+2 oy
729 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (271 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

.avmsnd

20 Cevaplar

+5 oy
(18,832 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Benim anlamadığım sen eşinin telefonunun 2. El oldugunu biliyordun bunu bildiğin halde mi o kadar yaygara kopardın ve daha önce bi nane mi yedi de bu kadar kavga gürültü çıkarttın herşeyi beraber denemişsiniz yeminler etmiş eğer daha önce vukuaatı yoksa ve telefoncuya götürünce ordada bişey çıkmazsa ben eşinin yerinde olsam seninle bidaha konusmam bidaha sana karım diyemem bana güvenmeyen bi insanla ömrümü geçiremem

(271 puan) tarafından
+1

Evet güven problemim var maalesef.  Telefonu daha önce bir kere de olsa birşey yakaladım.  Birdaha sonra hiç görmedim ama kadın milleti fil hafızalıdır ve aynı şeyi tekrar yaşamak istemiyorum.  İkinci el olarak aldığımız da sonradan aklıma geldi zaten sıfır ayarında aldığımız için böyle birşey mümkün mü onu öğrenmek istedim . Yaygara çıkardığımı neye dayanarak söylüyorsunuz ? Burası bir dertleşme platformu bende paylaşmak istedim  ve gayet güzel yönlendiren arkadaşlar oldu . Daha kibar bir dillede merak ettiklerinizi sorabillirdiniz . Yine anlatırdım 

(271 puan) tarafından
+1

Bide bildirim geldi sabah ikinci el olsa bile nasıl bildirim gelicek insan ister istemez kuşku duyuyor aşağı da bir arkadaş aydınlattı bu konuda şuan mantıklı yani

(18,832 puan) tarafından
+3

önceki postunun cevaplarına bakarsan neden yaygara kopardın dediğimi daha iyi anlarsın daha önce ne yasadın bilmiyorum fakat affedip üzerine çocuk yaptığına göre boşanmayacaksın demektir boşanmayacaksan hiçbişey yapmayacaksın bu koparttıgın yaygara öfke sana değil karnındaki sabiyi Etkiliyor onu düşünmek zorundasın

-Reklam-
+2 oy
(1,592 puan) tarafından

Kızım kocana sen hicmi guvenmiyorsun

(271 puan) tarafından

Bunu nasıl aşacağımı bilemiyorum bir yalan 100 doğruyu götürüyor maalesef ve hamşle olmanın verdiği duygusallıkla da artıyor sanırım bilemiyorum

+2 oy
(835 puan) tarafından

Yani 2 el aldık diyorsun. Ama şöyle birşey var. Sonuç olarak 2. Alandan mesaj bildirimi gelmiş dediniz sabah. 

Ve 2. Alanı telefonun ilk sahibi yapmışsa bile örnek veriyorum whatsap Instagram gibi uygulamaları kendi yeni telefonunda açtığı için sizin elinizdeki telefonda otomotikmen hesaplardan çıkış yapılır. Yani demem o ki bence eşiniz ikinci alanda whatsap Instagram gibi hesaplar açmış ki ordan mesaj geliyor. Günahına da girmek istemiyorum ama bana hiç inandırıcı gelmedi. Bence şifreyi biliyor ve size söylemiyor 

(271 puan) tarafından

Yani mantıklı.  Bilemiyorum artık Allaha bıraktım nasıl ispatlayayım ki bunu 

+2 oy
(1,012 puan) tarafından

Sabah gördüm postu merak edıp açtım yarım saat önce bildirim geldı 2 senedır kullanıyorum açmadan önce kesinlikle gelmezdı

(271 puan) tarafından

Demekki açmış sa.lağa yatıyor . Rabbım görüyor ya illa çıkacak bir yerden ozaman yapacak birşeyim yok

(1,012 puan) tarafından

Evet açmış takipte kal yıne sen bellı etme

+2 oy
(7,505 puan) tarafından

Siz eşinizden yana bir güven problemi falan mı yaşadınız da güvenemiyorsunuz ? Eşiniz doğru söylüyorsa kendinizi çok zor bir durumun içine sokmuş olacaksınız. Ben şunu eşime yapsam bana diyeceği aha kapı aha da sapı. 

(271 puan) tarafından

Evet geçmişten bir güven problemim var ama böyle bir şehi kim hangi kadın görse öğrense eminim içine kuşku düşer çok saçma bir durum çünkü  çözemedim ama Allah çözecek bekliyorum 

+1 oy
(21,243 puan) tarafından

Telefonu götürüp bir telefoncuya sor ya da açtır o zaman 

+1 oy
(980 puan) tarafından

Yani canım bu özellik Bayadır bazı telefonlarda var 2. El ise eğer sıfırlanmış zaten hesap bulunamadı diyorsa eşin doğruyu söylüyordur bence

+1 oy
(9,499 puan) tarafından

Aldıgınız yere birlikte göstermeyi teklif et

+1 oy
(29,786 puan) tarafından

Aldığınız kişiden de kalmış olabilir telefoncu ya götürün 

+1 oy
(686 puan) tarafından

Canim ikinci else onceden kalan bisi olabilir boyle bi hesap yok diyosa eger 

(271 puan) tarafından

Nasıl bildirim gelecek ozaman . Kullanılamaz olması lazım değil mi . Bilmiyorum mantıksız birşeyler var  ama Beklicem artık 

0 oy
(8,760 puan) tarafından

Aklını iyice bulandırmak istemem ama açık ve aktif olmasa bildirim gelmezdi ayrıca diyelimki önceki kişiden kaldı bugüne kadar hiç mi bildirim gelmedi onuda geçtim sabahki postta ben kullandım daha önce dedin önceki kişiden kalmış olsa sen kullanırken gelirdi bildirim kocan yalan söylüyor bu benim düşüncem 

0 oy
(140 puan) tarafından

Yok telefon ikinci el olsada sıfırlandıktan sonra hic bir sey kalmaz eşin eger böyle biseyle seni kandırmaya calışıyorsa  bilki yalan söylüyor sıfırlanmış telefondan eski kullanıcının hic bir şeyi kalmaz bunu ancak cocuga yutturursun :(((

0 oy
(295 puan) tarafından

Ben dediydim. Günahına girmeyelim adamın. İkinci elmiş zaten canını sıkma. Hamileymissin. Aldatma yokmuş. Çok şükür sevindim huzurun bozulmamış. Biz yanıldık. Aldatmak kötü bide aldatmadigin halde bu imaya uyramasida kötü. Neyse anı olarak kalır. Rabbim huzurunuzu daim etsin. Ben şahsen kötü cikmadigina sevindim.🤝👌

(271 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun canım gerçekten . Bazıları niye bu kadar yaygara yaptın falan demiş ama insan ister istemez tabiki kuşkulanıyor ne yapabilirim . O kadar kötü bir zamandayız ki herşey olabilir insanoğlu bu eşimde olsa şüphe ederim maalesef 

0 oy
(66 puan) tarafından

Ablacım az daha telefonum bozuluyordu yav ben de meraklı biriyim bir anda telefonumun herşeyi komple değişti.korktum ama geri döndüm ekranima 🤣

0 oy
(385 puan) tarafından

Gelen bildirim ne bildirimiydi o da önemli, wp Instagram ise sıkıntı ama ayarlar vs ise önceki kişiden kalmış olablr bazen uzun süre kullanılmaynca geliyor 

(271 puan) tarafından

Şifreli olduğu için ne bildirimi olduğunu da göremiyorsun 

0 oy
(2,347 puan) tarafından

Ya eşimde olup olmadığını nasıl öğrenebilirim bilen var mı 

(271 puan) tarafından

Xiaomi marka telefonsa eğer, ayatlar kısmına gir arama yerine ikinci alan yaz çıkıyor zaten 

0 oy
(241 puan) tarafından

Benim telefonumda ikinci alanda ona cicuk alanida deniliyor çocuklarım internet youtup izlemesin diye öyle yaptım orata sadece istediğin uygulamayı ekliyirsun , çıkmak için girmek icinfe şifre istiyor ve o şifre hep kulandigin ana ekrana olan şifre aynı şifreyi istiyor .eşinin telefununda şifre varsa onu gir acilacaktir

0 oy
(6 puan) tarafından

Benim telefonum eşimin eski telefonu şimdi ben de baktım desen çizmemi istedi çok denedim ama açılmıyor. Şifreyi onaylayın diyor bir türlü giremedim. Yarın eşiminkini de kontrol edicem. Gir bakalım şu şifreleri dicem 

(271 puan) tarafından

Sizdede mi aktifmiş 2. Alan

0 oy
(7,830 puan) tarafından

2. Elde olsa bildirim olmaz ilk sahibi herşeyini kapatır ki kaldı ki diyelim whatsap veya instagram kendi yeni telinden çıkışını vermiştir böyle bir hesap bulunamadı diyorsa yanlış hesap seçiyordur hani xiomi telefonları bilmiyorum kullanıcı adını yanlış seçiyo olabilir mi kasıtlı çünkü daha önce bir hatası olmuş sana 

0 oy
(25 puan) tarafından

Daha önce az çok birşey yakalayıp affetmeyi ve bebek yapmayı tercih etmişsin şimdi böyle kendini oaralaman bebeğe etki eder çok takma inan ki yapan kendine yapar anladığım kadarıyla boşanma imkanın yok olsa ilk birşeyler görünce olurdu. Bilsen kendine zarar olacak ki 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,087 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kankam (20 puan) tarafından soruldu
+1 oy
32 cevap 987 göst.
0 oy
27 cevap 1,165 göst.
0 oy
22 cevap 1,614 göst.

Kategoriler

1,450,298 soru