Selam aleyküm kızlar nasılsınız size yeni manzaramdan günaydin diyorum şansımıza havalar bi isinmadi yeni de ev olunca çok soğuk bide doğalgaz daha yeni gelicek o yüzdende ufoyla ısınıyoruz alışkın olmayınca baya zor oldu tüp şofben falan mecbur geçici olarak hallettik Allah'tan önümüz yaz kışa kadarda doğalgaz olucak İnsaAllah 😊ev resimleri isteyen arkadaşlar vardı müsait zamanda aticam ev bana yabancı ben ona yabancı 🫣
Hangi şehir bura hayırlı olsun güle güle oturun
Saol canım Sakarya
Yarın geliyorum Karasu ya kahveni içerim 😄
Gel buyur canım beklerim 🥰
Benim evimin manzarasida böyle sağlıkla huzurla otur canım ❤️❤️🩶🩶🩶🩶🩶 çok güzel evet atarsan bakarız evine fikir olur bende ev yaptırıyorum panel ayna falan düşündüm LED'li
Çok saol canım panel ayna işine daha girmedik ama yinede atarım 🥰
Olsun canım ❣️ zamanla olur
Bende taşımalı 5 yıl oldu daha dolu eksiğim var vestiyer bakmak için ayna yok daha yapılacak eve gore yani
Aynen canım benimde eksikler var ama şükür kiradan kurtulduk yavaş yavaş herşey düzene girer
Çok şükür canım yavaş yavaş olan daha iyi hem içine siner
Aynen canım öyle ❤️
Güle güle oturmak nasıp olsun inşallah Aklıma@Aybalam geldi napıyon kız fikrin değişti mi 😁
Konu ne kızlar Fransız kaldim
@AyseN. Yaaaa cidden mi o kısımdan haberim yok 😁
@Huzurum91 insanların evlerini, aldıkları şeyleri paylaşıyo rahatsız oluyorum gibi şeyler söylemişti 😁
Sonra 2. Post attı kendime arkadaş seçmek için yaptım kim terbiyesini bozuyor kim bozmuyor ona göre arkadaş seçeceğim diye
Ahahahhahahah
Vay beee kimsenin aklına gelmez 😁
Manzaran çok güzel. Hayırlı oturursun inşallah.
Amin canım saol 🥰
Oh mis gibi Allah huzurla oturmayı nasip etsin isteyen herkese nasip olsun 🌸
Amin canım İnsaAllah 🤲❤️
tasindin mi hayirli olsun gule gule otur canim
Çok şükür canım cumartesi taşındık 🥰
ogrencilik memleketime selam olsun sizede ev hayirli olsun 😘
Saol canım benim ❤️
Ve aleyküm selam ablamm huzurla sağlıkla oturun inşaallah 💖🌸 bize kahve storileri atarsın manzaranla🍃
Allah razı olsun canım benim havalar bi ısınsa atarım artık 🤭❤️
Huzurla oturmanı dilerim
Aminn canım
Aleykumxselam bacim benim yerime de su manzaraya karsi bi kahve ic
İnsaAllah canım havalar bir ısınsa balkon keyfî yapicamda hafta sonu isincakmis babamla amcamda balkona cam takmaya gelicekler canım anamda onlarla birlikte geri gitcek Bursa'ya çok yardım etti bana çok annem olmasa çok zorlanirdim taşınma işi meğer çok zormus
Tasinma 1 gun bacim 1 gun yoruluyosun ama bitiyo onemli olan yerlesmek de degil evi temizlemek insaat pisligi yordu seni
Evet canım insaat pisliği aşırı yordu bide taşınma esnasında çıktığın evide komple temizledim öyle çıktım
Bende bi kaç güne taşıyorum bu yıl içinde 2. Kez olacak 😂😂😂
İnsaAllah canım İnsaAllah 🤲 ❤️
5 yıldır evliyim 6. Ev bu yoruldum artık eşyalarımın hayrı kalmadı
Oo çok kötü olmuş canım ya ben ilk defa taşındım onda bile diyordum ikinciye mobilya kalmazdı Allah yardımcınız olsun ne diyim
Amin canım sağ ol zor maalesef hele de çocuklar olunca daha zor bakalım her zorun arkasında bi hayır vardır elbet
inşaAllah canım Rabbim hayırlı bir ev nasip etsin🤲❤️
Güle güle oturun, rabbim isteğene ve banada nasip etsin inşAllah
Amin canım amin Rabbim hayırlısını sanada nasip etsin 🤲
Bayıldım bayıldım. Rabbim ağız tadıyla huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin.
Sadece çok merak ediyorum bu kadar yeşilliğin arasında böcek, hay.van derdi oluyor mu? Moral bozmak istediğimden değil yanlış anlama bende doğayı çok seviyorum ama hay.van böcek türlerinden çok korkuyorum. Bu korkum olmasa bende eşimi ikna eder alır başımı giderim şöyle huzur dolu bir yere
Canım 3.kattayim her yer kapalı sineklik var balkona hafta sonu komple cam takilacak ardından sineklikde olcak şimdilik böcek falan olmadı ..bundan önce kirada oturduğun ev Bahçeli müstakil iki katliydi ben 1.katta oturuyodum ondada çok dikkat ederdim 8 sene kötü birşeyle karşılaşmadım hama böceğin olurdu tek tük onuda ilaçla bitirirdim
1,492,149 soru
24,381,601 cevap
348,769 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın