+2 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (417 puan) tarafından

Bunu kullanıp kilo alımı yada iştah açtı mi 

imagebu

9 Cevaplar

+1 oy
(2,284 puan) tarafından

eğer balık yemiyorsa haftada 2-3 o zaman balık yağı verebilrsin. beyin gelişimi açısından önemlidir balık yağı. iştaha etkisi var mı bilmiyorum 

(417 puan) tarafından

Anldm cnm teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
(2,783 puan) tarafından

Bizde iştahı açtı evet.

(417 puan) tarafından

Gerçekten mi inşallah bizdede etki gosteriri ya nekdar sürede etkisni gordun cnmn

(2,783 puan) tarafından

Süreyi tam hatırlamıyorum canm ama ben de acaba tesadüf mü oldu demiştim sonra bir dönem ara vermiştik tekrar kullanmaya başladık yine iştahı açıldı bence faydası var. Gerçi bize doktor dikkat eksikliği için vermişti :)

+1 oy
(1,160 puan) tarafından

İştaha etkisi yok beyin gelişimi için bu

(417 puan) tarafından

Bir umudu belki istahada iyi gelir 

(1,160 puan) tarafından

İştah için şuruplar oluyor onları da kullanabilirsin pahalı değiller ikisini birden kullan daha etkili oluyor ben öyle yapıyorum

0 oy
(417 puan) tarafından

Başka bilgisis olan varmı 

0 oy
(656 puan) tarafından

İlk verdiğim zamanlar etkisi oldu iştaha sonrasında etkisi gitti

(417 puan) tarafından

Hmm anldm cnm banada eczanedeki bayan önerdi iştah için ama bilmiyorum ya veriyirm ona yaramzsa zeka gelismine yarassin ne diyeym ki 

(656 puan) tarafından

Verin illa faydası oluyor. 

(417 puan) tarafından

İnsllh teşekkür ederim ❤️ 

0 oy
(377 puan) tarafından

Bunu alma canım möllers al tuttu furitti aromasını seviyor çocuklar ,onun OMEGA üç seviyesi daha yüksek daha kaliteli biz genelde ondan kullanıyoruz her zaman değil ama altı ay ara vererek alıyorum ,zekasına etkisi oluyor bence beyin gelişimine ne zaman kullansam dil gelişimine falan yarar sağladı bizde istahda pek değişiklik yapmadı ama yanlız boyu falan uzun oğlumun yaşıtlarına göre kilosuda baya iyi belki yararı olmuştur ama hani diyemem çocuğa  balık yağı kullandikda  iştahı açıldi diyemem 

0 oy
(21,937 puan) tarafından

Möllers kullanmaya başladık. Kızımın iştahı arttı. Ama sanki iştahı artmaya başlamıştı. O ara buna da başladık. Bilmiyorum valla. İştahı hiç bu kadar uzun surmemisti. Üç beş gün arada iştahlı olurdu. Sonra hep iştahsız olurdu. Bunu kullanmaya basladigimizdan beri Allah'a şükür iyi bence. Yüzde yüz bundandır diyemiyorum. Ama arttı yani. Ve tadını çok seviyorlar. Kızıma balık yağı deyince koşarak geliyor. Bayıla bayıla içiyor. .möllers limonlu bizimki. 

0 oy
(370 puan) tarafından

Benim bebeğimde çok iştahsız pazartesi doktora gidip soracam bakalım ne diyecek

0 oy
(22,165 puan) tarafından

Kullandım büyük oğlumda iştahınıda açtı şimdide kapatamıyoz 🤣🤣

(417 puan) tarafından

Dua et cnm belnm oglumunda iştahı açılsın nekdr sürede etki yapti

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 156 göst.
0 oy
1 cevap 182 göst.
0 oy
0 cevap 72 göst.
30 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
15 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ferdayigit2645 (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,453 soru

23,883,409 cevap

321,437 kullanıcı

...