Benim çoğunluk siyah siyah rengini çok severim bide kahve tonları , mavi ve açık pembe kullaniyorum günlük
dışarıya siyah harici asla giymem :)⭐🌺
Sizler genelde hangi renk giyiyorsunuz
Çingene dolabı gibi her renk var
Haha renkli bir kişiliğin var bence ona bağlıyorum :)
Dolabım rengarenk ama kısıtlı giyiniyorum kilo alıp veriyorum alışveriş yaptığım şeyler boşa kalıyor 😂
Ay bende kilo verdikten sonra giyebildigim elbiselerim oldu çok güzel bir duygu haha 🤭
Benim dolap her telden o günkü ruh halime göre değişir giyeceğim şey 🌸
Renkli kişiliğin var ozmn 🥰🤭
Kahve ve bej tonları ağırlıklı. Bu sene bordo renk etek ile elma yeşili takımlarla canlandı az biraz ama kahve ağırlıklı giyinirim 😄
Kahve çok güzel yaa tüm tonlarida bordoyuda severim
Siyah ve kahve ☺️
En güzel iki renk 🥰
Çocukluğumda giymediğim renkli midi elbiseler ile üstte renkli alta siyah pantolon veya kot giyerim genelde pembe yeşil epeyce var
Cıvıl cıvıl :)🥰
Renkli şeyler giymeyi seviyorum özellikle yazın kışın daha sade takılıyorum
Siyah ve hahve ağırlıklı
İki renkte çok güzel :)
Kendimi en rahat hissettiğim iki renk
Bende farklı giyince sanki tüm gözler üstümde ahaha
Bej vizon açık kahve
Güzel renkler 💕🌸
Turuncu ve fıstık yeşili hariç her renk var
O iki renk göze çok batıyor yaa bende tercih etmem evde belki pijamalarda felan
Geneli haki onun dışında siyah lacivert mavi pembe tonları da birer ikişer var
Haki rengide çok güzel severim 🌸
Benimde en çok siyah var🖤
Siyah aşktır 🌺💕
Kesinlikle katılıyorum 🖤
Siyah beyaz kahverengi ile dolu😅
En güzel iki renk bence 🥰🌺
Kislik feracem siyah yazlik da antrasit 🤭 cok bi fsrk yok yani ama bas ortusu koyu renk olmak sartiyla bi cok renk kullanoyorum daha o kadar duzenleyemedim elbiselerde acik renk giyiyorum hep topu 2 elbisem var zaten onunda biri gri biri gri mavi antrasit falan karsik ekose bisey bi tanede etegim var siyah herseyin altina onu giyiyorum yesil kremit ve kiremit rengi tunigim var kaynanam aldi bebe mavisi var komsum verdi bi de elbiseden bozma bi kahve siyah leoparli var onu da nisanliyken esim almisti yazlik bu kadar kisin da o siyah etegimin uzerine kendisi krem kollari kahve kucuk kucuk krem ve yesil cicekleri var bi o var bi de saks mavisi var kollari balon simlerle yaprak motifi yapmislar pembeli morlu giyinmiyorum pek yani olab biten kiyafetim bu kadar Rabbım giymeye omur versin
Ay valla ne kadar az elbise okadar iyi 🥰🤭 bende dolabimi azaltmaya çalışıyorum 6-7 yıllık bir iki günlük tarzı abiyem var çok severek almıştım haladaa çok severim ama 3-4 defa giymemusimdir şuan carsafliyim bir yerdede giyemuyorum
Kiz sorma o abiyeleri nisan elbisem duruyo kucuk atsan atilmaz satsan satilmaz nikahda giydigim beyaz abiyem duruyo bi tane abiye elbise arasi dedigin gibi elbisem var da artik olmuyo bana bi de kaynimin dugunde aldilar siyah duruyo oyle dugun dernek yok ki giysem zaten de cogu olmuyo birine verelim diyorum esim razi olmuyo babam aldi diyo anca basima bela baska bisey degil guymedigim de bu kadar fazla baska bisey yok
Versek başkası faydalanır enazindan aslında ama çok elde kalınca eski moda oluncada giyen olmuyor
Gulum ben evlendigimde 38 kiloydum kollarim falan kisa incecikmis o elbiseler kimseye gelmez o kadar zayif kimi bulcam hadi bulsam bile esim razi olmuyo babam aldi diyo baska bisey demiyo
1,493,166 soru
24,397,294 cevap
349,837 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın