Selamün aleyküm kardeşlerim napıyorsunuz nasılsınız evleri sildim bebelerimi banyo yaptırdım bahçeyi komple süpürdüm barbunya yemeği kattım pişiyor hava sıcak ama tam sıcak olmadan yapayım dedim oğlum çok seviyor çünkü bebelerime portakal suyu sıktım kendime kahve yaptım bahçeye çıktık şimdi tek başlarına birkamiyorum biraz oynasınlar bende yanlarında oturuyorum sizler ne yapıyorsunuz
Afiyet şifalar olsun bizim burada hava ısındı yaz gibi kızın nasıl oldu iyileştimi
Burada çok sıcak oldu biz vantilatörü açtık cocoukalr terliyor uyuyamiyor diye kızım iyi şükür çok teşekkür ederim abla Allah razı olsun inşallah ☺️ ❤️
Afiyet olsun canım bizim bura çok soğuk yaa
Teşekkür ederim bende yaz gelmesini istemiyorum evimiz klimalık bir ev vantilatör bile kesmiyor uyuyamiyoruz sıcaktan o yüzden yazı sevmiyorum keşke burada soğuk olsa
Afiyet olsun canım bende bebekle uzanıyorum hasta olmuş kızım ya
Teşekkür ederim kardeşim Rabb'im şafi ismiyle şifa versin inşallah tez vakitte iyi olsun prenses
Allah razı olsun canım inşallah ya
Cümlemizden kardeşim benim❤️
Bahçenin temizliği bayıldım afiyet şifa olsun balım
Çok teşekkür ederim güzel ablam günümüzün yarısı bahçede geçiyor çocuklar oynarken topluyorum bende yıkayınca daha temiz oluyorda bebeler oynuyor çamur olur diye süpürdüm ☺️
Ohhhh mis missssssss ellerine saglik
Sağolasın ablammm❤️
Afiyet olsun cnm bende 10 gibi oglani uyuttum sabah erken kalktı hasta olunca uykusu vardı onu uyuttum ufaktan kahvaltı yaptım binayı sildim yeni girdim içeri yemeği koyacak ocağa ıspanak yemeği birde patates yemeği yeterli ev isi desen aldı başını gidiyor eşi kalsın dedi ortalığı toplayacam oglani 3 40 da randevusu var onu götürecez eşim gelecek yarın evi hallederim
Sağlık herşeyden önemli kardeşim iş bir şekilde yapılır Rabb'im başka dert tasa vermesin inşallah yemeğini yap oğluşunla ilgilen Rabb'im şafi ismiyle şifa versin inşallah havalar değişiyor kış yaz belki ondan hasta olmuştur dikkat et bende kahvaltı yapıp başladım erken uyandık bugün işlerim de çabuk bitti ☺️ yakın olsak sen bebişe bakardin bende senjn işlerine yardım ederdim😔
O güzel düşüncen yeter canım bende oyle yapıyorum canım sağlığı yerinde olsun yeter bugün olmazsa yarın olur iş acelesi yok canım düşüncen için çok teşekkür ederim canım
Rica ederim tekrardan çok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah güzel kardeşim 🤲
Coook teşekkür ederim canım bütün hastalara safi versin
Afiyet olsun canım bende ortalığı topladım biraz uzandım havalar ısınsa da bende kendimi bahçeye atsam ya dışarı da çocuk oyalamak daha kolay oluyor bizim buralar daha ısınmadı
Teşekkür ederim güzel kardeşim Bende zorla sokuyorum içeriye sıkılıyorlar içerde dışarda daha kolaylık oluyor evet onalr bahçede oynayınca bende dinleniyorum içerde enerjilerini atamiyorlar çünkü inşallah ordada havalar ısınır burası tam yaz havası oldu vantilatör açtık biz Adana'nın pek kışı olmuyor ztaen yazı çok pis ama☺️
Evet adana çok sıcak olur ben bir kere geldim de sıcakdan durulmuyor ben Kayseri de oturuyorum yağmur rüzgar daha yaz gelmedi
Kayseri'yi çok severim adanada yazın durulmaz mecbur duruyoruz😁
Afiyet olsun sevgim ♥️ benimde basim agriyo ya gecmedi hala dun aksamdan beri evi toplamaya calisiyorum 5 dk bisey yapip gelip yatiyorum
Eminim evin mis gibi tertemizdir sen hasta oldun için sana dağınık geliyordur belki belkide gün içinde çok yoruldun için baş ağrısı olmuştur biz kadınlar genellikle evde oldumuz için bende dışarı 1 saat çıksam sanki günlerdir dışarda gibi hissediyorum çocuğa kahvaltı hazırladım demişsin de bacım sende kahvaltı yapar mısın lütfen daha kötü olursun Allah korusun insan aç olunca da halsiz olur karnını doyur Uzan dinlen iyi olursun Allah'ın izniyle inşallah en sondaki satır beni benden aldi seviliyorsun kardeşim 😘❤️
Kuzum ben kahvalti yapmam ki oldum olasi boyle kahve icerim hamilelikte bile yiyemedjm dogru duzgun bende seni seviyorum Allah icin ♥️♥️♥️
Bende yapmayı sevmiyorum ama ben yemeyince cocoukalr da yemek istemiyor az da olsa yiyorum bide şeker hastasıyım halsizleşiyorum mecbur yiyorum ama isteksiz ❤️❤️
Seninkiler buyuk ya mecbur yiyodun benimki buyusun o da yemez kesin bende oyle yaparim
Aynen kesinlikle bende öyle düşünüyorum evladın için seve seve yiyorsun☺️
Aleyküm selam cnm. Afiyet olsun hepinize ❤️Barbunya çok severim, evdeki 4 erkek de yemiyor artık binde bir denk gelecem de yiyecem ☺️Şifa olsun
Çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah teyzesi benim oğlum barbunya kuru fasulye hastası bu yemeği yaptım için teşekkür ederim annecim dedi sarıldı bide hergün yap anne diyor çok sever yakın olsaydık keşke kardeşim yarısını doldurup sana getirirdim😥❤️
O zaman delikanlı benim yerimede yesin ❤️Çok teşekkür ederim canım 🥰
Aşk teyzemiz❤️rica ederim güzelimm😘
Afiyet olsun canım bende halı yıkadım şimdi dinleniyorum
Teşekkür ederim Yorumu görünce yıkıycam halılarım geldi gözümün önüne 😂ama kızım suya girince üşütür diye korkuyorum doktor dikkat et dedi ameliyat oldu için 6 ay 1 senede iyileşir bağırsak dedi bende onlar uyurken erkenden kalkıp yıkamayı düşünüyorum suyu çok seviyorlar içinden çıkmazlar yoksa iyi dinlenmeler güzel bacım 😘❤️
Çok teşekkür ederim senin dikkat etmen lazım kızın yeni ameliyat oldu.bizim buralar iyi ısındı dedim yavaştan başlayayım
İyi yapmıssin iş bitmez bacım Sbah geç uyaniyorlar bende onalr uyudukça yıkarım diye düşünüyorum acelesi yok iyi olsunalr da
Aynen canları sağolsun
Ay Maşallah tertemiz çok güzel bahçe mis gibi olmuş
Çok teşekkür ederim bende çok seviyorum bahçeyi evim kadar özen gösteririm ☺️
❤️❤️❤️❤️
❤️❤️❤️🥰
1,493,189 soru
24,397,773 cevap
349,898 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın