Dün birsürü iş yığdım bugün tamamlamam lazım dün enerjiktim başladım bugün tembel günüm nasıl bitecek başladığıma pişman olmadım da değil 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Günaydın bi kahve iç içmeden 99 kere gaviyyun esmasını oku gider halsizlik biiznillah 🥰
İnşallah canım darmadağın evim toplanması lazım 😊
Ben dün hallettim şimdi çamaşır attım birde yemek yaparım akşama başks işim yok herif evde alışverişe çıkarız gezeriz geliriz 😂
Maşallah sana benn yatak yorgan yıkama işine girdim ve çıkamıyorum işin içinden
Bitince rahatlayacağını düşünerek durmadan devam et. Uzadıkça can sıkae kolay gelsin
Aynen doğru diyosun bismillah diyip girişeyim
Ahahah bu ben biraksan o da olmaz 🤭 kolay gelsin baci napalim basa gelen cekilir bi saplak cikar totoya ya Allah bismillah de kalk hadi
Kahvaltı yapıyorum sonra bismillah diyip girişeyim başka çare yok çıkardım daha bu kadar işi
Simdi ne dusun biliyo musun kaynanan komsulari toplamis senin ev daha musait ikramlari ben getiririm demis sende kabul etmissin 2 saate toplanacaklar oyle dusun bak nasil geldi enerciii 🤭
Aboww kız benn panik yaparsam hiç işin içinden çıkamam önceki gün yaşadım bunu babamlar 35 dk içinde geleceklerini söylediler odalar arası koşmaktan hiçbiişe yapamadım heryerden bir parça bişe kaldırabildim
Ahahahah o daha iyiymis 😂😂 kriz yonetimi yok o zaman onu gelistir bacim lazim oluyo
Evet ya malesef panik oluyom hemen😁😁
Arada yapabiliyorum ama genelde yapamam 😁😁
1,507,787 soru
24,610,876 cevap
364,077 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın