Kızlar bugün sormuştum eşimin doğum günü için masa hazırlamak istiyorum diye 🥰 hazırladım hünkar beğendi yaptım çok güzel olmuştu masam böyleydi ♥️ arada böyle şeyler iyi geliyor insana ♥️
Ohhh ohh yandan yandan 😁😁 çok güzel görünüyor eline emeğine sağlık 👏
Teşekkür ederim canım 🥰
Ay ne güzel canım rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın
Amin inşallah 🥰
Ben de çok beğendim gerçekten iyi
Ki doğmuş eşin senin olmuş böyle bir mutlu kadın var :)
Ayy cok teşekkür ederim 🥰
Maşallah mutluluğunuz daim olsun 🦋
Mutluluğunuz daim olsun💛💛
Teşekkür ederim 🥰
Çok ama çok güzel ya çok güzel olmş ..eşiniz nasıl bir tepki verdi ... Eşiniz çok şanslı sizn gbi bi eşi olduğu için
Eşim bende daha duygusal biri çok mutlu oldu
Çok güzel olmuş ellerine sağlık mutluluğunuz daim olsun inşallah
Maşallah maşallah Rabb'im daim etsin mutluluğunuzu❤️🌸
Rabbim ağzınızın Tadını Bozmasın ❤️🌸🙏
Amin inşallah teşekkür ederim 🥰
Maşallah maşallah canım. Rabbim agzinizin tadını arttırsin.
Allah muhabbetinizi arttırsın çok güzel olmuş. Fotoğrafı bile hoşş💖
Gerçekten güzel görünüyor darısı başıma odunluk ta üstüme tanımam adama doğum günü hediyesi dikiş makinası alan ben sessizce posttan ayrılıyorum
Bende biraz odunum aslında ya 😅
Hünkarı boşver siz begendiyseniz sorun yok 😄 şaka şaka. Mutluluğunuz daim olsun
Hünkar beğenmiş biz mi beğenmiyecez 😅 inşallah teşekkür ederim 🥰
Hahahah çok güzel cevap 😄
Asko biraz anlatsana ben hic boyle seyler yapmadim yapmak istiyorum ama nasil oluyo bilmoyorum ne pisirilir onu da bilmiyorum hadi diyelim ki sofrayi kurduk hersey hazir mumlar yaniyo cocuk bile uyuyo olsun tamam sonra mum isiginda mi yediniz yemegi mumu sondurup isigi acarak mi biz mi okuzuz yoksa ben bi kere esime dogum gunu hazirladim pastasini falan hep kendim yaptim
menu falan neyse de sonrasi biz bu sofraya ust bas esofmanlari cekip yere ayaklari uzatip tv izleyerek yedik mesela nerde yanlis yaptik 😂
Bizim çocuk uyumadığı için mumları hemen üfledi söndürdü 😅 normal masada yemeye devam ettik. Ben zaten esim gelmeden üstümü değiştim saçımı yaptım hafif birde makyaj o kadar. Öyle abartılı bişey giymedim tayt tişört normalde kapalı olduğum için eşim evde öyle seviyor zaten. Ekstra bişey yoktu yani normal yemek yedik sohbet ettik. Çocuk olunca uzun uzun sofrada kalınmıyo zaten.
He ayniyiz o zaman bende dedim biz mi okuzuz normali oymus tamam o zaman
Aman anca bu kadar ya ben çocuktan sonra cok saldım enerjim yok hic
Ben salmadin da ne kadar olabilir ki
1,492,940 soru
24,393,804 cevap
349,517 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın