Oğlum 18 aylık normal bebek arabasında zorlanmaya başladım baston bebek arabasımı yoksa ebeveyn kontrollü bu pedallı ayılı bisiklet oluyor ya ondanmı hangisi daha kullanışlı olur
Bisiklet yaz için iyi oluyor. Ama sürekli kullanım için baston daha iyi.
Teşekkürler
Bnde bisiklet var baston daha kullanışlı ya
Baston bebek arabası daha rahat
Park market için bisiklet uygun ama gezmek için uygun olmaz çocuğun uykusu gelince bisiklet tepesinde uyuyamaz bebek arabası daha uygun
Bebek arabasi baston kullanmiyorum. Suan 3.5 yasinda hala araba kullaniriz. Seneye kullanamicaz sanirim :(
Ebeveyn kontrollu bisikletimiz de var. Ama konforlu degil bence kisa mesafe icin iyi parka,markete giderken.
Anladım teşekkürler
İlk başta Travel sistem Bebek arabası almıştık Kraft marka 20 aya kadar kullandım yer kaplaması açısından biraz sorun oluyordu .sonra baston aldım hafif olsun diye birde ebeveyn kontrollü bisiklet aldım eş zamanlı olarak .bisiklet birde piyasaya göre en pahalı olanlardan globber aldım .ama bisiklet ve baston bence zemini düz olan egimsiz yerlerde yaşayanlar için iyi yokuşlu inişli yolu toprağı düzgün olmayan bir yerde yaşıyorsan ikiside zor kullanımı bence sürüşü konforlu degil bir kere .bisikletin ebeveyn tutma yeri illaki sallanıyor hareketli parça olduğu için ve yokuş aşağı hiç güven vermiyor bana .baston desen tekerleri falan küçük sürüş konforu sağlamıyor .biz eski Travel bebek arabamiza dönüş yaptık ikisinide kaldırdım rafa .hani çok düz bir yerde yaşıyorsan ve kısa mesafe ise baston al .bisiklet biraz keyfi birşey bence imkan yoksa
1,453,983 soru
23,864,541 cevap
320,559 kullanıcı