Hanimefendiler selamun aleyküm nasılsıniz
Bacılar şu bartholin kistiyle alakası sorucam
Ne büyüyor ne küçülüyor 6 gundur önceden 1 kere daha oldu o 3 günde geçmişti çok acıtıyor ne oturabiliryorum ne yuruyebiliryoum mahvetti beni. Doktora gittim ilac verdi kullaniyorum agri kesici zaten parol verdi emziriyorum diye hic agrisini durdurmadi. Dut kaynattim ictim ılık suya oturdum banamisin demiyor ne yapayım bi akıl verin😟😟😟
Genelde günde birkaç kez 3-4 gün devam etmek gerekiyor birde apseye dönüşmesin diye de antibiyotik veriliyor emzirirken kullanılanlar var kuzum o konuda bilgin olsun
Ağrım çoksa genelde drenaj öneriyorlar inşallah bir an önce geçer 🥺 tekrarlamamasi için vajinal enfeksiyondan kaçın, iyi hijyen sağla ve cinsel aktivitede daha korunaklı onlemli git
Altına emzirme yastığı varsa onu koyup otur popon boşta kalsin, tuvalette de öyle daha rahat edersin.
Zencefil icebilirsin o da güçlü bir ağrı kesici.
Teşekkür ederim antibiyotik verdi doktor, drenaj icin küçük dedi agri kesici verdi. Ama mahvetti dogum kesi ağrısına benziyor sanki patlayacak gibi kramp gibi agiriyor Otururken de mecburen yastığı soltarafima koyup oturuyorum çok saolll❤️🥹
bende birden büyümüştü, oturamıyordum bile. acilde içindeki apseyi çekmişti doktor öyle rahatlamıştım. felaket bir şey
Yok Ben dekini çekmedi küçük daha ancak antibiyotik verebilirim dedi çok kötü biseyy=((((
Çektikten sonra şişlik kaldı mı?
Aleyküm selam canım iki hamileliğimde 36. Haftada olmuştu Allah'ım ölüyorum sanmıştım o kadar kötüydü ki ilkinde doktorlar oyuncak gibi ordan oraya gönderiler sağolsun bir doktor kesip içini boşaltmıştı. İkinci hamileliğimde enfeksiyon kana bulaşmıştı doktor belden uyuşturup boşaltı ve bir delik bıraktı iltihap oradan akmaya devam etsin diye dört ay oldu hala kapanmadı arada sızlıyo yine
Drenajdan sonra şişlik kalmış mıydı blraz?
1,491,931 soru
24,378,617 cevap
348,537 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın