şuan konusmuyorum zaten ben hep eşim üzerinden yürüyorum birsey olursa o halledıyor 

(1,734 puan) tarafından

bu konu çok hassas bir konu. yani sert ve net olmak lazım. kimse kusura bakmasın. 

+3 oy
(252 puan) tarafından

Benim kaynanam da oğlum 5 aylık kalkio elliyor opuyor birşey söyleyince eşimi bana karşı dolduruyor onun yanında mahsus diom pipi anneyle babanın kimsenin değil ki kadın anliya daha bebek kendinide koruyamiyor zaten 

(3,865 puan) tarafından

Boşanmak kolay iş değil. Herkesin durumunu içinde bulunduğu duruma göre yorumlamak gerekir. Belki boşanıp baba evine gitse daha kötü olacak

(252 puan) tarafından

Ailem lafta arkamdalar bı zorluk olunca hemen yüzüme vuruyorlar biz mama aliyoz şunu aliyoz bunu aliyoz babam gil ayrı sehirdeler  ben Adıyaman'da oturuyom babam gil Malatya'da sürekli gidip gelemiyorum oğlum olduktan sonra hiç gidemedim oruc zamanı 1 ay kaldım annem laf etmeye başladı bu çocuğun mamasıni biz aliyoz kıyafetini biz aliyoz kaç kez söyledi daha anneme dedim alma çocuğumun babası yaşıyor isterim hemen atar dedim eşimden istedim eşim hemen yolladı kıyafetini mamasını felan aldım annemede parasını verdim torunudur babam sesini cikarmazdi annem söylenirdi bide boşansam ben annemle yapamam boşanıp ayrı eve çıkacak gucumde yok daha bebeğim 5 aylık 

(4,580 puan) tarafından

Zaten boşanınca babası sana ve bebeğine ayrı ayrı tazminat ve nafaka verecek. Ev tutarsan kirasını ondan talep edeceksin gelirin olmadığı için. Mamasını bezini yine babası alacak. Eğitimini babası karşılayacak. Hepsine hukuken hakkın var.

Çocuğun önünde dayak yediğin sürece oğlun da o adamdan ve onun ailesinden farklı olmayacak. Ya da, babasına düşman bir çocuk olacak. Boşanmak elbette kolay demiyorum. Ama bu yaşadığın hayat da kalır değil. 

(3,865 puan) tarafından

Daha nafaka bile vermeyen babalar var 😀

(4,580 puan) tarafından

Kadının hiçbir geliri yok, şiddet var çocuğa cinsel taciz var, avukat da uzaktan eğitimle avukat olmadıysa donuna kadar alır.

Evet haklısın böyle erkekler de var ama hiçbir kadın da bu hayatı hak etmiyor. Ve hiçbir çocuk bu koşulları hak etmiyor. Kurtulmak, daha iyi olmak biraz da bizim elimizde.

+3 oy
(686 puan) tarafından

Kizim ilk dogugundan beri kucukte olsa erkek cocugun yaninda bile alt degistirmiyorum disari cikin hadi diyip uyariyorum kapi acildigi an kim oldunu bilmedim icin hemen elimle kizimin ozel bolgesini kapatirim erkek cocugumda olsa aynisini yaparim

+2 oy
(18,833 puan) tarafından

Kaynanan konusunda haklısın bu asla kabul edilemez ve tavrını nett bi şekilde koy görüştürme evine sokma bu yaşta çocuga yapılacak öpretilecek şey mı bu  kaynananın kaynanası konusunda maalesef ki 3 kuşak fark olduğu için laftan anlamaz ona sadece tavır koyarak ifade edebilirsin

+2 oy
(1,558 puan) tarafından

Okurken cinnet geçirdim 😩

0 oy
(10,173 puan) tarafından

Ayy ne cins insanlar var ya çocuktan böyle bir şeyi isteyerek ne geçiyor ellerine onlara sert bir şekilde tepki göstermen lazımdı çocuk bunları yapmadan önce tepki vermeliydin

0 oy
(3,178 puan) tarafından

Ikisini birbirine tokusturacan bunlari dengesizler hic sevmedigim sey 

0 oy
(652 puan) tarafından

Kiz erkek farketmez kıyameti koparırım nettt

Kaldı ki ilersinde çocuğa travma olarak kalıyor çok üzücü 

0 oy
(3,865 puan) tarafından

Aynısını kız çocuğuna dedesi yapsa ne düşünürsun? Bunun da farkı yok . Böylelerine fazla sinirleniyorum içimden g.erizekali m.anyak diyesim geliyor. Deseydin hiç görmediniz herhalde çok meraklısiniz 

0 oy
(3,334 puan) tarafından

Offf çok sinir bozucu bir durum ya çocuklara böyle şeyler nasıl denilebilir. Sert bir dille uyar cnm mahremiyet önemli hele bu devirdeki çocuklar için 

0 oy
(8,011 puan) tarafından

Bunca lafları ettirene kadar neden ağzına tikmadin çocuk üstünü açtı merak ettim. Ne münasebet canım çok merakliysa görmeye kendi oğlu açsın ona baksın . Terbiyesiz sapik kadin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 673 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 720 göst.
12 Ocak 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Beyaz Gül (716 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,489 göst.
0 oy
12 cevap 346 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yasem1234 (152 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,635 soru

23,819,939 cevap

318,244 kullanıcı

...