+2 oy
103 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,904 puan) tarafından

Kızlar bugun parkta okuldan bir veli ile konuşuyorduk sohbet arasında 5 yaşındaki kızına her gece uyku ilacı verdiğini bu sayede 15 dakika içinde uyuduğunu söyledi ben şaşırdım yanımda başka birisi daha vardı o da hemen karşı cıktı ben asla vermem zararlı diye kadın ısrarla değil benim görümcemede doktor önerdi banada doktor önerdi dedi bende bilerek arastırmak için sordum çok şükür ki benim cocuklarımın uyku problemi yok sadece cocuga ne verdiğini merak ettim baktım biraz bir çok insan kullanıyor cocuguna hatta bebeğine bilmediğim için soruyorum bu yanlış bir şey değil mi yoksa tıpmı cok ilerledi benmi geride kaldım

image

7 Cevaplar

+1 oy
önce (373 puan) tarafından

5 yaşındaki çocuğa gerek var mı ki o yaştaki çocuk kendi kendine uyuması lazım bebek değil ki sakın uyku ilacı falan vermeyin uyku düzeni olsun sadece 

önce (2,904 puan) tarafından

Kız iyimisin ben vermiyorum tam tersi karşıyım arastırıyorum

önce (373 puan) tarafından

Verdiniz demedim ki vermeyin tavsiye etmiyorum anlamında 

-Reklam-
+1 oy
önce (996 puan) tarafından

Tabiki de zararlı neticede kimyasal ilaç yani asla vermem ne çocuğa ne bebege 

+1 oy
önce (3,278 puan) tarafından

Bu bitkisel icerikli temiz bi urun ama hergun kullanilmaz dis donemi gaz donemi atak zamani ya da hastayken falan baktin basedemoyosun cocuk ayri perisan oluyo sen ayri o zaman kullanirsin gunluk kullanilir mi cocugu simdiden ilacla uyutmaya alistirmis tamam bunun icerigi temiz ama ilerde buyuyunce napacak bi kac seneye bu etki etmeyecek ilacsiz cocuk uyuyamayacak o zamanda yetiskin ilaci mi verecek cok yanlis 

+1 oy
önce (287 puan) tarafından

Aklıma şey geldi bir arkadaşımin annesi surekli cocugun burnu tikali diye burun spreyi sıkarmış arkadaşıma.Şimdi onsuz nefes alamıyor.Gunde defalarca sıkıyor yaşı 30.Soyleyeceklerim bu kadar....

+1 oy
önce (1,342 puan) tarafından

5 yasindaki cocuga ne gerek ki bana sacma geldi

+1 oy
önce (4,644 puan) tarafından

Uyku sorunu olan çocuklara ne versen ne yapsan faydasız küçük oğlum 2.5 yaşında doğru düzgün asla uyumaz gece sürekli kalkar doktor bir ara verdi bundan 2 hafta kullandım sadece ilk uykuya geçidi sağlıyor ondan sonra çocuk yine uyanıyor hiç faydası Yok yani emzirmeden kestim biraz azaldı uyanmaları ama ben yine 4 ten önce yatağa giremem sürekli uyandığı için 

O arkadaşın kızının uyku sorunu olmadığı için gece kalkmaları olmadığı için o ilaç işe yarıyor sanıyor ama uyku sorunu olan çocuklara asla fayda etmez ki etse bile ben şahsen uyku ilacı ile çocuk uyutmaya başvurmam (bir kere kullandım ama o ara bende yorgunluk ve uykusuzluktan bayılma noktalarına geliyordum) 

+1 oy
önce (1,661 puan) tarafından

annelik bu değil. 

çocuk buna alışırsa bunsuz uyuyamaz ki. 

çocuğunu uyuturken iğne batıranı duydum, rakı koklatanı duydum bu da günümüzün saçmalığı vallahi. 

ne kadar bitkisel bile olsa gerek var mı küçücük çocuğa. kitap oku, odayı karanlık hale getir, uyur zaten. 

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 667 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (3,992 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 289 göst.
+3 oy
5 cevap 133 göst.
24 Mart 2025 Diğer kategorisinde Fermel02 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 359 göst.
16 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,538 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,113 soru

23,826,082 cevap

318,617 kullanıcı

...