Öncelikle tüm annelerin günü kutlu olsun 🌹 Ben 3 yıldır evliyim şimdiye kadar hiç durum ve Story koymadım bu yıl annemle çok güzel fotoğrafimiz var ve onu koymak istiyorum kesin eşim annemi de koysaydin der sırf bu yüzden kararsızım onu koymak istemiyorum kadının bana bir zararı yok ama anneme haksızlık ederim yıllardır kadın beni büyütmüş beslemiş aynı kefeye koyamam asla
Kaynanayla seni doğuran anne bir değildir ne kadar bir deseler de değil kimse kusura bakmasın Kaynanalar asla bizi kızı yerine koymuyor
Ayy öyle vallaha çok doğru bir yorum tabi illa iyi olanda vardır hak yemeyeyim şimdi. Ama hep içlerinde onları yiyen bir Kurt var.
Ne kadar iyi olursa olsun el olduğunu belli eder illa
Aynı kefede değiller zatenn annene yaptığın herşeyi onla da yapmak zorunda değilsin içinden nasıl geliyorsa öyle davran
Sen koy o zaman annenle fotoğrafını dersin
Bence herkesin kendi öz annesiyle paylaşım yapmalı. Ben hiç kaynanamla paylaşım yapmak istemiyorum. Tabi canım yinede sen nasıl istersen
Annesini o koysun sonuçta eşin senin annen için özel bir şey yapmıyor neden senden beklesin ki? Ben. Bunu sadece nişanlı olduğum sene paylaşmıştım şimdi ne annemi ne kaynanamı paylaşmam
Herkes kendi annesini koysun yani anne diyoruz ama hürmeten
Hersey yerinde gerek herkesin düşüncesi faklı tabii
Lütfen herkes kendi annesine yapsın niye bizim annemiz damattan beklemiyordu jaynana gelinden bekliyir anlamadım gitti
Söyle söyleyeyim ben hiç koymuyorum canım ha kaynanamla alakası yok annesi olmayan var üzülür diye düşünüyorum
Bana çok saçma geliyor ben olsam koymam
Annen ile asla kıyaslanamaz ortada emek var bir kere yani hiç düşünme bunları annenle olanı paylaş.
1,452,196 soru
23,840,940 cevap
319,339 kullanıcı