Ya ben bakın geçen hafta pazar günü eşimle ailesi gile gitik ve oturuyoduk misafirler aradı gelicez dedi eşimin dedesi ölmüş gorumcemin eside kaynanama dedi işte herkes geliyor kaynanamda dedi yok ya hemen gelip giderler (kaynanam da misafirleri sevmez ) ve bende gorumcemin kocasına dedim kaynanamı korkutma şaka niyetine kaynanamda dedi ben sizin gibi miyim dedim anne biz naptik size güvenemiyorum çay ben diyorum yapın kahveyi vs bende dedim anne ben yapmıyor muyum herşeyi ben yapıyorum şimdiye kadar ne kusurum olmuş misafire karşı ben sana mı diyorum dedi bana güya evin içindeki kızına diyormuş bana demiyormuş kızına söylese bana niye söylüyor ve kızdı ben cvp vermişim pazar günden beri oraya gitmedim cuma günü eşim dedi annemi ara gelip burda yemek yesinler bende aradım TLF açmadı gorumcemi aradım açtı dedim gelin yemek yiyin akşam dedi bakarız anneme soylim tmm dedim akşam oldu bekle bekle gelecekler bebeğim kalktı ağlıyor kimse ortada yok aradım gorumcemi dedi gelmiyoruz bende dedim sizi bekliyordum gelmediniz geç oldu neyse yemeğimi yaptım eşim bugece oraya gidek dedi yok dedim annemi aradı gel kızını götür dedi annemde abimi yoladi geldi bende bindim arabaya abim gile geldim