Kızım üniversite okuyor evde kalıyor onun için dolabına böyle bir kaç çeşit yemek yapayım dedim aklıma sarma ,börek,kızartılmış patlıcan geldi başka ne koyabilirim.internette çorba yazıyor ama nasıl konulur bilemedim
Sorunuzun cevabı değil ama koca kız oldu artık. Yemeğinin sorumluluğunu da alsın. Kendi yapsın. Gitsin markete alışveriş yapsın.
Hasta ve çok vakti olmadığı için yoksabkizim herseyinj kendi yapar
Çorbayı hiç denemedim. Herhalde buz küplerinde donduruyorlar.
Közlenmiş sebzeler, haşlanmış karnabahar /brokoli/havuç.
Kek, kurabiye, poğaça/açma.
Mantı da yapabilirsiniz.
Karnıbahar olabilir onu seviyor
Çorba koydum ben birkaç kez. Tarhana ve mercimek kalmıştı denemek için attım . Isıttım çırptım hiç kötü olmadı. Bazen kalan yemekleri de atıyorum. Nohut, fasulye gibi gayet güzel oluyor tatları. Tupperware kaplarında koyuyorum o yüzden kokmadı da hiç. Bir yemelik koyabilirsin ısıtıp hemen yer.
Bende öğle düşündüm birer öğün olarak hazirlicam
Çorba bir kaç defa attım hiç bir sıkıntı olmadı saklama kabına koyup ağzını güzelce kapattım çıkarınca sorun olmadı tadında
Köfte yoğurup şekil verip atabilirsiniz
Börek
Poğaça
Kuru fasulye nohut
KYK mı yoksa özel yurtta mı kalıyor. Yani yemeği ısıtıp ya da ekleme yapabilecek imkanı varsa ona göre bir öneride bulunabilirim canım. KYK da kalıyorsa senin söylediğin şeylerden başka çok alternatif olmayabilir.
Evde kalıyor canım
Sarma, içli köfte, poğaça, börek, tavuğu döner köfte şeklinde soslayip çiğden atabilirsin. Kışlık hazırlar gibi biber domates soğan sarımsak falan doğrayıp rendeleyip çiğden atabilirsin buzluğa evde yaparkan ona kolaylık olur
Bende düşündüm o şekilde en azından hemen yapar pratik olur
1,453,150 soru
23,854,169 cevap
320,015 kullanıcı