Kızlar merhaba dün ve önceki gün test yaptım pozitif sonuç aldım şimdi adete göre hesaplarsam 4. Haftada doktoruma randevuyu en yakın ay sonuna verdi o zaman neredeyse 7 haftalık oluyorum sizce dış gebelik falan varsa geç kalmış olur muyum yani 7. Haftaya kadar görünmesem doktora olur mu? Kan vereceğim 2 gün sonra yüksek ihtimal var zaten bir kaç tane test yaptım çünkü. Folik asit kullanıyorum zaten ama kimyasal falan olup olmadığını nasıl anlarım? Bulunduğum bölgede özel yok devlette berbat eşim askeri personel sürekli izni de olmuyor ne yapmalıyım bilemedim
zaten sorun olur dis gebelikse agri sizi nebilim anormal bisey illaki olur.ozaman gdersin acile . bi sorun yoksa bence zaten 7 haftadan once gitmek gereksiz. bebek yok bise yok bebek 7 den sonra gozukecek ozaman gidilir benve. ve ozamana kadar 3 hafta da folik asit alip kullandim iste. dr gdince dr degisti foliki . gunler bos gecmesin diye kullandim ben . 7. haftadan once gtmek sacma bence
Ben zaten çok gitme taraftarı değilim çok stresleniyor insan önceki gebeliğimde doktor her hafta çağırıyordu artık strese dayanamadı 8. Haftada bebeğimi kaybettim şimdi gitmeyi düşünmüyorum ama gebelikte problem okur mu onu bilemiyorum
Eğer ki çok aşırı ağrı kanama falan olmazsa 7 haftalık gitmek mantıklı o zaman kalp atışı duyarsın hemde görürsün inşallah
Zaten sağlıksız gebelikse illaki Bir şekilde fark ettirir kendini
Ben ikinci hamileliği öğrendiğim de ikinciye kan bile vermemiştim öğrendim 1 ay sonrasına randevu bulabilmiştimb
Bende çok sık gitme taraftarı değilim ilk gebeliğimde her hafta çağırıyordu doktor bir de uzak sürekli git gel yoruyordu masrafı saymıyorum bile. Hele de o stres bitiriyor insanı zaten o yüzden şansa mıdır nedir bu sefer sır bulamadım doktora ama ya dış gebelikse veya kimyasal gebelikse diye tedirgin oldum açıkçası
1,493,097 soru
24,396,251 cevap
349,758 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın