0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (1,801 puan) tarafından

Dün birsürü iş yığdım bugün tamamlamam lazım dün enerjiktim başladım bugün tembel günüm nasıl bitecek başladığıma pişman olmadım da değil 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

3 Cevaplar

+1 oy
(32,573 puan) tarafından

Günaydın bi kahve iç içmeden 99 kere gaviyyun esmasını oku gider halsizlik biiznillah 🥰

(1,801 puan) tarafından

İnşallah canım darmadağın evim toplanması lazım 😊

(32,573 puan) tarafından
+1

Ben dün hallettim şimdi çamaşır attım birde yemek yaparım akşama başks işim yok herif evde alışverişe çıkarız gezeriz geliriz 😂

(1,801 puan) tarafından

Maşallah sana benn yatak yorgan yıkama işine girdim ve çıkamıyorum işin içinden 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Bitince rahatlayacağını düşünerek durmadan devam et. Uzadıkça can sıkae kolay gelsin 

(1,801 puan) tarafından

Aynen doğru diyosun bismillah diyip girişeyim 

0 oy
tarafından

Ahahah bu ben biraksan o da olmaz 🤭 kolay gelsin baci napalim basa gelen cekilir bi saplak cikar totoya ya Allah bismillah de kalk hadi 

(1,801 puan) tarafından

Kahvaltı yapıyorum sonra bismillah diyip girişeyim başka çare yok çıkardım daha bu kadar işi 

tarafından
+1

Simdi ne dusun biliyo musun kaynanan komsulari toplamis senin ev daha musait ikramlari ben getiririm demis sende kabul etmissin 2 saate toplanacaklar oyle dusun bak nasil geldi enerciii 🤭

(1,801 puan) tarafından

Aboww kız benn panik yaparsam hiç işin içinden çıkamam önceki gün  yaşadım bunu babamlar 35 dk içinde geleceklerini söylediler odalar arası koşmaktan hiçbiişe yapamadım heryerden bir parça bişe kaldırabildim 

tarafından
+1

Ahahahah o daha iyiymis 😂😂 kriz yonetimi yok o zaman onu gelistir bacim lazim oluyo 

(1,801 puan) tarafından

Evet ya malesef panik oluyom hemen😁😁

Arada yapabiliyorum ama genelde yapamam 😁😁

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 187 göst.
3 Haziran 2025 Diğer kategorisinde curious (1,185 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 606 göst.
+3 oy
4 cevap 312 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (1,801 puan) tarafından soruldu