+4 oy
436 göst.
önce Diğer kategorisinde (96 puan) tarafından

Canim sıkılıyor biraz sohbet edelim maksat sohbet benim eşim šimdiye kadar hiç suslen filan demedi bende gerçi hoş suslenmekle pek aram yoktur misafirlige gitimizde bile suslenmem kaynanam bu yuzden benle kavga da eder ešim amma boyle iyi der sizler nasiliniz bu konularda

21 Cevaplar

+5 oy
önce (2,565 puan) tarafından

Ben süslüyümdür eşimin gözünde hoş görünmek isterim 

-Reklam-
+4 oy
önce (25,724 puan) tarafından

Ahaha bu gunhep bu konuda poatlar açılıyor.😅

Eşim icin degil kendim için susleniyom. Cok cokta seviyom suslenmeyi.  Kiyafet bir numaramdir cesit cesit kiyafetim olsun isterim her zaman. birde ayakkabi. 

önce (96 puan) tarafından
+1

Ben genelde hiç post paylaşmam can sikintisindan açayim dedim😂

önce (274 puan) tarafından
+1

Evet ben de şimdi bunu yazacaktım ben d ebununla ilgili bı post açtım bugün bakım gunü postları herlade dicektim

+4 oy
önce (8,760 puan) tarafından

Süslü değilim ama bakımlı olmayı çok severim kocam için değil ama benimkide hiç demedi öyle bişey o olmasada ben kendimi daha iyi hissediyorum böyle olunca 

+3 oy
önce (209 puan) tarafından

Ben kendime özen gosteririm. Misafirlikte güzel ve uyumlu giyinmeye calisirim hafif bı krem kalem rimel sürerim çok az o kadar. Takılarımı takarım abartmadan ☺️Esım süslen demez bana makyaj hiç sevmez hafif yaptığım için bisey demiyor. Kapalıyım zaten evde de topuzlu gezerim saç takıntısı hiç yoktur ilgisini çekmez istersem hergun fon yapayım sorarsam güzel der o kadar😅doğallıktan yanadır hep giyimime de bol giyin vucut hatların görünmesin der o kadar. Zaten kıskanc bı yapisi var giyimime karısıyor arada. Ben kendimden eminim diyorum ama o farklı görüyor 

+3 oy
önce (143 puan) tarafından

Süslenmeyi giymeyi takmayı sever eşim sadelikten yana ama asla neden sürdün neden taktın demez

+2 oy
önce (621 puan) tarafından

Önce kendim için sonra eşim için süslenirim. Ben sus kadiniyim sen beğen beğenme beni alakadar etmez😜😜

+2 oy
önce (5,098 puan) tarafından

Bende aynı sen gibiyim bekarken makyaj yapmadan dışarı çıkmazdım eşimle tanışınca süslenme gerek yok doğal daha iyi dedi hep bende böyle alıştım bayram düğün harici hiç süslenmem spor kıyafet eşofman takılırım 

+2 oy
önce (944 puan) tarafından

Yanı gerekli bir şey bence. Ev çocuklar yoruyordur muhtemelen ama bence güzel üstüne yakışan kıyafetler gıyebilirsin evin içinde. Saçlar taralı olsun makyaj yapmıyorsanız da bunlar yeterli bence bı de parfüm sık arada.

Erkekler bakımlı kadın ister. Yanı yataktan çıktığın kıyafetle gun boyu durup adamı da öyle karşılarsan sana olan çekim gücü yok olur. 

+2 oy
önce (573 puan) tarafından

Çok süslüyüm ,bakımlıyım. temiz insanı bakımlı insanı severim🤍

İnsan önce kendine değer vermeli💕

+2 oy
önce (161,370 puan) tarafından

şoyle dusun agzi sogan ve sarimsak ikilisinin mix kokan bi adamla opusmekmi yoksa buram buram sauvage kokan adamla opusmekmi🤷‍♀️ ayni sey erkek icinde gecerli guzel kokan guzel gorunen bi kadinmi yoksa kendini salmis yuzu krem bi fonteden gormeyeli yillar olmus bi kadinla opusmekmi

önce (696 puan) tarafından
+2

Hiç hoş bir benzetme değil 

+1

gayette hos bi benzetme

önce (572 puan) tarafından
+1

Ben de krem ve fondöten sürmüş kişileri eşleri nasıl öpüyor yağlı yağlı  diye düşünüyorum hep.🤣. İkisini de kullanmam 5 vakit abdest alan biriyim yüzüm de tertemizdr.  Krem ve fondötenin bakımla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Soğan sarımsak kısmına katılıyorum rahatsız edici.

bende 5 vakit abdest alirim ama kremde fondotende surerim gunluk 1 kez bile yagli yagli bi yuzum olmadi  hic kullanipda cildim yagli diyenide gormedim yagli ne alaka 

+1 oy
önce (1,553 puan) tarafından

genel yapı olarak öyle süslü biri değilim. temizimdir ama saçım başım kızdan dolayı biraz dağınık olabiliyor sadece.

her erkek de süslü sevmez. kimi oje görse kavga çıkarır, evde kendine özel sürülmüş olsa bile

+1 oy
önce (898 puan) tarafından

Süs mü bilmem ama bakımın delisiyim. Temiz olmak zorundayım. Kirli duran veya görünen hiçbir şeyi sevmem, pasaklı bir görüntüden nefret ederim.

Aralarında bir yaş olan iki bebekle süslenmek çok zor da olsa kendi kişisel bakım zamanımı daima savunuyorum. Anne de olsam, birisinin Han’ı da olsam en başta ben bir bireyim. Şahsım en evvel gelir.

Eşimin gözüyle bakacak olursak; makyaj sevmez ama kılık kıyafetin temiz ve bakımlı olmasını ister.

Paspal ve dağınık görünen hiçbir şey benim gibi onun da hoşuna gitmiyor.

Çocuklar henüz bebek oldukları için en pasaklı dönemimi geçiriyorum. Buna rağmen bakımlıyım. O sebeple ileride daha rahat edeceğimi düşünerek rahatlıyorum. 

+1 oy
önce (6,346 puan) tarafından

İki  bayan giyim mağazasi olupta  paspal olan ben 😄😄😄😄

Ayyy şu aralar temizliğe girmişim evde elimde bez  üstüm basım çamaşır suyu geziyorum ortalıkta mübarek bitmiyor halı yıka bataniye yıka cam sil öyle öyle paspalom

Yapınca kendim için yaparım genelde hiç eşime yada dışarıya bakım yapmam önceliğim ben 

+1 oy
önce (5,981 puan) tarafından

O anki ruh halime bağlı 

+1 oy
önce (6,459 puan) tarafından

Yerine gore degisir ama bazen esim kendini cok saldin der hakli mi hakli bazen adami camasir sulu tsortle karsiliyorum bazen etek elbise giyiyorum evde esimin hosuna gidiyor disarida da spor rahat giyinmemi.ister bende klasik severim arasini bulmaya calisiyorum

+1 oy
önce (481 puan) tarafından

Süslü olmayı severim evin içinde parfüm rimel falan kullanırım çok nadirdir kullanmadığım günler eşim der makyaj mı yaptın ne gerek var evin içinde bile parfüm mü sıkılır falan ama asla dinlemem erkek milletinin geneli evdekinin hiçbir şey yapmasını istemez ama dışarıdakilerden gözünü alamaz haa eşim için değil kendim için yapıyorum bekarken de böyleydim ama bakımlı ve süslü olmak eşim sadece kilo sevmez ama şuan hamile olduğum için baya şiştim doğumdan sonra spor diyet falan inşallah kilo işini de hal edicem tabi bu da eşim için değil kendim için sağlığım için dikkat etmem lazım çünkü kilo alınca bende rahatsız oluyorum 

+1 oy
önce (204 puan) tarafından

Süslülük görecelidir bana göre ben kendime süslü derim ama baskasına göre sadeyimdir belki 😅 ama ben eşim için değil kendim için hazırlanırım güzel olmayı temiz olmayı güzel giyinmeyi takı takmayı makyajı severim evin içinde makyaj yapmam. Ama pijama ile de gezmem spor giyinirim sade olmayı severim her konuda. Abartılı sevmem 

+1 oy
önce (246 puan) tarafından

Bakım ve süs cok ayrı.Ne çok süslü gördüm leş gibi ter kokuyor.Ama yuzunden fontoden eksik olmuyor.Cok bakimli insan gordum bi rimel bir ruj bebek gibi hemde mis gibi kokuyor kiyafetleri.Benim icinde onemli olan bakım.Zaten insan kendi için bakımlı olmalı sadece.Eş icin degil.

+1 oy
önce (4,605 puan) tarafından

Kız ben süslümdür  ya evdede olsam saçımı başımı değişik toplar makyaj yaparım  

+1 oy
önce (21,237 puan) tarafından

Doğal seviyoruz eşim bakım sever ama fondöten sürdüğümde öpmekten hoşlanmaz güzel olmuşsun der. Bende bakımlı temiz ama doğal olmaktan yanayım bazen rimel gloss arada göz kalemi bir de göz altı morluklarım için kapatıcı sürerim 

İlgili sorular

+5 oy
2 cevap 222 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Alaska (898 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.
9 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bbtrngn (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 345 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,270 soru