0 oy
1,292 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,508 puan) tarafından
Eşiniz siz yemek yerken yemek yaparken bebeklerinize  bakarmi dun 12 ye dogru biraz aciktim surekli emzirdigim icin ackıyorum biraz yemek yiyim dedim miraca bakta biraz yemek yiyim dedim sofraya oturdum ilk lokmami aldim eliffffff mirac agliyor yemedinmi dahaaaa bas bas bagiriyor bende yiyorum getir miraci dedim kinli kinli sizinkiler nasil bakarmi esleriniz 

50 Cevaplar

0 oy
(1,508 puan) tarafından

En İyi Cevap
Misafirim geldi cevap vetemedim kizlar cogunluk herkesinki bakiyomus sanirim bi bende odun varmis 
-Reklam-
0 oy
(12,604 puan) tarafından
Canı isterse bakar :D genelde bakar ama sağolsun.
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Valla benimki daha dogmadi ama bakar bnce ya cocuklara nasil davrandigina bakiorum arada cok guzel ilgilenior bakar insaAllah
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Annemler geldi ben şu an yemek yapıyorum eşimde kızımla ilgileniyor her daim de öyledir çok şükür ☺️ 
0 oy
tarafından

Ne bakmadı gece aglamsndan kaçıyor bile :D şaka maka bakıyor ya:angel:

0 oy
(1,345 puan) tarafından

Daha doğmadı ama eşim diyor sen uyu yat ben uyumam bakarım kızıma ki kız çocuklarını çok seviyor çok istiyordu kız olsun kızımız olursa bana bırak ben bakıcam diyordu hep bakalım inşallah dediği gibi bakar :D:D

(1,264 puan) tarafından
Yapmaz valla  Benimki de öyle diyordu
(1,345 puan) tarafından
Yapar yapar ben eminim kuzum çünkü çok uğraştık bu çocuk için
(1,264 puan) tarafından
Inşallah kuzum saglikla dogur inşallah
(1,345 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun ❤️
0 oy
tarafından

Bakalım benim bebek olunca bakacak mi acaba , hiç sanmam ama ...

(1,508 puan) tarafından
Bakaliiiimmmm
(9,921 puan) tarafından
Ben hem gebelıkten once hem Grbelık sırasında ona soyleyeceklerımı soyledım.tabıkı buyuk sorumluluk bende ama senınde destegını beklerım dedım.Sagolsun o da dınledı beraberce buyutuyoruz kızcemızı
0 oy
tarafından
Benden cok bakar 3 çocuk kolay olmuyor tabi
(1,508 puan) tarafından
Bende de 4 cocuk var ama bakmaz
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Çok şükür yardımcı oluyor 
0 oy
(588 puan) tarafından
Benimki bakar canm
0 oy
(10,039 puan) tarafından
Bendende iyi bakar sakinleştirir
0 oy
(274 puan) tarafından

Benim eşimde bakar canım sağolsun ama az bi mırıldansın kızım hemen acıktı mı altı mı kirlendi :)

0 oy
tarafından
Bakıyor bazen gece 1 hafta boyunca o bakıyor tamam ben bakarım diyorum sende uyu bencillik yapmıs olmayayım diyorum hayır ben seve seve bakıyorum diyor.
(1,508 puan) tarafından
Ooo benimki uykusunu bile bolmez
0 oy
(128 puan) tarafından
Benden daha iyi bakar sağolsun gece gündüz farketmez :) 
(1,508 puan) tarafından
Ne guzelll valla
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Herzaman bakar hoş oglan büyüdü ama yemek yapar yeter ye der 
(1,508 puan) tarafından
Ohhhh ne guzellĺ
0 oy
tarafından
Benimki daha doğmadı ama bakar canım :)
0 oy
tarafından

Bakar bişey demez daha öncede bakmışdı ama evde oluşu çok nadirdir gece geliyo zaten ama ses etmez 

0 oy
(230 puan) tarafından
Benim kızım 17 aylık dün gece rahatsızdım sabaha kadar eşimin yanında uyudu ve sabaha kadar esşim baktı ama küçükken bakamıyordu şimdi yavaş yavaş bakmaya başladı 
0 oy
(2,481 puan) tarafından

Benimkide öyle :)

0 oy
(1,421 puan) tarafından

Daha 4.5 aylık oğlum adam resmen cocukla yalnız kalmaya korkuyo duşa gircem hemn çık ama bende durmaz bu çocuk diyo sanki yicek çocuk onu :D yemek yiyoruz birlikte çocukta ana kucanda yanimizda hadi sen çabuk ye durmaz şimdi diyo 

tarafından
Benimkide ilk ay korkuyordu elinde aglasa Bi yeri acıdı diye korkup bana veriyordu şimdi 2 buçuk aylık oldu bakabiliyor hele şükür :)
(1,421 puan) tarafından
Bnm eşimde bakiyo ama mesela supurcem ben sen çocuğu al diyorum bn supururum sen çocuğa bak diyo ikisinde bana uyar valla :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 133 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde Frtnzn (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,607 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Rabia.12374 (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 192 göst.
20 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde baharercan59 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
12 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatyasever (3,299 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,760 soru

24,376,297 cevap

348,355 kullanıcı

...