Kızlar kendim evde bu tarz bileklik işi yapıyordum ama bi fabrika ile anlaşıp kendim çevremde yaptırmak istiyorum sizce yapan olur mu siz olsanız yaparmıydınız sadece merak ettim
Yapan olurmu bilmem ama bence bileklier güzel çocuklar çok sever
Teşekkür ederim canım
Rica ederim canim
Yapan olur herhalde ama boncuklari çok küçük zor olmuyorlar mı
Boncuklar küçük evet ama ipte dizili olarak geliyor yani yaparken ipten misina ya aktarıyosun sadece aradan geçiyor boncuklar o yüzden çokta zorlamıyor
Fiyatı el emeğine değecekse yapan olur bende bir kere deneme amaçlı aldım ama fiyatı çok ucuzdu uğraştığıma değmez diye bir daha almadım
Siz ne kadar a yaptınız mesela benim çevremde 50 yada 85 kuruşa yaptıranlar var ama ben bir lira olarak yaptırıcam
25 kuruştu bence 1 TL ye yaparlar canım benim yaptığım çok uğraştıriyordu 2 sene önce yapmıştım 450 TL kazanmıştım örmesi ipi yakması tek tek boncukları geçirmesi baya uğraştırıyor o yüzden hakkını verirsen yaparlar
Yok benim düşündüğüm modeller o kadar uğraştırıcı değil bu attıklarım gibi mesela sadece arada ki figürler değişiyor. Ki ben başkasına 85 kuruşa yapıyorum ama bu işe kendim girersem 1 liradan vericem dediğim gibi inşallah bulurum yapacak kişileri ona göre fabrikayla konuşucam
Başka şehirlere gönderme imkanın olursa ben de yapabilirim bulursun merak etme çocukdan dolayı evde çalışmak isteyen o kadar çok kadın var ki
Ben bı ara kolye yaptım çok çok ucuz yaptırdığı için yapmadim
Anladım
Her şehire gönderme durumun var mı peki
Yok canım sadece kendi çevrem anca tekirdağ ve bölgesi
Böyle şeyler çok ucuz oluyor emeğine yazık ama evden çıkamam başka iş de yok dersen yapılabilir
Evde zaman geçirmek için güzel bi aktivite bence ve günde çok rahat yüzden fazla yapılıyor ve ben iki çoçuğumla yapıyorum
Hangi şehir peki
Tekirdağ canım
Aaa bende Tekirdağ kapaklı hangi fabrika canım acaba
Ben çorludayım canım fabrika burda değil İstanbul'da
Yakınmış peki nasıl ypyor sana boncuk getyrolar byle bileklikmi ypyorsun nkdra ypyorsun
1,488,851 soru
24,336,212 cevap
345,870 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın