+1 oy
177 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (117 puan) tarafından

Öncelikle Anneler gununuz kutlu olsun guzel anneler🌺

Oglum 5 yasina girecek, surekli beni yaninda istior,ben oldugumda rahat yani,ama cocuklarla fazla oynamak istemiyor.kardesiyle oynuyor 3 bucuk yasinda kizim. Kreştede ögretmeni dior fazla oynamiyor,kendinden kucuk yastakilerle oynuyor, ama söyle bi sorunda vardi birkac ay önce, oglumu 6 yasinda ki bi cocuk surekli dövuyirdu,oyuzden mi bilmiylrum bu bi kac aydir utangacta olmus.buyuklerle konusuyor oynuyor yani yetiskin insanlarla.ama cocuklar la fazla oynamak istemiyor sadece araba oynuyor yani normal mi,gecermi? Eskiden hic utangac deildi,bu son bir aydir böyle.icim hic rahat deil,sanki kreş ortami oglumu olumsuz etkiliyor. Yada benmi abartiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yani çocuk daha sonradan içine kapandıysa tabii ki ortam kötü etkilemiş olabilir Bir de çocuk şiddet gördüğünde bunu ne zaman fark ettiniz ya da öğretmene müdahale etmemiş mi 

(117 puan) tarafından

Evet ,eskiden bu kadar deildi,simdi blyle çocuklarin yanina gitmek istemiyor, ama blyle tatli dille anlatiyorum gidior ,yani benim icim sanki kreşte böyle cocuklar oldugu icin korkuyor. Sence kresi degistirimmi yoksa bi doktora mi danisim. Oglumu dövüyor mesela cocuklar agliyor benimki kendini savunmuyor. Yani tavsiye-fikir nedir canim 

tarafından

Çocuğun düzenli olarak şiddete maruz kalıyor galiba yani zaten şu ana kadar değiştirmemiş olman çok büyük bir hata başında öğretmenlerle sorumsuz demek ki her çocuğun gelişimi aynı değildir karakteri de farklıdır savunma konusunda yeterli olmayabilir ama başındaki öğretmenlerin buna müdahale etmesi gerekiyor ben böyle bir ortama asla çocuğumu göndermem bence de çocuğunu kreşten al daha güvenli bir yere gönder

(117 puan) tarafından

Evet canim aynen

-Reklam-
0 oy
(5,807 puan) tarafından

Benim çocuğum da böyleydi ve bunun normal olmadığını,sosyal gelişiminin eksik kaldığını söylediler. O yüzden imkan varsa bir oyun terapistine gidip sorunun kaynağını öğrenip çözün,daha fazla büyümeden.

(117 puan) tarafından

Doktorami göturdun canim? Benimki kreş te böyle oldu,hep bi cocuktan rahatsizdi,oyuzden sence ne yapim canim, yani kresi degistirimmi, ne yapim bilmiylrum ama evde iyi ,disarda iyi. Sadece cocuklara karsi biraz cegingen duruyor ,buda yeni yeni oldu sanki

(5,807 puan) tarafından

Yok doktora değil de cocuk psikoloğuna götür,o oyun terapisiyle sorunun ne olduğunu anlayacaktır.

0 oy
(795 puan) tarafından

Evde cok baskıcı anne yada baba varmı

Sürekli azar bagırma durumu varmı 

Sze bagımlı bir birey haline gelmeye baslamış

0 oy
(1,723 puan) tarafından

Hep öyle olsaydı karakteri öyledir derdim ama sonradan olması ne bilim biraz bekle olmadı işin ehli birilerine daniş canom

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 177 göst.
0 oy
6 cevap 201 göst.
9 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.

Kategoriler

1,483,150 soru

24,259,800 cevap

341,406 kullanıcı

...