+1 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (109 puan) tarafından

Oğlum 30 nisanda 3900 olarak doğdu bugün kontrole gittik 800 gram vermiş sezeryan oldum çok ağrım vardı ona rağmen hiç uyumadim 4 gün emzirmeye çalıştım beslenememis kendinimi o kadar sucluyorum ki emzirmek gelmiyor içimden üstelik lohusalıgi ağır atlatıyorum nasıl geçecek nasıl düzelecek bilmiyorum 😔🥲

5 Cevaplar

0 oy
(8,408 puan) tarafından

ilk başta ödemden dolayı kilo verir bebekler, normal. sen canını sıkmayacaksın, bol bol emzireceksin. 

-Reklam-
0 oy
(854 puan) tarafından

O verdiği şey kilo değil için rahat olsun ilk 15 gün vücuttaki ödemi atıyor bebekler bu gayet normal lohusalık için de koca koca koca eşin iyiyse rahat atlatırsın yardımcı olmazsa işin daha zor 

(109 puan) tarafından

Eşim mükemmel bir insan bir saniye yalnız birakmadi beni uyumuyor oda benimle çocukla ilgileniyor ama bir oglumiz daha var ve ona yoklugumuzu hissettirmemek için genelde onunla birlikte 

(854 puan) tarafından

Rabbim bir ömür böyle devam ettirsin güzel ilişkinizi inşallah gerçekten zor bir yandan emzir gaz dönemi uyku sorunu ki ister 100 çocuk olsun hepsinde insan acemi oluyor ister istemez uyku konusunda da yemin ederim artık başım dönüyor uykusuzluktan eşim yardımcı oluyor Allah razı olsun ondan inşallah ama uykum çok hafif en ufak seste uyanıyorum maalesef ne yapacağımı bende bilmiyorum ki 

0 oy
(5,661 puan) tarafından

Bende ilk sıkılıyorum burazda sayarak vermeyi tercih ediyordum bu aralar emziriyorum daha hoşuma gitmeye başladı duruyor igozume bakıyor geliyor tekrar devam ediyor o anlar çok güzel oluyor öyle kestirip atma illaki kilo alır olmadi ara takviye tavsiye der doktor

0 oy
(565 puan) tarafından

Çok ağrım vardı, ona rağmen 4 gün hiç uyumadım emzirmeye çalıştım demişsin, öncelikle bu yaptığın çok acemice bi davranış, ne kadar yorulursan o kadar tahammülsüzleşirsin ve ne kadar dinlenmezsen süt üretimi de o kadar azalır. Üstelik ameliyatlısın. Bebeğin uyandığında uyanacak, bebeğin uyuduğunda sen de uyuyacaksın. Her fırsatı beslenerek ve dinlenerek geçireceksin. İlk hafta yaşanan kilo değişimi pek bi anlam ifade etmiyo, ilk ay ne kadar almış ona bakacaksın, şayet ilk ay da kilo alımı olmazsa mama başlarsın son çare. Daha ilk haftadan yok öyle pes etmeler bozulmalar emzirmek gelmiyo içimdenler. Anne olacak kadar güçlüysen, anneliğin hakkını vereceksin. 

0 oy
(428 puan) tarafından

800 gram fazla kilo vermiş ama toparlar.sen ne kadar iyi olursan bebeğin de o kadar iyi olur.dinlen uyu emzir bol bol.gerekirse mama verip de dinlen.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 242 göst.
0 oy
2 cevap 142 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.
0 oy
5 cevap 439 göst.

Kategoriler

1,490,152 soru

24,353,991 cevap