+2 oy
168 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (259 puan) tarafından

Kızlar İlk gebeliğim ilk göz ağrım olucak hayırlısıyla inşallah annelik duygusu çok güzel ya sürekli onu düşünmek daha doğmamış ama bisuru şey almak istiyorum sabırsızlıkla bekliyorum kucağıma almayı sizce bu hep böyle sürer mi Allah isteyen herkese yaşatsın ama 

Korkuyorum ya doğurmazsam ya bebeğime annelik edemezsem doğumda ölürsem onda kurduğum hayali bebeğimle yaşıyamazsam diye düşünüyorum bazen kendi kendime ağlıyorum çok az kaldı son 4 haftam sizde böyle hisler yaşadınız mı ?

8 Cevaplar

+2 oy
(1,645 puan) tarafından

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin annelik gerçekten çok güzel her evresi hele de doğumdan sonrası. Onun her hareketi içini eritiyor. Yorgunluktan bayılacak gibi oluyorsun ama bı bakıyorsun yüzüne o masumlugu o muhtaçligi herşeyi bitiriyor. Endişe kaygı hiç bitmiyor benim riskli bir gebeliğim vardı doğuma kadar kaygı korku iliklerime kadar hissettim hala o korku var ve hepte olacak. Kaygıların bir kısmı geçecek ben bu çocuğa nasıl bakicam yerine bu çocuğa en iyi ben bakarım diyorsun doğumdan sonra 🥲

(259 puan) tarafından

Yorumunu okuyunca yine kendimi tutamadım  çok teşekkür ederim canım gerçekten annelik duygusu çok güzel Allah herkese yaşatsın inşallah tüm anneler bebeklerini sağ salim kucağına alsin 

-Reklam-
+2 oy
(762 puan) tarafından

Sağlıkla kucağına al inşallah ben ilk oğlumu 19yasjnda doğurdum kucagima alıp saatlerce ağlamıştım yani sancı ağrısı felan herşey gidiyor kokusunu duyunca o an anneni anlıyorsun sadece rabbim herkese yaşatsın inşallah bence bı kadının yaşadığı en güzel duygu 🦋

(259 puan) tarafından

Amin çok teşekkür ederim canım Allah evladınız size bağışlasın inşallah 💗

+1 oy
(7,593 puan) tarafından

saglikla kucagina al insallah. ilk bebekde digumdan olumden korkuluyir. ana asil korkulmasi gerekn sey bebek bakimi. bunu insan basina ne gelecegini bildigi ikinci hamilelikte anliyor. birmilyon kez hamile kalip cocuk digurabilirim ama bir bebek daha bakamam. annelik digurunca basliyor asil gercek survivor ozamn . yani annelik yapamassam duygun kalmicak cunku direk ani yasayip biran once zaman gecse de bi dort bes sene cabucak gecsede artik rahata kavussam dusuncesinden baska seye korkmaya firsat klmiyor

(2,962 puan) tarafından

Ya bende henüz hamile birinde zor yanını demek istemem ama her çocuk çok başka.. gerçekten kimi çocugun aşamaları kolay oluyor ama kimi çocuk çok zorluyor tamamen belirsiz 2 yaşa yaklaşan ikizlerimle bazen çok yaşlandigimi hissediyorum vallahi :) yani Rabbim canlarini sağ etsin çok seviyorum ama sinir sistemi zorlanmıyor değil doğunca ve büyüyünce neler yaşıyorsun neler Allah her anneye güç kuvvet versin ccuklara da sekinet sakinlik versin.

(7,593 puan) tarafından

amin amin :) vallahi cocuk dogurmak asiri kolay zaten mevzu bakmak ilk dort senelik surec . bide senin ikiz ise bu dunyada cekdigin eziyetler oteki tarafta kefaretin olur derecesinde zordur allah bin kolaylik versin sana

(259 puan) tarafından

Kız böyle diyince bir rahatlık geldi nedense doğurmak kolaydır umarim Allah bebeklerinizi çocuklarını size bağışlasın ama ben dört gözle bekliyorum Allah kimseyi evladiyla sınamasın 

+1 oy
(14,561 puan) tarafından

Son haftalarda sanırım pek çok anne bunu düşünüyor. Bende de olmuştu. Rabbım hepimizi evladimiza,  evladımızı da bize bağışlasın 

(259 puan) tarafından

Amin amin inşallah canım yaa

+1 oy
(459 puan) tarafından

Yemin ederim aynı şeyleri yaşadım hatta eşime eğer benden sonra evlenirsen kızıma annen baksın başkasına anne demesin falan dedim annelik dünyanın en güzel duygusu kokusu sıcaklığı gülüşü yalan yok zor günler de olacak uykusuz geceler ama sabah uyandığında hepsi geçecek gözlerinin içine bakacak ve sen o an herşeyi unutacaksın Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah bol bol hurma ye merdiven in çık eğilip kalk ve Meryem ve inşirah surelerini dinle ya da biliyorsan oku ben bunlar sayesinde normal doğum yaptığıma inanıyorum inşallah sende de işe yarar güzel dileklerim seninle 🥰🥰

(259 puan) tarafından

Bende eşime anneme ver bebeğim üvey annenin eline düşmesin falan demeki bazı annelerin ölüceğini düşündüklerinde bile bebekleri aklisinda Allah kimseyi evladiyla sınamasın demeki annelik duygusu böyle biseymis çok teşekkür ederim canım 

(459 puan) tarafından
+1

Amin amin amin inşallah Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🥰

+1 oy
(18,926 puan) tarafından

Hepsini birebir yaşadım en büyük korkum doğumda ölmekti ama oğlumu kucagıma aldıgımda hepsi geçti şuan 2 yaşında canımı okuyor keşke hep karnımda kalsaydı diyorum

+1 oy
(864 puan) tarafından

Benimde son 19 gün ilk gebeliğim. 2 seneden fazladır evliyiz artık evinize Neşe olacak minik bebeğim heyecan çok. Çok kusursuz bir duygu. Bende onu öpmek koklamak sarılmak istiyorum. Kimse benzeyecek çok merak ediyorum l. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşAllah. 

Bazen yalancı sancılar oluyor. Ya da bebek aşağı baskı yapıyor zorluyor beni. O zaman korkuyorum bu bile bu kadar zorsa doğum kim bilir ne kadar zordur diye. Nasıl Yapacam diye. Ama Allah büyüktür yardım eder inşAllah sonucu güzel olacak inşAllah sağlıkla kucağımıza alırız 

(259 puan) tarafından

Bebeği görünce tüm acılarını unutuyorsun diyorlar belkide gerçekten öyledir Allah yardımciniz olsun Allah sağ salim kucağıniza almayı nasıp etsin sonu çok güzel olucak hayırlısıyla inşallah 

(864 puan) tarafından
+1

Amin amin inşAllah sağlıkla kucağımıza alırız sonu çok güzel olur ♥️

0 oy
(3,300 puan) tarafından

Hiç korkma sağlıkla kucağına alacaksın ve ona çok güzel annelik yapacaksın emin ol son günlerin tadını çıkar az kalmış bak kucağına alacaksın 

Ben gurbetteyim burda kimsem yok bende senin gibi olmuştum gece gündüz düşünürdüm ağlardım nasıl olacak acaba annelik yapabilir miyim bakabilir miyim diye düşünürdüm az kalınca insan böyle oluyormuş oğlum doğdu ve şimdi 19 aylık çok şükür her şey yolunda 

Dua et sakin ol mis kokusuna kavusacaksin Rabbim sizi korusun

(259 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah çocuğunuzu size bağışlasın inşallah gerçekten çok güzel bir duygu belkide gurbete olmakla alkalidir yanlız kalınca insanı bir korku sariyordur Allah yardımcımız olsun canım 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 68 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ervaaaaaa (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 185 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (372 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 340 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (9,704 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,232 soru