0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (1,325 puan) tarafından

Arkadaslar online dua okutabilecegim bi kurum vs var mi ölmüslerim icin ücreti falan nasıl bilen yazabilir mi

4 Cevaplar

0 oy
(7,582 puan) tarafından

ole bisey varmiymis? hic aklima gelmemisti bur tarz bi hizmet para veripde bi hatim gondermekmolmuslere falan o tarz biseymi diosun ? aslinda iyi fikir varsa boyle biyer ama durup dusundugum zaman olmuslerimi yad etmek hatirlamak onlara kendim okumak yada evde bi hoca cagirip bi yasin tebareke amme okunmasi iki el acip amin demek ruhlarina hediye edilmesi daha mantikli. 

-Reklam-
0 oy
(14,552 puan) tarafından

Para karşılığı dua okuyan varsa ben onun altında bisi ararım. Onun yerine Bi hoca çağırıp okutulabilir. Parayı ya davet ettiğin kişilere bisi ikram için harcamak daha mantıklı 

0 oy
(3,432 puan) tarafından

Sqdaka verin niyetkenin kuran diriler icin sadakka daha eftal

(3,432 puan) tarafından

Kuran kursuna gidin ufak ikramlik dagitin daha.manfiklj degil mi

0 oy
(3,397 puan) tarafından

Ne okutacaksin canim 

(1,325 puan) tarafından

Normal kuran canm hani yemekle beraber yapıliyr video paylasiliyor genelde göruyorum ama ben sadece kuran okutmk istiyrm

(3,397 puan) tarafından

Ha o mu bende hatim falan okutmak istoysun sandim onu parayla yapmiyolar burda hocayi cagiriyosun mevlut okutcaz diye geliyo okuyo bi kac hediye biraz da para koyuyoruz biz oyle fiyati olan bisey degil bildigim kadariyla komutlarını topla baslama duasini sen yap hepsi birer tane okusa bitti gitti zaten bacim madem sadece kuran okutmak niyetin oyle de olur bi ikram yaparsin o da hayrin olur 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 36 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Es25 (3,937 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
0 oy
8 cevap 363 göst.
0 oy
2 cevap 343 göst.
3 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler