33 haftalık hamileyim ozellerdeki doğum ücreti çok yüksek ilk doğumum sezeryandi bunda da sezeryan olmak istiyorum ama devlet Hastanesi'nde yapicam mecburen sikintilimi acaba bilgisi olan yazabilirmi
Doktoruna denk gelmek çok önemli. Çok kötü deneyimli insanlar var çevremde bende apandistimi olmuştum devlette. Korkunç. Devlette kesinlikle bıçak altina yatmam. Ben Denizli'de yaşıyorum yeni konusmustuk sormuştuk fiyat için. 30-37 bin hep hastaneler fiyat verdi. Yani evet yüksek ama ne yapalım ya sağlık çok daha önemli. Devlette adam akıllı takipli doktor bulmak çok zor kim denk gelirse kısmı beni hep korkutuyor. Tabi ki çok güzel deneyimi olan arkadaşlarda var buraya yaziyolar. Bilemiyorum canım yaşadığın şehre göre değişiyor. Çok kalabalık çok büyük devlet hastaneleri ile daha az nüfuslu bölgelerin hastane hizmetleri mutlaka farklılık gösteriyor
Sen karar ver canım, takipli doktorundan memnunsan hiç korkma ama tercih senin tabi ki, sağlıkla al kucağına inşallah 😍
Teşekkür ederim Allah razı olsun 😊
Devlette bıçak altına yatmam demişsin ama bende özelde de rahat yatamam ya para uğruna yapmayacakları şey yok ben kendim burdaki devlete guvenmedim şehire gideceğim doğum için çünkü bulunduğumuz yerde küvez yok yeni doğan doktoru yok yetersiz yani evet devlet öyle ama bu özelin de iyi olduğunu göstermiyor iyisine denk gelmek önemli ya da birinin memnun kaldığı birini bulmak
Aynı şeyleri söylüyoruz daha fazlasına gerek yok 😂 sen nerde istiyorsan orada dogurabilirsin sagliklw kucagina al
😂😂
Hangi ildesin canım
Merhaba yengem arkadaşım malatyada yeni açılan devlet hastanesnde doğum yaptı yengem normal dogumdu hemsireler tuvalete bile kendileri götürmüş özel hastane gibiymis arkadaşım sezeryan oldu orda oda aynı şeyi söyledi sondayı falan bile özeldeki gibi uyusturup takmışlar bir gün yatmış çıkmış ilki onunda özeldeydi çok memnun kalmiş ben adanada oturuyorum ailem orda imkanım olsa orda yapardım dogumu içiniz rahat olsun herkes çok memnun
İçimi ferahlatti yorumunuz Allah razı olsun 😊
İstanbul olsaydı tavsiye verirdim canım maalesef Malatya hakkında fikrim yok
Yinede teşekkür ederim😊
Canm İstanbul hakkında hangi hastene iyi acaba devektte doğum icin
1,496,565 soru
24,447,280 cevap
353,733 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın