Dün kan verdim beta 889 çıktı bugün kanamam oldu gittim acile kadın doğum doktoruyla konuştu kan aldılar
Beta bu şekil çıktı
Eve geldim koyu kahverengi et parçası gibi kan pıhtısı geldi düşük yaptım galiba :'(
Kimyasal da değeriniz düşer sizinkinde yükselme var ama bir hastaneye tekrar gidin düşük olabilir tabi ki, kontrol ettirin. Acilde kadın dogumcu var. Düşük olmasa bile fitil ve iğneye hemen başlamanız gerek vakit kaybetmeden
Kimyasal gebelikmis
Sıkma canını arkadaşım, geçmiş olsun
Allah razı olsun canım
Canm kimyasal bu deil Allah korusun ama bu eğer devam etmiyorsa hala düşük yapıyorsun demek :(
Kimyasal gebelik dedi doktor maalesef
Başka bı doktora gitsene progestan falan başlarlar, kimyasal gebelik olduğunu dusunmuyorum geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım ben çok kez yaşadım kimyasal biliyorum o yüzden adet oldun bir kaç gün sonrada bitecek boşuna umut yoruyor insanı hayal kırıklığı
Çok geçmiş olsun bende 2 düşük bı kimyasal gebelik yaşadım yoruluyor insan, ama şimdi 5 yaşında bı oğlum var 7 aylık hamileyim çok şükür
Benim de düşüğüm var nasip bekliyoruz
Genetik baktı mı sebebi neymiş
Yarın gideceğim kadın doğuma inşallah canım Amour
Kimyasal böyle değil kız daha düşük değerde ve oluşmuyor canım ama senin ki oluşmuş gibi bence sen yinede bir git hastaneye
Acildeki doktor kadın doğum doktoruyla konuştu kimyasal olabilir dedi şuan adet kanaması yasiyorum maalesef
Çok geçmiş olsun canım progestan fln vermediler mi bir daha git
Yok vermediler adet kanamasi yaşıyorum şuan maalesef
1,451,555 soru
23,831,631 cevap
318,899 kullanıcı