Bilen varmı aranızda bilmiyorum fıstık ilacı var böcek haşere ilacı yani bizim burada fıstık tarlalarında topraklara dokerler kurt böcek fıstıklar gelmesin diye neyse dün evimde tarhanam acaip boceklenmis ve ben bayadir arıyordum kaynağını ama dün buldum vestiyer dolabimdaydi ve bugün kardeşimle dolabı temizledik ve kaynanmda normal böcek ilacı vardı ben ara sıra alıp ciceklerime sıkıyordum ama beni etkilemiyor su kokusu yoktu fakat dün kaynanam karıştırmış farkında olmadan fıstık ilacı göndermiş kardeşim dolabı temizleyip o sıkmıştı ama aniden kokusu keskin geldi bn hemen uzaklaşıp diğer odaya geçip pencereye durdum ama beni baya öksürttü gözlerim sulandı defalarca hapsirdim ve evin tüm camları açıp havalandirdik bn yarım saat dışarda durdum ama ister istemez ilk kokusunu çekmiş oldum bu bebeği etkiler mi şuan 15haftalik hamileyim 3 bardak köyü tuzlu ayran içtim sonradan bı yan etki görmedim ama birazdan acile gidecem nolur nolmaz diye bilen biri cebaplayabilirmi
Bizde ilaçlama yapılan tarlada bahçede çalışırdık.zehirlemesin diye heöen yoğurt yerdik.başdönmen yoksa korkma inşallah bişey olmamıştır.yinede bol su ve yoğurt ayran rüket.
1,492,688 soru
24,390,177 cevap
349,253 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın