0 oy
564 göst.
Diğer kategorisinde (407 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

....................

6 Cevaplar

0 oy
(116 puan) tarafından

Neden ayrilmiyorsun?

(116 puan) tarafından

Bilmiyorum orasını tam net ama katlanilcak gibi değil eşin Allah yardım etsi 

(407 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi

Aynen öyle canım Allah beni böyle iğrenç varliklarla imtihan ediyo sağol Allah razı olsun canım 

(116 puan) tarafından

Bende cekiyom bacım Allah sabır versin dua et Allah'a sigin sen 

(407 puan) tarafından

Sağol canım inşallah 

Seninde mi eş ailesi sorunlu 

(116 puan) tarafından

Profilime gir sorulara bak anlarsın bacım 

-Reklam-
0 oy
(562 puan) tarafından

Tekrar mı ayrilsan acaba lanet olası aileden.  

(407 puan) tarafından

Ah ah çok ayrılmak istiyorum keşke ailem destekçim olsa bu açları 5 dk çekmezdim 

(562 puan) tarafından

İşte bazen hayatta yalnız kalıp kendi başının çaresine bakmak gerekiyor.  Ama çocuklar var offff ben en iyisi susayim 

(407 puan) tarafından

Yok doğru diyosun çocuklar bağlıyo mecburen

0 oy
(28,457 puan) tarafından

Senin ailen arkanda değilmi neden bu çileyi çekiyosun çalışabiliyosan niye çekip gitmiyosun

(407 puan) tarafından

Allah razı olsun canım 

Evet beni istemiyolar ailesi benim malım mülküm yok diye kendi evleri var diye büyüklük taslıyolar bende gıcıklığına evden cikmiycam çıkarsam gezmeye cikicam çalışmaya değil onları sevindirmek istemem

(28,457 puan) tarafından

Yaa görgüsüzler işte 

(407 puan) tarafından

Aynen öyle valla görgüsüzlük diz boyu bunlarda

(28,457 puan) tarafından

Ben hayatımddan çıkardım koca tarafını 😂

(407 puan) tarafından

En.iyisini yapmışsın canım Allah mutluluğunu daim etsin eş aileleri dusmanliktan başka biseye yaramiyolar

0 oy
(1,524 puan) tarafından

Görümce gitsin çalışsın madem borcu birikmiş şu imalı laflardan öyle nefret ediyorum ki yaaa

İyi yapmışsın madem görümce senin evinde karnını doyuracak sende çalışma  çalışırsan görümce için çalışmış olursun açıkçası

Ayrica eşinin sana sorması lazım kabul ediyomusun etmiyormusun ablamı diye. Bu karı koca hakkıdır senin rızan yoksa kimse senin evine gelemez. 

(407 puan) tarafından

Beni eş yerine koymuyo ki hizmetçi yerine koyuyo birbirlerine toz kondurmuyolar ben evdeyken görümcemin eşi (enişte demek istemiyorum sevmiyorum onu çünkü)

Benim yanıma görümceyi göndermiyo bana zamanında iftira attılar ben namussuzmuşum gibi gösteriyolar 

Beni o yüzden işe göndermeye calisiyo eşim olcak öküz 

Ablasını göndermiyo eşi diye bende inadına işe gitmicem 

(1,524 puan) tarafından

Bacim esin sana guvenmiyomu seni ise göndermeye calisiyo hayirdir de yani noluyo 

seni namussuz gibi gösteriyorsa esin sana güvenmiyosa resti çek herkse haddini bilecek sen sınırlarını belli etmesen ağzı olan konuşur. 

(407 puan) tarafından

Hayırdır demedim canım sadece çalışmak zorunda değilim dedim ablasına o cümleyi kurduktan sonra o da ister çalış ister çalışma banane dedi az önce babasida bana işe gitmemişsin diyo bende eşim bana para verdi çok yoruluyorum çalışırken dedim gerek yok dedim 

0 oy
tarafından

İnsan psikolojisi bozacak cinsten aile. Seni delirtip sonrada deli diye karşına geçerler. Ama eşin kendi tarafına çok değer veriyor. Kurduğu aileye değil doğduğu aileye bağlı. Allah yardımcın olsun. Ne yaparsın nasıl çıkarsın işin içinden bilemedim. Senin gördüğünü o neden görmüyor? Görüşü aannesine babasına bacisina bakışı neden böyle anlamadım. İşin çok zor. Umarım stres sinirden hasta olmadan Rabbim sana en güzel kapılarını açar huzur seninde hakkın.

(1,881 puan) tarafından

O kadar güzel  biseye dokundun ki. Maalesef ben hasta oldum.  El birliğiyle hasta ettiler eşim ve ailesi. Ama Rabbım e bıraktım. Ben bisey yapamam onlara. Ama Rabbım en iyi şekilde sorar bunun hesabını 

(407 puan) tarafından

Yediğimiz içtiğimiz gözlerine batıyoda kıskançlıktan yapıyolar herseyi aç k...pekler nolcak Allah senin hesabinida sorsun inşallah yanlarına bırakmasın amin 

tarafından

Aynen kul unutur ama Allah unutmaz. Bende böyle ailede büyüyen çocuk olarak çok üzülüyorum. Okuyabilseydim çok şey yapmak istedim ama nasip olmadı okumak. İnşallah Allah size çok güzel kapılarını açar güzelliklerini huzuru sizlerde nasip eder.

tarafından

İmtihanın çok zor olmuş Rabbim kolaylastirsin inşallah.😔

(407 puan) tarafından

Allah senden razı olsun kadinca 

Allah sanada çok güzel kapılar açsın inşallah canım 

0 oy
(24,538 puan) tarafından

Çocuklar okul çağında ise devamlı bir iş bulup boşanıp çocuklarla kendine bir hayat kurman gerek ev eşinin üzerine ise ve evlilik birliği içinde alındı ise o da ortak mülkiyetten paylaşılır 

(407 puan) tarafından

Ev eşimin üstünde değil altınlarıma kondular bu defada eşimin evine kondular devamlı bir iş bulup boşanmayı düşünüyorum kızımın büyümesini bekliyorum 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,556 soru

24,185,235 cevap

336,580 kullanıcı

...