Hanımlar bı mail hesabı açıp onunla Instagram indirip hesap açıp , biriyle sesli görüntülü konuşmak ve sonra bu hesabı silip mail hesabı silip instagrami silse bu konusmlar ve mesajlar çıkar mı
Kuzenim bı şeylerden suphelenmis de ondan size sorayım dedim bunlara ulaşması mümkün mü
Konuşmalara ve mesajlara ve kimin olduğunu öğrenmek istiyor nasıl ogrenebilri bı yolu var mi
Nerde çıkar mı anlamadım beynim yandı
+1 bende anlayamadım ne olduğunu
Yani bu şeylere ulaşabilir mi
E mail e kadar kapattığı için zor görünüyor ulaşması
Peki hat kızın adına hattan ulaşamaz mi
Denemesi gerek ancak böyle anlayabilir bunu
Ulaşamaz hiçbir şekilde maalesef
Telefon hattı onun adına numara kızın adına alınmış gene ulaşamaz mi
E mail hesabını sildıgı için imkansız hesapta 30 güne kendi kendine kapanir
Canım peki e mail silmiş ama hesaptan sadece çıkış yapmişsa silmemis se gene bı şey çıkamaz mi
Bide bu bahsettiği şey nerdeyse iki yıl önce olan bı şey iki yıl önceki şey çıkar mi
Bugüne kadar çıkmadiysa asla çıkmaz merak etme
Kimse hiçbir şekilde giriş yapamaz
Instagramı silse bile 30 gün boyunca bilgileri bekletilir. 30 gün dolmadıysa hesabı tekrar açabilir. 30 günü aştıysa kalıcı olarak silinir. Hesabı açtığında mesajlaşmaları silse bile ayarlardan verileri indir kısmından indirip kendi epostasına gönderebilir
Canım peki hesabı silmediyse sadece çıkış yapıp diğerlerini sildiyse o durumda bı şey yapılabilir mi
Kayıtlı olan maile yada telefona ulaşması mümkünse şifremi unuttum yapıp şifre talep etsin. Mesajlaşmalar silinse bile veriler her zman kayıtlı kalır Instagrama girsin ayarlardan hareketler kısmından en aşağıda bilgileri indir yazıyor ordan indirebilir
Canım gmali silinmiş ama telefon numarası var olur mu ki fısır yapınca şifre istiyor hesap ismi istoyor
Gmaili de geri alabilir aynı şekilde girmeye çalışsın şifremi unuttum yapsın biraz ugrastıracak ama yapabilir
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Polis falan resmi yerler yada hekirlarmi deniyodu unuttum. Öyle işin ehli biri becerebilir. Biz silindi sanıyoruz çoğu şeyi ama kalıyor işte. Herşey kayıtlı. Bilgisayardan telden iyice anlayan birine danışın.
Canım ama bu bahsettiğim nerdeyse iki yil önce ölmüş şimdi ulaşmak istiyor
Benim bildiğim kadarıyla hesabı silmeyip sadece çıkış yaptıysa ve maile ulaşılırsa mail ile giriş yapıp şifremi unuttum diyip şifreyi sıfırlayabilir. Tabi ikili doğrulama filan yapmadıysa o da. Yaptıysa çok zor. Demek istediğini tam anlayamadım ama maili tamamen sildiyse o zaman zor.
Telefon numarasını sisteme girdiyse evet telefondan şifreyi sıfırlayabilir ama 2 yıl öncekini tutmayabilir sistem. Silindikten 30 gün sonrasına her şeyi siliyor diye biliyorum.
Canım hesabı silmemis sadece çıkış yaptıysa gene tutar mı iki yıl
Tutar canım. Rahmetli ablamın da hesabını silmemiştik telefonunda açık kaldı 3 ay öncesine giriş yapmıştı kardeşim hesapta konuşmalar duruyormuş. Sadece bazı konuşmalarda ki hesaplar kapanmış herhalde instagram kullanıcısı yazıyormuş. Kim olduklarını bilmiyoruz tabi.
Ne konustukalri yaziyirmu peki
Başınız sağolsun ☹️
Evet canım. Bir deneyin şifreyi sıfırlayabilirse giriş yapar.
Yok ya sanmam çıkmaz
Kocasının kullandığı hat kizin üzerine bı şey cihaz mi hat dokümanı filan
Olsun yinede çıkmaz bence
1,493,307 soru
24,399,405 cevap
349,997 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın