Kızlar araba almayı dusunuyorumda sızce hangı marka almalıyım otomobıl yanı varmı aranızda ılgılenem
Bütçe ne canım
850.000 tl
Kız o paraya herşey alınır 😁 yeter ki temizini bulun. Bu işten anlayan güvenilir birinden yardım alabilirsiniz canım
Bizim araç Opel Corsa 2021 model biz çok memnunuz
Ben Kia kullanıyorum kendi aracım SUV model çok memnunum
Bütçe ne kadar pekiii
Bütçeye bağlı ben alsaydim Nissan Qashqai tercihim olurdu hayırlı olsun şimdiden
Hiç memnun dehilimyya
Koltuğu öne çekince kafam yukarı tavana değiyor nefret geldi
Bir de park ederken sinir krizi geçiriyorum
Cliodan geçtik buna ondan zorlandım ekstra çok yakıyor
Kaç model canım seninki
2012 olması lazım canım
Kendin kullancaksan hafif bı araba al direksiyonu falan Hyundai serisi tam bayan arabası bizimki citoren c4x mesela bayanlara göre çok büyük
Benim arabam hyundai i20 otomatik 2021 model.Aşkım o benim;)Elim ayağım;) biz 13bin km aldik tanıdıktan gecen sene hic kullanmamis nerdeyse.Ben cok memnunum.
İnşallah Rabb'im en güzelini nasip eder
Ben kullanmayı da bilmiyorum eşimin de arabası vardı sattı . Bize hayal oldu araba
Hundai Bayon bu ara çok görüyorum... ve güzel araba
Mini cooper
Fluence
Opel astra j kasa
Hundaı ı20 hepsını de kullandım
Şimdi volkswagen golf kullanıyorum
Çok seviyorum ben yol tutuşu felan çok iyi kibar heryere giriyor
Miniler filen yakıtı su gibi içiyor 😂
Fazlasıyla çok tüketimi vardı benzinliydi zaten
Ama çok kibar gösterişliydi satmada ki amacımız tek kapı olmasıydı
Benimde aşık olduğum bi araba sırf o yakıt tüketimi yüzünden almıyorum
Valla biz yeni aldık toyoto c hr mukodiyor geçiyorum 😁
Bizim renault fluence aracımız. Ilk arabamız bu ve ben aşırı seviyorum. Sürüşü o kadar rahat ve hafif ki. Yükseltirsek megane'a geçmeyi düşünuyoruz. Sanırım ben renaultcuyum 😀 extra olarak toyota veya hondaları da çok severim
Bizde Opel Astra var hondalari çok beğeniyorum yeni kasaları özellikle
Bizde o fiyat aralığında Mazda 3 veya 6 almayı düşünüyoruz
Ford modellere bakabilirsin yada reno clio parçaları uygun oluyor
Reno clio
Hyundai i20
İkisi de güzel araba clio kullandım mis gibi. Hyundai de öyle güzeldir kullanmadım ama bende i20 istiyorum
Başka markalara bak kız bir sürü araba markası var
Valla bende de i20 var 1.bucuk yıldır hergun kullaniyorum yol tutuşu cok iyi.Nasil iyi degil dediniz anlamadım.
Eşim sürekli uzun yola gidiyor virajda savruluyor resmen dedi
;)) Ben şehir icinde memnunum viraja da hızlı girmedigim icin savrulma yapmadi.Otobanda 130la da gittigimde yapmadi bana yetiyor bilmiorm.Erkekler daha hiz ve araba hastasi olduklari icin ne istediklerini tam bilmiorm acikcasi
Bizim kullandığımız gibi onlar kullanmıyor tabi biz beğenmedik sattık hemde 0 almıştık şimdi golf var bende bunu daha çok sevdim
1,449,948 soru
23,811,180 cevap
317,871 kullanıcı