0 oy
1,303 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,508 puan) tarafından
Eşiniz siz yemek yerken yemek yaparken bebeklerinize  bakarmi dun 12 ye dogru biraz aciktim surekli emzirdigim icin ackıyorum biraz yemek yiyim dedim miraca bakta biraz yemek yiyim dedim sofraya oturdum ilk lokmami aldim eliffffff mirac agliyor yemedinmi dahaaaa bas bas bagiriyor bende yiyorum getir miraci dedim kinli kinli sizinkiler nasil bakarmi esleriniz 

50 Cevaplar

0 oy
(2,518 puan) tarafından
Ben raziyim Allah ta razı olsun esim bakar 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bakıo yemek yerken iş yaparken. Bazen işim uzuyo hadi çabuk ol diyo bende didişiyom oh mis :) 
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Aksamlari sürekli esim ilgilenir kızımızla sadece acıktıgında bende :) 9 aylik şuan dogdugundan beri öyle yani 
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Yurt dışında çalışıyor 20 gün orda duruyor gelince 1 2 hafta yanımızda duruyor ama oglunu kimseye vermez yemek yerken onunla uyurken onunla gezerken onunla çocuklarına çok düşkün biri eşim allah razı olsun 
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Durursa bakar. Çok ağlarsa bagirr gel diye. Bu ara dış sıkıntımız var çok huysuz . Usluysa bakıyo evimin işini halediyorum. Bugün evi kendi topladı:)))
0 oy
(532 puan) tarafından
Bemki bakar ya o konuda iyi

Sağolsun♥️
0 oy
(3,076 puan) tarafından

Ruh haline bagli:D

0 oy
(164,067 puan) tarafından
Bunu bende cok merak ediyom dugunca ogremcem
0 oy
tarafından
Benimki hep bakar hatta beraber oturacaksak yemeğe ilk sen ye acikiyorsun emziriyorsun der. Çok şükür bu konuda bir sıkıntımız yok.
0 oy
(56 puan) tarafından
Benim ki de aynı sorsan annemligimi beğenmez ama iki dakika tuvalete gitsem elli kere ayşe çocuk ağlıyor ayşe çocuk aç ayşe çocuğun uykusu gelmiş ayşe çocuk durmuyor ayşe koş gel bi bak ağzında bişey mi  var 
0 oy
(658 puan) tarafından
Bakmayınca babası sen değilsin herhalde evlatlık aldıkda benimmi haberim yok dediğim zaman bakıyor yoksa çay yemek yapmam huyumdur çocuk ortaksa bakmasıda ortak 
0 oy
(99 puan) tarafından

Açlıktan ölsem bakmaz:ermm: böylelerine çocuk dogurmayacaksin

(1,508 puan) tarafından
Benimkide bakmaz
0 oy
(270 puan) tarafından
Daha az önce kavga ettik ağladım bende iki lokmayı zıvır ediyon diye kendi g*tunu kurtardık dünya bi yananina ahiret bi yanına 
0 oy
tarafından
Bazen bakıyor oynuyor ama kızım sürekli yanıma gelmek istiyor oda yorgun olunca kalkayım bi demiyor oda çok sınırımı bozuluyor 
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Bakar anlayışıdır bu konuda fakat banyoya girdiğimde aynı şeyi söyleyemeyecegim 
0 oy
(5,435 puan) tarafından

Bikere emanet ettm küçükken sigara yedi oğlum bidaha vermedim :D

0 oy
(9,921 puan) tarafından
Allah razı olsun esım bakar canım.eşin ayıp etmıs o senınde onunda bebegı sorumluluktan pay alması gerek 
0 oy
tarafından
:) tabi bakar dizinde sallar okey oynar oyle ne kadar bakilirsa iste ama hakkini yemeyim altini degistirdi gecen suyunu verdi bende mutfagimi topladm aksamlari oynatir hic bak demem ben o oynatirken isimi hallederm saolsun
0 oy
tarafından

:) tabi bakar dizinde sallar okey oynar oyle ne kadar bakilirsa iste ama hakkini yemeyim altini degistirdi gecen suyunu verdi bende mutfagimi topladm aksamlari oynatir hic bak demem ben o oynatirken isimi hallederm saolsun

0 oy
(6,396 puan) tarafından
ayy çok şükür osten çok yorgun gelse bile bakar ☺

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 133 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde Frtnzn (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,714 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Rabia.12374 (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 192 göst.
20 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde baharercan59 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
12 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatyasever (3,306 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,996 soru

24,394,554 cevap

349,615 kullanıcı

...