+3 oy
422 göst.
Diğer kategorisinde (378 puan) tarafından

Bişey soracağım kızlar 15 yaşında kızım var adeti 20 gün sürdü bu ay normal mi sizce ne gibi bir sorunu olabilir 

15 Cevaplar

+3 oy
(1,472 puan) tarafından

Kız yaştaki çocuğun bu kadar adet görmesi normal değil bence onu bir kadın doğum hastalıklarına götür küçük daha onun yaşı bu kadar normal değil bence

(1,472 puan) tarafından

Artık ailenin tercihi ama mutlaka gitmeli

(421 puan) tarafından

Bir şey diycem 1 gündür aynı konuyu konuşuyoruz ikimiz de aileyi tanımıyoruz ama 😅

(1,472 puan) tarafından

Evet olsun fikir veriyorz sonuçta 😁 bende çok adet düzensizliği yaşıyor dum.bekarken dikkat edilmesi gereken bir durum 

(421 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum doğum kontrol hapları sayesinde düzeldim bende sürekli sancı çekiyordum iki aylık tedavi verdiler 1 ayı bitirdim bıraktım inşallah düzelir kızcağız da

(1,472 puan) tarafından

İnşallah canım 💖

-Reklam-
+2 oy
(6,518 puan) tarafından

Kadin doguma gotursene bir ama ilk kez olduysa normaldir belki benim ilk oldugumda cok yogundu ama kac gun surdu hatirlamiyorum

+2 oy
(1,022 puan) tarafından

Kadın doğuma götürsen daha doğru olur süresi biraz fazla geldi

+2 oy
(1,797 puan) tarafından

ilk başlarda düzensiz olması normal de 20 gün de uzun biraz. götür bir kadın doğuma olmazsa kist falan olmasın Allah korusun 

+2 oy
(2,790 puan) tarafından

Eğer yakın zamanlarda yeni adet olduysa bu çok normaldir çünkü hormonlar şuan da dengesiz çalışıyor, yemesine içmesine dikkat etsin ancak 2-3 yıl sonra adeti düzene girer korkulacak bir durum yok, ama eğer ki çok fazla kanaması var ise kadın hastalıklarına götürün 

(11,918 puan) tarafından

Şimdiki çocuklar erken oluyor nedense. Yeğenlerim 10 ve 11 yaşında adet gördüler 15e daha bayağı var

(2,790 puan) tarafından

Erken adet olmakta sakınca yok eskiler 9-10 yaşlarında adet oluyorlardi doğal görülüyordu ama geç yaşlarda adet olmak 14-15-16 yaşlarına kadar yükseldi buda yumurta tembelliğine ve kiste sebep oluyor 

0 oy
(16,016 puan) tarafından

Ayni sorun benim kızımda da var iki aydır çocuk doktoruna gittik o testler yaptı kadın doğuma yonlerdirme yaptı o baktı ultrason istedi ultrason günümüze var diye bide çocuk endokrinoloji görsün dediler onada gittik sonuçları bekliyoruz eğer 2 yılı gectiiyse ilk adetinden beri anormal dedi doktor eğer yeni adet oluyorsa bu gibi durumlar olabiliyor dediu canım bı çocuk doktoruna götür yinede o yonlerdirme yapıyor zaten

0 oy
(9,556 puan) tarafından

Düzensizlik varmı ama varsada 20 gün normalmiki bilemedim

0 oy
(10,991 puan) tarafından

Bende ilk adet oldugunda 15 gün sürmüştü leke damla şeklinde sonra bir daha 2.3 ay adet olmamistim 

0 oy
(826 puan) tarafından

Doktora götür canım. 

Bu arada kaç çocuğun var 

(826 puan) tarafından

Maşallah canım Allah bağışlasın. Ne güzel genç kızın var ve bebeğin var . 

Bayanların yaşı sorulmaz kaç yaşındasın canm

(378 puan) tarafından

39 yaşındayım cnm 

(826 puan) tarafından

Maşallah canım daha çok gençsin.

Ben geç evlendim en büyük kızım yaşında 

(378 puan) tarafından

Siz kaç yaşındasınız 

(826 puan) tarafından

36 yaşındayım cnmm

0 oy
(1,580 puan) tarafından

20 gün adet kanaması adet kanaması değildir  kistik bi durum da söz konusu olabilir. Patolojik bi durum olabilir k.doguma götür istersen ablam usg ile bi baksın hoca. 20 gün kanama olması 🤔🤔

Hayırlısı olsun umarım basit biseydir 

0 oy
(8 puan) tarafından

Kesinlikle doktora gidin benim de öyleydi kan değerlerim çok düşmüştü damardan takviye yapıldı doğum kontrol ilacı ile kanama durduruldu ve pcos olduğunu öğrendim inşallah ciddi bişey yoktur ama dediğim gibi kan değerleri falan çok düşmüştür muhtemelen ihmal etmeyin lütfen

0 oy
(6,675 puan) tarafından

Hiç normal değil hormon testi yaptırir doktor büyük ihtimal cnm kist filan var mı yokmu onada cnm

0 oy
(179 puan) tarafından

Benim kız kardeşimin öyle bazen bir ay sürüyordu ama çok ağır kanaması vardı kadın hastalıkları bölümüne götürdük bakmadı yaşı küçük diye sonra özele götürdük kisti var denildi ilaç kullanıyor daha tam düzelmedi 

0 oy
(421 puan) tarafından

20 gün sürmesi normal değil yeni doğum yaptım adetim 9 gün sürdü o da doğumdan sonra normal inşallah ciddi bir şey yoktur 

0 oy
(200 puan) tarafından

Hormonları yükselmiş olabilir canım endişelenme ergenlikte oluyo öyle şeyler

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 42 göst.
0 oy
1 cevap 67 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ftm1907 (619 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
13 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Senbihterziyagilsin (142 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,984 soru

23,837,845 cevap

319,197 kullanıcı

...