+1 oy
90 göst.
önce Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

Hangisinden anlatmaya başlasam bilmiyorum ama ilk önce ben 7 yıllık evliyim biri 6 diğeri 1.5 yasında 2 cocugum var.Komsuluk yok kızımın okulundan velilerle kaynastık güzel gidiyor derken kimse kimseyle görüsmüyordu ya da öyle sanıyordum bir baktım in..stagrama hikaye atmışlar 3ü bulusmuslar ve davet etme zahmetine girmemisler.Umursamamaya çalıstım brbeğimi parka götürdüm belki arkadas bulurum diye orda baska kızla tanıstım evine davet etti gittik sonra ben davet ettim bana kocam tanımadıgım insanlarla görüsmemi istemiyor dedi.Kendisi de yalnızlıktan yakınıyordu oysa.Sonra var olan umut ışıgı sondu.Sadece bu da olsa esimle anlasamıypruz sureklı laf sokuyor zor duruyorum üstüne pespese dişçiye gitmeme de laf etti senin dertlerin bitmiyor dedi.Konu sadece bu da değil sütekli sinirli ve bana hakaret ediyor oğlana bakmak istemiyor bıktım.Disçiye gitmek için bile Cocugu bırakmak zorunda olmak ağırıma gidiyordu zaten.Herkese bakıyorum bu havalarda dısarda oturuypr ben oturamıyorum oglum dısarda kostuğu için eve takıldım onun uyuduğu zamanı iple çekiyorum ki bahçeye 10dk çıkabileyim diye.Ne yapacağım dayanmak zor geliyor artık.

3 Cevaplar

+1 oy
önce (229 puan) tarafından

Pandemiden sonra sosyalleşme azaldı çoğu insanda.birgun denk gelir kafa dengi birisi endişe etme.Allah başka bir dert vermesin.Saglik olduktan sonra her şey kolay.

önce (4 puan) tarafından

Sana bir şey söyleyeyim mi 7 yıldır buradayım Hiç denk gelmedi denk geldiğini düşündüğüm an Sırtımdan bıçaklandım

-Reklam-
0 oy
önce (807 puan) tarafından

Yanlızım diye çok fazla post okudum burada.. Üzülüyorum okuyunca.. Rabbim yardımcın olsun bacım.. Halk eğitimin kurslarına VS git belki arkadaş edinirsin.. Bu kurslara gidip çok güzel arkadaşlıklar edinen komşularım var benim.. 

önce (4 puan) tarafından
+1

İnan ben de kursları gitmeyi ya da bir iş bulup işe girmeyi o kadar çok arzu ediyorum ki ama çocuklarımı bırakacak bir insan bulamıyorum Kayınvalidem desem zaten dolu Annem de sen uzakta

Büyüğün 6 yaşındaymış kışın okula gider aynı saatte sende küçükle bir kursa gidebilirsin hiç olmazsa bir iki saatliğine Kuran kursuna git gel ben de bu kış gitmeyi istiyorum bakalım hayırlısı benimde kızım küçük beraber gider geliriz yavrumla 

0 oy
önce (4,589 puan) tarafından

Ben galiba insan sevmiyorum ya da kendim insan değilim :)

Yalnızlık konusundaki kaygılarınız bana fazla geliyor. Sadece senin için değil bu platformda komşum yok, arkadaşım yok diyenler için de öyle. Ben de ne kadar az insan o kadar iyi diye düşünüyorum. Tanıştığım çok insan oluyor, parkta havuzda oyun grubunda ama hiçbiriyle o ortam dışında tekrar görüşeyim isteği olmuyor. Hatta ya onlar görüşmek isterse nasıl reddederim diye geriliyorum. Ben benimle olmaktan çok mutluyum. Oğlumla, eşimle, sadece üçümüz vakit geçirmekten çok mutluyum. Arkadaşlarım sayılıdır, en yenisi 15 senelik arkadaştır. 

Eşinle anlaşmazlıklar çözülse belki dışarıdan bir arkadaş desteğine daha az ihtiyaç duyabilirsin. Eşin problemli biri anlattığında göre. Sinirli demişsin, sinir sebepleri ne peki? Hep mi böyleydi 

Az insan çok huzur ama hiç olmaması da problem eşin çocuğun tamam ama Bi tane olsun Bi çay Bi kahve içecek birini istiyor insan.. En azından benim için böyle 😊

önce (4,589 puan) tarafından

Ablalarım var, 2 tane de arkadaşımın eşi var. Yetiyor fazla fazla :)

önce (4 puan) tarafından

Isteği olmayınca hep sinirli bir de işinden kaynaklı herhalde Eve sinirli gelmeye başladı çocukları bile tahammülü yok bana desen Hep hakaret laf sokma

Hiç yok değil varmış gene yeter bu kadar insan 😊 çok olunca da sorun bitmiyor..

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 277 göst.
+1 oy
9 cevap 226 göst.
20 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,586 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 273 göst.

Kategoriler

1,451,030 soru

23,825,097 cevap

318,563 kullanıcı