0 oy
202 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,966 puan) tarafından

Öncelikle tüm annelerin günü kutlu olsun  🌹 Ben 3 yıldır evliyim şimdiye kadar hiç durum ve  Story koymadım bu yıl annemle çok güzel fotoğrafimiz var ve onu koymak istiyorum kesin eşim annemi de koysaydin der sırf bu yüzden kararsızım onu koymak istemiyorum kadının bana bir zararı yok ama anneme haksızlık ederim yıllardır kadın beni büyütmüş beslemiş aynı kefeye koyamam asla 

10 Cevaplar

+1 oy
önce (5,431 puan) tarafından

Kaynanayla seni doğuran anne bir değildir ne kadar bir deseler de değil kimse kusura bakmasın Kaynanalar asla bizi kızı yerine koymuyor 

önce (277 puan) tarafından

Ayy öyle vallaha çok doğru bir yorum tabi illa iyi olanda vardır hak yemeyeyim şimdi. Ama hep içlerinde onları yiyen bir Kurt var. 

önce (5,431 puan) tarafından

Ne kadar iyi olursa olsun el olduğunu belli eder illa 

-Reklam-
0 oy
önce (830 puan) tarafından

Aynı kefede değiller zatenn annene yaptığın herşeyi onla da yapmak zorunda değilsin içinden nasıl geliyorsa öyle davran 

0 oy
önce (1,763 puan) tarafından

Sen koy o zaman annenle fotoğrafını dersin 

0 oy
önce (277 puan) tarafından

Bence herkesin kendi öz annesiyle paylaşım yapmalı. Ben hiç kaynanamla paylaşım yapmak istemiyorum. Tabi canım yinede sen nasıl istersen 

0 oy
önce (21,476 puan) tarafından

Annesini o koysun sonuçta eşin senin annen için özel bir şey yapmıyor neden senden beklesin ki? Ben. Bunu sadece nişanlı olduğum sene paylaşmıştım şimdi ne annemi ne kaynanamı paylaşmam 

0 oy
önce (714 puan) tarafından

Herkes kendi annesini koysun yani anne diyoruz ama hürmeten

Hersey yerinde gerek herkesin düşüncesi faklı tabii 

0 oy
önce (317 puan) tarafından

Lütfen herkes kendi annesine yapsın niye bizim annemiz damattan beklemiyordu jaynana gelinden bekliyir anlamadım gitti

0 oy
önce (4,650 puan) tarafından

Söyle söyleyeyim ben hiç koymuyorum canım ha kaynanamla alakası yok annesi olmayan var üzülür diye düşünüyorum 

0 oy
önce (4,106 puan) tarafından

Bana çok saçma geliyor ben olsam koymam

0 oy
önce (8,509 puan) tarafından

Annen ile asla kıyaslanamaz ortada emek var bir kere yani hiç düşünme bunları annenle olanı paylaş. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 684 göst.
0 oy
39 cevap 1,177 göst.
3 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 159 göst.
+1 oy
9 cevap 160 göst.
19 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (372 puan) tarafından soruldu

Kategoriler