+1 oy
66 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (875 puan) tarafından

Merhaba kızlar tahlil verdim de sodyum (na) düşük çıktı doktor tuzu az mı tüketiyorsun diye sordu ama ben imkansız tuzdan olamaz dedim çünkü kızlar ben tuzu oldum olası severim hatta etrafındakiler ailem sürekli kızar bana. Bu ara baş dönmesi böyle dengesizlik gibide denilebilir var parmaklarında bacaklarımda şişkinlik var çok fazla unutkanlık var arada mide bulantım oluyor bunlar için tahlil verdim. Hatta bu belirtileri ailem duyunca tuz çok tüketiyorsun ondan diye kizdilar o derece yani. Doktora öyle diyince o zaman dahiliyeye git arastirsinlar nedenini dedi.cok su içme dedi ama ben zaten asla su icemem ya diyetten diyete normal bir şekilde içerim öbür türlü aklıma pek gelmez. O yuzden ben size de sormak istedim aramızda doktorlar var daha önce yaşamış olanlar vardır diye fikir danışmak istedim randevu aldım bu arada dahiliyeye gidicem. Sizce başka ne sebepten sodyum düşüyor olabilir 

3 Cevaplar

0 oy
(875 puan) tarafından

..................

-Reklam-
0 oy
(875 puan) tarafından

Vallahi bende mi birşey var sorum mu çok anormal anlamadım her seferinde neden sorularım cevaplanmiyor ki başka postlara bakıyorum onlarca yorumlar var dolup taşıyor 

0 oy
(191 puan) tarafından

Canm neden düşmüştür Bi bilgim yok. Bende senin gibi aynı şikayetleri çekiyorum ya baş dönmesi var düşecek gibi benim de bacaklarım da şişlik oluyor  baş ağrısı da var bende öğrenirsen şikayetini bana da söylermisin canm

(191 puan) tarafından

Ha bide bende de unutkanlık  var

(875 puan) tarafından

Ay valla aynısıni bende yaşıyorum arada bulantida oluyor. Sende bu ara kusma ishal falan oldu mu hiç ondan olabilir bide tuzu az kullanıyorsan olabilir dedi benim iki seçenekte olmayınca dahiliyeye git baktır dedi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 223 göst.
0 oy
4 cevap 187 göst.
0 oy
2 cevap 145 göst.

Kategoriler

1,453,772 soru

23,861,775 cevap

320,432 kullanıcı

...