+3 oy
281 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (139 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

https://ty.gl/1kw0jony9rcsa

Battal boy

Karaca'nın 

Ekru renk 

Jakarlı gibi kendinden desenli

83 tel dokuma (kumaşı kalınlığı hakkında) 

%100 pamuk. Saten dokuma 

Yatak odam koyu mavi, kahve ve krem renklidir. 

Not guzelmi diye sormuyorum. Boyutuna parça sayısında kalınlığına göre fiyati nasıl? Pamuklanma.yaparma marka hakkında ne düşünüyorsunuz diye soruyorum açıkçası 

6 Cevaplar

+4 oy
(2,530 puan) tarafından

https://ty.gl/zbyekhyzaznmd

Bu tarzlar yeni moda bunları daha çok beğeniyorum 

(996 puan) tarafından

Ama mutlaka kalite farkı vardır diye teselli ediyorum şu an kendimi bunlar çıkmadı hiç benim karşıma ya hep aynı fiyatti model farklıydı sadece :(

(139 puan) tarafından

Anneeee seninkinde ekstra parça varmiydi

(11,249 puan) tarafından

Bilemiyorum cnm ama kalitesi çok güzel ben çok memnunum

(996 puan) tarafından

Benimkinde yatak örtüsü iki tanede yastık kılıfı var canım baska bişey yok

(139 puan) tarafından

Ben post sahibiyim. Bana onerdigikiz bunortulerden ben geçen sene çıkar çıkmaz aldım. Ozmn 1800 e aldım. Ama içinde pamuk saten çarşaf takimibyastiklariylada vardi. Birde etekleri dantelli desenli bir modeldi. Sen baya pahalıya almışsın ozmn

-Reklam-
+3 oy
(7,476 puan) tarafından

karacaninkiler boyle hatta 2 kusurden cok begendigim var kirmizi mavili sal desenli olan.zaten diger nevresimler de boyle yuzde 100 pamuk olanlar fiyatlari bu civar. 400 tl ye de nevresim var dandirik naylon dokumasi elek gibi mesela. iyi bise istiosan 1400 den fazla tutari gozden cikarmak gerek

(139 puan) tarafından
+1

Yorumlar icn sağolun. Sen hangi runfen aldın horebilirmiyim. Yüzde yüz pamuk mu pamuk saten mi aldin . Cevaplarsan sevinirim. Ve acil benim icn

(996 puan) tarafından

Buna çok benzeyen siyahtı bazanın altında canım vallahi nasıl çıkartayım şimdi ama Karaca mı hayatta almam bıçak setini de aldım onda da bin pişman etti beni elektrik süpürgesini aldım onda da aynı pişman etti beni O yüzden ben karaca'dan uzak duruyorum

(139 puan) tarafından

Yani pamuk mu pamuk saten mi öğrenme şansı iz varmı. Çünkü ürünü almak uzereyim

(7,476 puan) tarafından

anneler gunu icin ben siparis verdim bile 😂anneme aldim olmadi degisilir. ama karaca magazasinda dokunup baktiklarim kumas kalitesi guzeldi ha

(996 puan) tarafından

Çıkarıp bakmam lazım oda zor canım bazayı kaldiramam çünkü ağır ya 

+1 oy
(585 puan) tarafından

Açılmadı bağlantı 

(585 puan) tarafından

Açıldı canım. Güzel görünüyor odaya da uyar. Ama fiyatı biraz yüksek geldi bana. İndirimli almak daha iyi olur. Ben genelde madame Cocodan aldığım için yüksek geldi. Orada güzel indirimler oluyor ama kalite farkı varsa bilemem canım 

(139 puan) tarafından

Battal boy olduğu için. Çarşafı ile de olduğu için. Fiyatı nasıl diye merk ettim. Çift kislk olsaydı ozmn hakkaten pahalı derdim. Gerçi sen yine pahalı dedin

(585 puan) tarafından

Aslında kumaş kalınlığına göre çok da pahalı değil. Bütçen varsa iyi yani. 

(139 puan) tarafından

Bütçem varda kazık fiyat mi diye dusnuyorum

(585 puan) tarafından

Özelliklerine göre kazık diyemem :) 

+1 oy
(1,194 puan) tarafından

Çok sade buldum açıkcası 

(1,194 puan) tarafından

Yüksek gibi 1000-1500 arası daha iyi olur yataşın vs var pamuk saten veya taç markasının

(585 puan) tarafından

Taç önermem. İyisi diye daha pahalıya aldım ilk yıkamada renk attı. Renkli ürün yapmışlar ama 30 derecede yıkandığı halde turuncu renk krem rengini boyadı. Bir de lastikli çarşafın lastikleri hemen saldı kendini. Hiç memnun kalmadım. Daha ucuz markalarda renk atması, solması, lastik salması gibi sorunları yaşamamıştım. Taç eski taç değilmiş. Eskiden çok güzeldi, adı kalmış 

(1,194 puan) tarafından

Yani o konuya birşey dıyenem 2 set taç marka takımım var parlak canlı sorunsuz kullanıyorum slzinki talihsizlik olmus

(585 puan) tarafından

Evet maalesef öyle oldu

(139 puan) tarafından

Battal boy ama. Nerdeyse pike boyutunda. 1000 TL ye otel nevresim modeli var saten 

+1 oy
(8,875 puan) tarafından

Ben sevmedim çok düz 

(139 puan) tarafından

Renk sormamistim aslında kumaş kalitesi fiyat vs değerlendirmesi olarak sormuştum. Çünkü zevkim düz ve kendinden desenli nevresimler

0 oy
(139 puan) tarafından

Alimki kizlar 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 99 göst.
0 oy
23 cevap 502 göst.
12 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nazenin premses (9,937 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 274 göst.
6 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Karadenizin incisi (10,797 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 134 göst.

Kategoriler

1,451,952 soru

23,837,131 cevap

319,171 kullanıcı

...