Arkadaslar 27 haftalik hamileyim. Allahin izniyle bi kizim olcak. Eșim de tek Cocuk. Kayinvalidem 3 sene basimin etini yedi torun torun diye. Onun yuzunden çok agladim evimin huzuru kacti hep. Agzimi acip da bisi demedim saygimdan buyugumdur diye. Hamile kaldim bu sefer erkek torun.diye.yedi beni. En son dün aksam bize geldiler. Bana dedigi laf su "sen dogurunca biz senle çok kavga etcez sen bana a dicen ben sana b" Ben artik evimde huzur istiyorum. Gercekten çok yoruldum. Sabah agladim yine. Ne yapicam artik gercekten bilmiyorum. Lafdan sozden guzellikle konusmaktan anlayan bi insan da degil. Bu böyle olcak diyo ben böyle istiyorum diyo cekiliyo kenara. Esimin de giki cikmiyo. Gercekten kafayi yemek uzereyim :( :(
Seni en guzel ben anlarim benimde var basimda o dertden ne yapsam kadin dibimizde simdi bebeyim olunca iyce bize yerlesicek kecenlerde esimle oturyorduk oyle gua sohbet edecekdik buda geldi oyle oturu verdi bende dedim sanirim disarda biri seni cagriyo anladi tabbi oyle sey olmadiqni kusdu sandim yarim saat falan gelmedi sonra yine hop basimizda kadin yani sozum o ki canim ne yaparsak yapalim bunlar boyle kiskanclar iste aldirma bos ver bebeynede kendin bakarsin ins yuz gormeyince cok yakin durmaz
Bu qaynanaların dərdi nədir bir bilsəm! Off. Bizdə də var. Tam 13 ildir. Artıq boş verorəm. Əvvəllər mən də sizin kimi əsəb,stres keçirirdim.sinirlərimi xarab etmişdi. Daha sonra öz-özümü ruhən tedavi etdim. Boş ver,boş ver deyərək.
Hicbisey deme tartisma cevap verme, sadece kendi istedigini yap bu senin hayatin sana karisma seni yonetme hakki yok
Cnm sürekli sakin kalmaya ve onu takmamaya çalış bak zamanla alışırsın o yokmuş gibi davran seni kızdırmaya mi çalışıyor sakinligini koru gül geç kesin işe yarar ben kızdığım sinir olduğum insanların yanında asla yüzümü asmiyorum aksine gülüyorum onlar yokmuş gibi davranıyorum bu müddet sonra çenen de açılır bende öyle oldu şimdi kimse karışmaz kendi halimdeyim bu senin elinde yokmuş gibi yap sakin yuzunu asma seni kışkırtmasına izin verme inatlas belli etme hep gül
Ayyy benim kaynanamda öyleydi co karisirdi ama sonucta bebegimle ben kaliyorum birtek ona he diyip kendi bildigimi yapardim esime hic birsey demedim kendim hallettim. Kaynanama caktirmadan tabi he dedim yagladim balladim o gitti kendi bildigimi okudum. Sen bebeginle hep yalnizsin ne kadar yanında olcak ki . O oldumu yap dedigini birsey kaybetmezsin o gidince kendi bildigini yaparsin sorun çözülür. Azicik sabır bir yerden sonra senin kaynananda bıkar merak etme :)) sağlıkla kal ♡
Eşin tepki göstersin bence yada bi iki surat as tersle herşeyime karışmayın diye
allah yardımcın olsn cnm keşke saygı saygı DİE DİE başına ckrtmasydn bastan tpkink koysaydn
401,983 soru
12,034,180 cevap
36,262 kullanıcı