Vayyy bee helal olsun vallahi güle güle sağlıkla kullansin inşallah canım 😁
Teşekkür ederim canım inşallah güle güle kullanır 😅 ama cam olunca bir de set üstü ya kırılır mı diye korktum bide bunlar sanırım tencereyi kaydiriyor gibi geldi
Güzel degilsede düşünüp almışsın güle gule kullansin
Teşekkür ederim. İnşallah kullanabilir kurduk bakalım 🥰
Kaynanam sağ olsaydı da en iyilerini alabilseydik 🥺
Rabbım sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
Benim de annem hayatta değil maalesef. Keşke kendi anneme de alabilseydim. Anneme yapmak istediğim şeyleri kaynanama yapmak istiyorum ben de. Allah onu başımızdan eksik etmesin inşallah
Ölenlere Rabbım rahmet versin kabirlerini nurla doldursun. Sağ olanlara da sağlık, merhametsiz olanlara merhamet versin inşallah
Amin inşallah 🥰
Ne olurdu be bizede şöyle detirtseydin ? yüzüklerin efendisi deki golyom gibi olmasaydın ne olurdu yani !
Ne dedin kız anlamadım ,😂
Kaynanasını ne kadar sevdiğini söylüyor işte 🤣🤣
😅😅
Ne kadar seviyorsa artık Şiirler yazmış 😂😂😂
Yazdıran tavuk vicdanlı kaynana düşünsün 😅gerisini 🌏🌎
Guzel gunlerde kullansin bacim anneminkinden heralde benzettim ama bilemedim de tam gorunmuyo iyidir ya
Annen memnun mu canım? Ankastrenin set üstü hali
Annemde seti var valla memnun ya sikeyet duymadim
Ankastre mi annendeki canım anlamadim? Ben şeyden emin olamadım bu tezgaha monte değil, mermerinde yeri olmadığı için set üstü aldık. Cami havada duruyor. Kenarına tencere falan değse kırılır mı acaba diye. Tezgahın üstünde duruyor direkt
Valla benimki de cam simferin paldir kuldur 4 senedir kuklaniyorum kaliteliyse kirilmaz ama yinede dikkat etmekte fayda var toprak tencere kullanmasin ama guvec falan onlar catlatiyomus komsununki catlamis
Yok yok ondan koymaz. Kullanabilir inşallah 🤭😂
Bu ocaklar zor hiç sevmiyorum ben
Nedenki? Benimki farklı da eşime set üstü alalım dedik bunu almış. Ben olsam üstü demirli alırdım bunu kullanması zor sanki inşallah kullanabilir
Diğerleri hem temizlemesi kolay hem daha kullanışlı
Önceki ocağım böyleydi şimdiki diğerinden, ben simdikinden memnunum
Hayırlı gelin 👰 güzel günlerde kullansin
Teşekkür ederim 🥰
Benim kaynanayı hurdacıya versem karşılığında bundan alamam. Bunu kaynanama hiç almam. Bunu ona asla almam. Almam yani kaynanama almam.
Ahahaha çok güldümmm:)
Sakın ol kız 😂😂😂
Sakinim canım :)
İyi bi kayınvaliden var sanırım 🙄😂
İyidir sağolsun çok severim gerçekten. Önceki anneler günlerinde çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, TV,elektli supurge almisligim varm siradaki hedefim buz dolabı ama durum buna yetti 😂😂😂
Maşallah ev dizmişsin gı
Ben de şakasını yapıyorum seni yeniden gelin edicem diye 😂😂
HahahhhHaaaa 😅😅😅😅😅😅
😂😂😂😂
Benim kaynanam da bugün bana geldi elinde 1 buket kırmızı gül anneler günümü kutluyor çok şaşırdım çokta sevindim açıkçası 🥰 benim ilk kutlamam lazımdı o önce davrandı😁
Yaa ne kadar tatlıymış 😂😂
1,493,205 soru
24,398,084 cevap
349,915 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın