+1 oy
127 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,974 puan) tarafından

Kızım üniversite okuyor evde kalıyor onun için dolabına böyle bir kaç çeşit yemek yapayım dedim aklıma sarma ,börek,kızartılmış patlıcan geldi başka ne koyabilirim.internette çorba yazıyor ama nasıl konulur bilemedim 

6 Cevaplar

+2 oy
(730 puan) tarafından

Sorunuzun cevabı değil ama koca kız oldu artık. Yemeğinin sorumluluğunu da alsın. Kendi yapsın. Gitsin markete alışveriş yapsın. 

(2,974 puan) tarafından

Hasta ve çok vakti olmadığı için yoksabkizim herseyinj kendi yapar 

-Reklam-
+1 oy
(2,614 puan) tarafından

Çorbayı hiç denemedim. Herhalde buz küplerinde donduruyorlar. 

Közlenmiş sebzeler, haşlanmış karnabahar /brokoli/havuç.

Kek, kurabiye, poğaça/açma.

Mantı da yapabilirsiniz. 

(2,974 puan) tarafından

Karnıbahar olabilir onu seviyor 

+1 oy
(3,381 puan) tarafından

Çorba koydum ben birkaç kez. Tarhana ve mercimek kalmıştı denemek için attım . Isıttım çırptım hiç kötü olmadı. Bazen kalan yemekleri de atıyorum. Nohut, fasulye gibi gayet güzel oluyor tatları. Tupperware kaplarında koyuyorum o yüzden kokmadı da hiç. Bir yemelik koyabilirsin ısıtıp hemen yer. 

(2,974 puan) tarafından

Bende öğle düşündüm birer öğün olarak hazirlicam

+1 oy
(4,034 puan) tarafından

Çorba bir kaç defa attım hiç bir sıkıntı olmadı saklama kabına koyup ağzını güzelce kapattım çıkarınca sorun olmadı tadında 

Köfte yoğurup şekil verip atabilirsiniz 

Börek 

Poğaça 

Kuru fasulye nohut 

+1 oy
(451 puan) tarafından

KYK mı yoksa özel yurtta mı kalıyor. Yani yemeği ısıtıp ya da ekleme yapabilecek imkanı varsa ona göre bir öneride bulunabilirim canım. KYK da kalıyorsa senin söylediğin şeylerden başka çok alternatif olmayabilir. 

(2,974 puan) tarafından

Evde kalıyor canım 

0 oy
(875 puan) tarafından

Sarma, içli köfte, poğaça, börek, tavuğu döner köfte şeklinde soslayip çiğden atabilirsin. Kışlık hazırlar gibi biber domates soğan sarımsak falan doğrayıp rendeleyip çiğden atabilirsin buzluğa evde yaparkan ona kolaylık olur 

(2,974 puan) tarafından

Bende düşündüm o şekilde en azından hemen yapar pratik olur

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 78 göst.
8 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Prensannesi.. (533 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Tunanin annesi (549 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 41 göst.
0 oy
4 cevap 120 göst.

Kategoriler

1,453,150 soru

23,854,169 cevap

320,015 kullanıcı

...