İndirimli hali mi bu fiyaat kızlar takip eden varmı bu markayı, normal fiyatı kaç.
Kullananlar oneriyormusunuz koruyuculuğu nasıl acaba bu markanın günes kremini hiç kullanmadım
Kullana yok mu bu markayı ?
Kullandım memnundum. Aynı zamanda kapatıcı özelliği de var.
Suanki fiyatı nasıl dahami pahalı normalde
Bence fiyat iyi. 400 ustundeydi
Fiyatı ne kadar
buydu fiyatı
40 ml olanda 408 TL, mustelada indirim yok sanırım
Yok ben ihtiyaçtan aldım indirim beklemedim
Kullandjm gecen sene ortalama guzel yani
Fiyati daha mı pahalı normalde
Bu renkli açık tenliysen rengi koyu gelebilir bana rengi koyu geldi kullanamadım bunun dışı sarı olanı daha iyi
Açık tenli değilim
Bence tonu orta ne açık ne koyu. Ama ben bunu bıraktım aynı zamanda kırışıklık önleyici olanlarda var biraz daha pahalı ama.
Hanginler kırışıklık önleyici olanlar
Balgeum krem yaz cnm içindekileri incele
https://www.trendyol.com/byeolee/balgeum-yeni-nesil-dogal-kapatici-ton-esitleyici-besleyici-nemlendirici-spf-50-pa-50gr-p-669847286
Yorumları oku bu daha güzel
Teşekkür ederim bakıcam
Bende dün eczaneden aldım solante ilk defa kullanıcam
Fiyatı 1.
248 di
Solenta dan ben hiç memnun kalmadım iyi ucuza almişşınız. Solentanın hangisi kullanıyorsunuz bb olanmı
İnternette daha pahalı görünüyor
Kız nasıl 248 geçen sene 800 dü😧
Kaç sene öne bende 400 TL verdim
Ben New Well kullanıyorum gayet iyi bence
Fenomenler sürekli reklamını yaptığı için bu markayı almak istemiyorum açıkçası
Valla ben fenomenlerde görmedim sadece içeriği hoşuma gitti ve yorumları güzel idi o yüzden aldım 🤷🏻♀️
Bu ürünü nemlendirme için alıyorum koruyuculuğu a güvenmiyorum üstelik hemen hemen diğer ürünleri de diğer markalara göre basit kalıyor bence
Paran varsa 3 kuruş fazla ver the ordinary al orijinal yerinden bunlar 5 Para etmez bide bunu bu markanın bir serumu yanında gönderdiler o kadar beğenmedim eltime verdim
Bulamadım link atarmısın
Link değil araştır cilt tipine göre the ordinary marka çünkü ben hiç kullanmadım bu iyi demek yanlis olur dermatologlar bunu oneriyor
1,452,198 soru
23,840,961 cevap
319,340 kullanıcı