+2 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bıktım bu kıl tüy işinden azalsa uzun süre çıkmasa zayıf çıksa keşke diye lazere merak sardım varmı ev tipi kullanan iyimi yoksa merkeze gitmek mi iyi yaa

3 Cevaplar

0 oy
(198 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bende bunu merak ediyorum post yukari 

tarafından

Yokmu bilen yaaa

(8,196 puan) tarafından

18 senedir lazerliyim hicde cikmiyir. 8 ay yani 8 seans gittim ve bitti sifir. azalmasi gec cikmasi dehil direk bitirecek merkeze gtmek en iyisi

(198 puan) tarafından

Canan senin 18 sene önce gittiğin makinenin kalitesi simdikilerle ayni değil bence. Neden dersen teknoloji her geçen gün ilerliyor ama bizim ülkemizde herseyde bi bit yeniği oluyor bu zamanda kaliteli işini hakkıyla yapani bulmak zor

(8,196 puan) tarafından

tabi ozamanlar zaten cok yaygin degildi lazer  . annem ilk yaptirdi kendine. sonra ben 18yaş olunca bana da yaptirfik. biton makine cikmis buzuydu dioduydu bilmemnesiydi . benim gttigim yer mesela 3 subesi var oyle heryere sube acip market gibi calismiyor surekli musteri mantigiyla . aleksandirite markaydi. as lazere gtmistim ben hala ayni yerde mesela yillardir bu yaz esimde basladi koltukaltina. istanbulda uç subesi var sadece

tarafından

Ankara'da var mı acaba

-Reklam-
0 oy
(8,196 puan) tarafından

evde yaptigin azaltir da niye azalsin diyorsun ki biysin direk. 18 senedir lazerliyim . onsekiz sene once sekiz ay gittim yani 8 seans. daha da gtmedim hicde cikmadi kalici olarak bitti tim bucut tertemiz bebek gibi😂😂 azalmasiyla niye yetimesin gec cikmasiyla niye yetinesinki. direk bitirecek bir merkeze gt

tarafından

Nerden bulcam ki çogu diyor &99 bitme garantili bi bsşlıyosun fos çıkıyo canım ayy ne rahatsındır acı oldumu cihaz neydi

0 oy
(29,863 puan) tarafından

Rabbim muhtaç duruma düşürmesin gitmem ben kadına kadına da mahrem evde  alıp yapmak mantıklı olduğu kadar 

tarafından

Cihazlara baktım olumsuz yorumlar tedirgin etti ne bilim yaaa

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 41 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
5 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Karadeniz123 (66 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 165 göst.
2 Haziran 2025 Diğer kategorisinde persil (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 288 göst.
21 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Eslemini (155 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,645 soru

23,923,521 cevap

323,602 kullanıcı

...