Kızlar kola takılan sprail çipten taktırdım da adetim 40 gün gelmedi hiçbir şekilde sonra geldi bugün 10 gündür yoğun adet oluyorum ve bugün böyle bı et parçası düştü anlam veremedim bebek mi yoksa miyom fln mi
Bilgim yok post yukarı çıksın
Parçayı alıp hastaneye gitseniz iyi olur geçmiş olsun
Ağrı oldu mu siddetli
40 gün gecikme ortalama 1 aylık gebelik demek desek 1 hafta ortalama döllenme serüveni 40 gunu bulur.
Görüntüyle düşünsek aklım karıştı ya 😞
1 aylık desen 10,15 mm den büyük görseldeki oysa 1,2 mm bebek olur 1,2 cm aralığında kese olur 5,6 haftada ortalama.
Tabi yanlışım varsa düzeltin.
Kistik durumda olabilir . En iyisi alın acile gidin kadın doğum bi baksın. En iyisjji o bilir vakit kaybetmeden gitmek daha doğru.
Hastaneye gidince haber ver canım merak ettik
Bende ilk bebeğimi düşürdüm aynı böyleydi düşük olma ihtimali yüksek istersen bı dk git kese varmı bakar geçmiş olsun
Düşüğe çok benziyor ama bilemedim ki canım benimde düşük oldu agriliydi baya başta anlamadım ama sonra ağrıdan duramaz hale gelmistim
Kız bu ne. Düşük veya değil. Bilemeyiz. Ama böyle bir şey geldiyse doktora gidilmeli.
İnşallh hemen acile gitmişsindir
Benimkinin aynısı,6 buçuk haftalık düşük yapmıştım
Ne yaptın acile gittin mi ben ilk defa böyle bir şey görüyorum Allah korusun ama bebege benziyor bilemedim şimdi bende
Büyük birseymişte ay gecmiş olsun düşükmü acaba ay üzülürüm ya 😑
Miyom böyle düşmez bilgim yok post yukarı çıksın
Düşüğe benziyor.Kesinlike doktora git canm
Doktora gittin mi
Canım acile git bizide haber ver iyimisin
1,490,132 soru
24,353,741 cevap
346,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın